Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Magda ja lubię w gliwicach forum ale ta nowa galeria masakra

też lubię Forum :yes: a E.C. porażka :mad: CHyba chętniej będę tam zajeżdżać w najbliższym czasie na lewą - budowlaną (Jula, Casto) stronę :D niż na prawą :bash:

Kamiku wybacz :oops: Chciałam napisać priv i nie zdążyłam ;) Dałam mniej jajek, ale i tak smakowała :yes: GOście brali dokładkę :) Naprawdę szybka, niedroga i smaczna :yes:

Edytowane przez ida2

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak mówię o europie przy a4, jak budowali chodziły pogłoski ze będzie lepsza od katowickiej silesi:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: nawet do pięt jej nie dorasta, jeśli chodzi o ikea to bliżej mam do katowic ale szybciej do krakowa, jak jadę po pracy to do katowic, jak wyjeżdżam z domu to do krakowa:lol2::lol2::lol2::lol2:

tak mówię o europie przy a4, jak budowali chodziły pogłoski ze będzie lepsza od katowickiej silesi:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: nawet do pięt jej nie dorasta, jeśli chodzi o ikea to bliżej mam do katowic ale szybciej do krakowa, jak jadę po pracy to do katowic, jak wyjeżdżam z domu to do krakowa:lol2::lol2::lol2::lol2:

:rotfl:

dlatego wolałaby, żeby zamiast tej całej Europy była tam ikea ( takie były plany podobno)

kamiku jak ja ci zazdroszczę mieszkania nad morzem, tosz to inne zycie, tak pójść na plazę kiedy słońce świeci a nie kiedy jest sie na urlopie

Reni, az wstyd sie przyznac, ale ja nad to morze za czesto nie chodze ;) no, powiedzmy raz w tygodniu, jesli pogoda pozwoli i uda sie nam wyrwac na jakis spacer :D fakt, faktem Trojmiasto uwielbiam, ale mamy cale mnostwo pieknych miejsc w Polsce :cool:

dużo, nie wiem czy pamiętasz ale restauracja wołała o pomstę do nieba, mała, ohydna i zniszczona, dzis jest 10 razy wieksza, nawet w niedzielę około 13 nie ma problemu znaleźć miejsce do siedzenia, reszta tylko przebudowy

pamiętam, fajnie ze już przyjemniej ;-) tez miałam system jak ty że z pracy do Katowic a z domu do Krakowa :lol2:

Reni, az wstyd sie przyznac, ale ja nad to morze za czesto nie chodze ;) no, powiedzmy raz w tygodniu, jesli pogoda pozwoli i uda sie nam wyrwac na jakis spacer :D fakt, faktem Trojmiasto uwielbiam, ale mamy cale mnostwo pieknych miejsc w Polsce :cool:

Kamiku bo to tak jest że jak sie mieszka to wtedy nie ciagnie nie kusi ,bo w kazdej chwili mozesz tam pojsc . A raz w tygodniu to naprawde czesto dla kogos kto raz w roku tylko moze sobie pozwolic na wyjazd i jeszcze pogoda loteria :(

Kamiku bo to tak jest że jak sie mieszka to wtedy nie ciagnie nie kusi ,bo w kazdej chwili mozesz tam pojsc . A raz w tygodniu to naprawde czesto dla kogos kto raz w roku tylko moze sobie pozwolic na wyjazd i jeszcze pogoda loteria :(

otóż to raz w tyg to bardzo duzo, wszak zazdroszczę cholernie jak nie wiem co a morze to morze i koniec kropka, ja na starość planuję małe mieszkano z mężem nad mozem, no 3 pokoje:) jakby dzieci wpadały z wnukami

ida na pewno magazyny na wynajem, nie wiem czy wiecie ale ikea jako meble to dziś dodatek, głównie tereny pod wielkie zabudowy kupują

Kamiku bo to tak jest że jak sie mieszka to wtedy nie ciagnie nie kusi ,bo w kazdej chwili mozesz tam pojsc .

Fakt, to fajny komfort psychiczny :lol2: :lol2:

kamiku a czy ty masz pokój gościnny?:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Reni mam :D co prawda jeszcze w ogole nie urzadzony ale byc jest :lol2: :lol2:

Mam nadzieje, ze jakos w drugiej polowie roku sie za niego wezmiemy :yes: wczesniej nie bedzie za co, bo najpierw to na jakies wakacje musze pojechac :cool: