ida2 25.04.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Magda ja lubię w gliwicach forum ale ta nowa galeria masakra też lubię Forum a E.C. porażka CHyba chętniej będę tam zajeżdżać w najbliższym czasie na lewą - budowlaną (Jula, Casto) stronę niż na prawą Kamiku wybacz Chciałam napisać priv i nie zdążyłam Dałam mniej jajek, ale i tak smakowała GOście brali dokładkę Naprawdę szybka, niedroga i smaczna Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 tak mówię o europie przy a4, jak budowali chodziły pogłoski ze będzie lepsza od katowickiej silesi:lol2::lol2::lol2::lol2: nawet do pięt jej nie dorasta, jeśli chodzi o ikea to bliżej mam do katowic ale szybciej do krakowa, jak jadę po pracy to do katowic, jak wyjeżdżam z domu to do krakowa:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 te w krakowie bardziej lubie bo jest po remoncie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamiku wybacz Chciałam napisać priv i nie zdążyłam Dałam mniej jajek, ale i tak smakowała GOście brali dokładkę Naprawdę szybka, niedroga i smaczna Nie ma problemu ciekawa tylko bylam, czy smakowala A jesli tak, to bardzo, bardzo mi milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.04.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 te w krakowie bardziej lubie bo jest po remoncie:D dużo pozmieniali w krakowskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.04.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 tak mówię o europie przy a4, jak budowali chodziły pogłoski ze będzie lepsza od katowickiej silesi:lol2::lol2::lol2::lol2: nawet do pięt jej nie dorasta, jeśli chodzi o ikea to bliżej mam do katowic ale szybciej do krakowa, jak jadę po pracy to do katowic, jak wyjeżdżam z domu to do krakowa:lol2::lol2: dlatego wolałaby, żeby zamiast tej całej Europy była tam ikea ( takie były plany podobno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.04.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 dlatego wolałaby, żeby zamiast tej całej Europy była tam ikea ( takie były plany podobno) ohhhh, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 dużo pozmieniali w krakowskiej ? dużo, nie wiem czy pamiętasz ale restauracja wołała o pomstę do nieba, mała, ohydna i zniszczona, dzis jest 10 razy wieksza, nawet w niedzielę około 13 nie ma problemu znaleźć miejsce do siedzenia, reszta tylko przebudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 dlatego wolałaby, żeby zamiast tej całej Europy była tam ikea ( takie były plany podobno) takie były plany ale byłoby za blisko katowickiej, bo ci z gliwic i tak jadą do katowic a z opola tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Bosz... co sie w tej Gdyni dzieje w ostatnich dniach.. i to zaraz obok mojej pracy.. non stop slychac karetki i straz.. wczoraj jakis mega pozar magazynow, dzisiaj tragiczny wypadek w TVN24 nawet o nim mowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 kamiku jak ja ci zazdroszczę mieszkania nad morzem, tosz to inne zycie, tak pójść na plazę kiedy słońce świeci a nie kiedy jest sie na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.04.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 czytałam na gazeta.pl m-c temu, że Ikea w Opolu wykupiła teren pod inwestycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.04.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 tylko pytanie, czy pod sklep czy pod magazyny...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 kamiku jak ja ci zazdroszczę mieszkania nad morzem, tosz to inne zycie, tak pójść na plazę kiedy słońce świeci a nie kiedy jest sie na urlopie Reni, az wstyd sie przyznac, ale ja nad to morze za czesto nie chodze no, powiedzmy raz w tygodniu, jesli pogoda pozwoli i uda sie nam wyrwac na jakis spacer fakt, faktem Trojmiasto uwielbiam, ale mamy cale mnostwo pieknych miejsc w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.04.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 dużo, nie wiem czy pamiętasz ale restauracja wołała o pomstę do nieba, mała, ohydna i zniszczona, dzis jest 10 razy wieksza, nawet w niedzielę około 13 nie ma problemu znaleźć miejsce do siedzenia, reszta tylko przebudowy pamiętam, fajnie ze już przyjemniej tez miałam system jak ty że z pracy do Katowic a z domu do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 25.04.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Reni, az wstyd sie przyznac, ale ja nad to morze za czesto nie chodze no, powiedzmy raz w tygodniu, jesli pogoda pozwoli i uda sie nam wyrwac na jakis spacer fakt, faktem Trojmiasto uwielbiam, ale mamy cale mnostwo pieknych miejsc w Polsce Kamiku bo to tak jest że jak sie mieszka to wtedy nie ciagnie nie kusi ,bo w kazdej chwili mozesz tam pojsc . A raz w tygodniu to naprawde czesto dla kogos kto raz w roku tylko moze sobie pozwolic na wyjazd i jeszcze pogoda loteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamiku bo to tak jest że jak sie mieszka to wtedy nie ciagnie nie kusi ,bo w kazdej chwili mozesz tam pojsc . A raz w tygodniu to naprawde czesto dla kogos kto raz w roku tylko moze sobie pozwolic na wyjazd i jeszcze pogoda loteria otóż to raz w tyg to bardzo duzo, wszak zazdroszczę cholernie jak nie wiem co a morze to morze i koniec kropka, ja na starość planuję małe mieszkano z mężem nad mozem, no 3 pokoje:) jakby dzieci wpadały z wnukami ida na pewno magazyny na wynajem, nie wiem czy wiecie ale ikea jako meble to dziś dodatek, głównie tereny pod wielkie zabudowy kupują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 kamiku a czy ty masz pokój gościnny?:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamiku bo to tak jest że jak sie mieszka to wtedy nie ciagnie nie kusi ,bo w kazdej chwili mozesz tam pojsc . Fakt, to fajny komfort psychiczny :lol2: kamiku a czy ty masz pokój gościnny?:lol2::lol2::lol2: Reni mam co prawda jeszcze w ogole nie urzadzony ale byc jest :lol2: Mam nadzieje, ze jakos w drugiej polowie roku sie za niego wezmiemy wczesniej nie bedzie za co, bo najpierw to na jakies wakacje musze pojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 I zeby nie bylo - dla gosci zawsze znajdziemy miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts