naberia 12.08.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 :jawdrop:naprawdę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 12.08.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Venus- drzewka marzenie,powiedz mi skąd te bloki na noże kuchenne,mi bardziej chyba ten pierwszy by pasował. U nas wreszcie skończona kuchnia,wiec mogę myśleć o dodatkach.Krzesłami jestem zauroczona,i myślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2011 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Beatko naprawdę my się śmiejemy że będzie co wnukom opowiadać Mal26 nad krzesłami nie ma co myśleć, je trzeba mieć Kilka postów wcześniej wrzuciłam linki do sklepów z takimi czadowymi akcesoriami, są z firmy Villa Design o ile czegoś nie przekręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.08.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No będzie co opowiadać Fajnie A my z moim M. w jednej ławce siedzieliśmy w I i II kl. szkoły podstawowej. A potem się spotkaliśmy prawie po 20 latach, bo on zmienił szkołę w drugiej klasie Ale zdjęcie pamiątkowe jest całej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 W temacie wnętrz ostatnio mało Mam non stop wycieczki gości - te wina trzeba wypić Poza tym zajmujemy się częścią zewnętrzną domu (balustrady, podbitka, podjazd, ścieżka, kamień na elewacje..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.08.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 to tak jak u nas;-) podbitka na tapecie;-)pochwal sie jaka bedzie i jak robią? no i jakie balustrady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.08.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 no to jak to? tyle się dzieje i znowu żadnych fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 13.08.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam,piekne wnętrza u Ciebie,ja skręcam w strone bardziej tradycyjnych,ale Twoje bardzo gustowne:jawdrop: Bardzo ładna biała szafa w wiatrołpie,ciekawy ten mechanizm.Nie wiecie czy mozna go stosować na całą powierzchnię drzwi-tak jak w suwanych?Jeśli można to poproszę tez namiary na stolarza,na priv.Z góry dziękuję.Oj ,od tego powinnam zacząć-wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia,oczywiście miłości,a potam tolerancji:) później się przydaje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2011 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Madzikma dziękuję bardzo Hmn...w sensie żeby ten mechanizm zastosować do drzwi nie łamanych? to chyba nie, bo to system właśnie do drzwi składanych, rozmiar każdej połówki skrzydła ustalasz indywidualnie do danej powierzchni, na to chyba nie ma sztywnych reguł, przy czym na pewno jest jakieś ograniczenie - jakie? nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) Żeby nie było że nic się nie dzieje to wrzucam Patera na ciastka na którą czaiłam się jakieś 4 lata u teściów, po ślubie wystarczyło moje jedno spojrzenie i pisk i od razu ją przytuliłam do siebie http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P8131129.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P8131098.jpg kamień na elewację http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P8131099.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P8131107.jpg Nasz jeżyk http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P8131115.jpg Skoro i tak się mam kiedyś tam ujawnić ze zdjęciami ze ślubu to trochę was przygotuję Chrześniak męża...a w oceanie oczu cały świat http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P8120985.jpg ...i jakże szczęśliwa ciocia panicza była i już ni ma Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 14.08.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Dzięki Venus m,mnie chodziło o taką łamaną szafę.ale od góry do dołu,na dużą ścianę, a ewentualne szuflady,kosze zrobić w środku.Czy muszą byc takie uchwyty czy mozna zrobić bez-pytam,bo chciałabym okleić szafę na cała ścianę tapetą.jako całość jednolita,żeby to wyglądało,dlatego uchwyty sa niepożądane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 14.08.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Zdjęcia cudne,dobrze,że stopniujesz napięcie,bo mogłybyśmy paść po zdjęciach ze ślubu:)Ale ty młodą i ładną osóbką jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.08.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Ale niespodzianka - takie lubię najbardziej:D Uwielbiam oglądać Wasze buźki... szczególnie dlatego, że zawsze mnie zaskakują i zdumiewają, bo różnią się od mojego wyobrażenia o Was o 100% Trochę jak z hotelami... zawsze już ze 2 tyg. przed wyjazdem mam w głowie wyraźny obraz hotelu do którego jadę, stworzony na podst. zdjęć ze strony internetowej, informacji na temat miejsca, do którego jadę i zlepku wspomnień z poprzednich hoteli... na miejscu się okazuje, że muszę swoją wizję zrewidować o 180 st., albo najlepiej w ogóle o niej zapomnieć - bo nic się nie zgadza:lol2: Z ludźmi na forum mam tak samo... zawsze coś sobie wyobrażam na podstawie avatara, a potem jestem w szoku:o W skrócie... myślałam, ze jesteś bardziej do MM podobna;) Dziewczyno, ile ty masz lat? Na tym zdjęciu wyglądasz na 16:lol2: - takiej urody nic, tylko pozazdrościć PS Patera B.O.S.K.A. - czy jak odpowiednio zapiszczę, to uda mi się ją przytulić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.08.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 No właściwie i ja jestem w szoku. W sumie widziałam kawałek Ciebie na jednej z fotek, ale też jakoś inaczej sobie Ciebie wyobrażałam:) A zdjęcie aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 14.08.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) Dzięki Venus m,mnie chodziło o taką łamaną szafę.ale od góry do dołu,na dużą ścianę, a ewentualne szuflady,kosze zrobić w środku.Czy muszą byc takie uchwyty czy mozna zrobić bez-pytam,bo chciałabym okleić szafę na cała ścianę tapetą.jako całość jednolita,żeby to wyglądało,dlatego uchwyty sa niepożądane. To może ja odpiszę jako bardzo szczęśliwy mąż najpiękniejszej na świecie żony Zdjęcie ofc. aktualne, z dzisiejszego popołudnia System drzwi składanych firmy Salice oczywiście może być od góry do dołu, zapewne jest jakiś limit wagowy skrzydła (to wiedzą sprzedawcy, np w firmie DACTER). Jak wpiszesz w google "system składany salice" to drugi link od góry prowadzi do strony firmy Vismeb, oni mają w galerii dużo szaf zrobionych na tym systemie. Co do rączek to wydaje mi się, że muszą być bo trzeba za coś pociągnąć te łamane skrzydła przy otwieraniu. U nas są relingi, ale można dać takie malutkie okrągłe lub kwadratowe uchwyty punktowe. Jeśli zrobisz zwykłe drzwi otwierane to zamiast klamki możesz dać tip-on i otwierać na dotyk, ale skoro chcesz dać na wierzch tapetę to jest duże prawdopodobieństwo, że się wytrze i pobrudzi w miejscu dotykania. Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez RL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Dziewczyny dziękuję Do MM wcale podobna nie jestem, ale stare kino lubię. Mam 22 lata, a mąż 31 Zdjęcie zrobione dziś. Patery nie oddam moja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.08.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Mam 22 lata Venuska mów mi ciociu:D Śliczne, młode, naturalne dziewczę z ciebie, moje drogie dziecko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Venuska mów mi ciociu:D Śliczne, młode, naturalne dziewczę z ciebie, moje drogie dziecko;) Ty to potrafisz doprowadzić do łez (ze śmiechu) Ale faktycznie Venus tyś to jeszcze dziecko, albo My takie już starsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Dajcie spokój Mogłam się nie ujawniać, bo teraz nie będziecie mnie traktować poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 14.08.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 ee tam venus - dobrze ze wyszłaś z cienia wiesz, przy 30tce to każda z nas się cieszy, że ktoś o niej powie że dziewczęco wygląda fajnie widzieć buzkę... i chyba też innaczej sobie wyobrażałam, choć z drugiej strony to sobie nie wyobrażałam... ;D hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts