Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no ja chciałam żeby mąż nam zrobił porządną fotkę ale syn jest akurat w wieku na NIE

czyli: chodź zrobimy sobie zdjęcie - NIE

a ja jestem rocznik `71 :cry: ale wiadomo że z daleka to zmarszczek nie widać :lol:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tosia, nie ściemniaj - pokazuj fotki - ja specjalnie dzisiaj jak wariatka sobie robiłam foty w łazience przed lustrem żeby nie było, bo wszystkie już się ujawniły

teraz czekamy na Twoje :popcorn:

Ana,jak ładnie :wiggle:,pasujecie do siebie :yes:

Jak na studiach poszłam z moim lubym do sklepiku, w którym kupowałm u mojej pani chlebek od dwóch lat to pani aż krzyknęła z radości: o braciszka pani przyprowadziła:lol2:

Isa :jawdrop:,spokojnie możesz mówić ,że jesteś rocznik 81 ,a nawet 85 :D

tak, ale tylko z bardzo, bardzo daleka

a tak naprawdę to ja juz mam z górki :-( jak się pytacie ile mam lat, to mam doła jak zaczynam liczyć

Aśka, nie da się Ciebie nie lubić, przesympatyczna buźka :hug:

Tośka, liczę do trzech :mad:

Żono :popcorn:

Dzięki :hug: no ja nie z tych laskowatych, tylko taka do tanca i różańca:lol2: chociaż chojlera to ze mnie niezła, Ci którzy mnie lepiej poznaja to mówią że zdanie to ja swoje mam:mad:

Dzięki :hug: no ja nie z tych laskowatych, tylko taka do tanca i różańca:lol2: chociaż chojlera to ze mnie niezła, Ci którzy mnie lepiej poznaja to mówią że zdanie to ja swoje mam:mad:

Oj tam oj tam, nie bądź taka skromna, jesteś laskowata :lol2:

Ja też się czuję jak tkz. dziewczyna z sąsiedstwa :lol2: ale lubię tak się czuć :lol2:

Asia Ty mnie widziałaś, a tym chudym małpom nie dam satysfakcji:P :D:D

http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gif

Jeszcze przyjdzie koza do woza :p