Karolina i Artur P 24.04.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 [ATTACH=CONFIG]185553[/ATTACH] Dobra prawda jest taka że nie chcę was dołować, bo ja w biuście mam tyle co wy X3 :lol2: Luzik są takie których nie zdołujesz Będziesz na zlocie??? Możemy się mierzyć Tosia śliczna dziewczyna z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.04.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Tośka, oddawaj swój mały zgrabny nosek, w zmian dam Ci mojego kartofla Olcie znam, ale zawsze miło na to młode piękne dziewczę popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 24.04.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 wiecie, od razu się lepiej pisze jak się wie jak wyglądacieAle Ivy jeszcze fotki nie dała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.04.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Karolka, no nawet bym się poświęciła, bo bym teraz miała dopiero 22 lata a nie 20 więcej jaja sobie robisz ?????????? :eek::eek::eek: boshe.... czy Twój mąż jest świadom jaki ma skarb w domu i na rękach Cię nosui od świtu do zmierzchu ??? BO POWINEN!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.04.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Luzik są takie których nie zdołujesz Będziesz na zlocie??? Możemy się mierzyć Tosia śliczna dziewczyna z Ciebie Dziewczyny ja bym mogła tez z Wami pokonkurwać akurat w tej dyscyplinie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 24.04.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Tosia, to odwrotnie niż u mnie, w kuchni średnio się czuję, gotować nie lubię a przede wszystkim zawsze się boję jak są goście że nikt nic nie tknie bo niejadalne jak byłam nastolatką to miałam nadwagę i strasznie chciałam schudnąć a jak już mi się udało, to jak waga zaczęła lecieć to przy 171 cm wzrostu dobrnęła do 42 kg teraz to ja grubas jestem, ale już nie eksperymentuję z wagą bo wiem że to może się źle skończyć staram się trzymać stale tę samą, ale to trudne bo albo trochę w górę albo trochę w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.04.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Karola Ciebie to ja akutrat widziałam, masz taką buźkę, że się nie można w Tobie nie zakochać Ale przyznaj sie te usta to "robiłaś" :lol2: Opcja usta robiłaś ... = pudło Po mamusi pełne odziedziczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 24.04.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 no u mnie z jedzeniem kiepsko, bo ja strasznie wybredna jestem najczęściej jestem glodna i się zastanawiam co zjeść: to nie bo nie lubię, to też nie,tego też nie, to co ja mam zjeść? ale jakby mi ktoś dobre rzeczy przygotowywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 24.04.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Tosiu, no właśnie pisałam że śliczna dziewczyna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 24.04.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 :dobranoc: mąż mnie goni spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.04.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Tosia ślicznie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.04.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Tośka, teraz jak i wcześniej, wyglądasz bardzo ładnie Nie odchudzaj się za bardzo, pamiętaj, że na chudych bardziej zmarszczki widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.04.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Asia to co? Zaczynamy od jutra? Tosia no pewnie:lol2: tylko bedziesz mnie pilnowała, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.04.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Tośka, teraz jak i wcześniej, wyglądasz bardzo ładnie Nie odchudzaj się za bardzo, pamiętaj, że na chudych bardziej zmarszczki widać Odezwała sięta co sie nie odchudza:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.04.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 kurka poszłam do wanny i znowu nic nie widzę. Tylko córke Tosi czy coś, bo taka młodociana mocno. Ja po urodzeniu syna starszego wazyłam 4 kg mniej niz przed ciażą. Potem jeszcze schudłam, i jak wychodziłam z nim na plac zabaw, to mysleli, ze ja siostra. Po drugim synu było na odwrót, nabierałam, nabierałam...tylko mi głos ''małolaty został. Jak ktos dzwoni to prosi dorosłego do telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.04.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Tosia to może najpierw pomyslmy dopiero bedziemy się pilnować, no tak generalnie to chyba MŻ i jakiś sport by sie przydało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.04.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Venusko dobranoc:bye: żebyś Ty wiedziała co tu dzisiaj się działo, ale śpij spokojnie:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.04.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Hi Venuska! Mam dwa pytania:D Numer one Czy to Twoje nowe lustro wygląda ładnie z boku? Mam jedną ścianę przy stole gdzie chciałabym coś powiesić i ona jest (ściana) tak pod kątem prostym jak się siedzi na kanapie (chyba trochę zawirowałam:lol2:) w każdym bądź razie lustro dla tej ściany musi być ładne z przodu i z boku - jeśli ma to sens:lol2: Number two Czy znasz może sprawdzone sklepy, gdzie można dostać lustro ale w złotej ramie -szukam dla teściowej:D Wielkie dzięki za fatygę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.04.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dzień dobry ślicznoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.04.2013 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam Lejdis:D Venus ja do Ciebie z rana z "wnioskiem" otóż mnie i Ciebie nie było tu wczoraj po 22 i nie widziałyśmy kilku fotek zatem wnoszę abyś jako Kierownik całego zamieszania zarządziła - aby dziś fotki pojawiły się ponownie z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie Pozdrawiam, Magda M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts