kamiku 25.04.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ale zeby byc obiektywna.. Chorwacje rzeczywiscie piekna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 25.04.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 a jak z plażą? bo coś mi się obiło o uszy, że piaszczysta to tylko dla wybranych. Chyba, że coś polecicie co ma łagodne zejście do morza i plażę piaskową. ja piaszczystej nie znalazłam:lol2: ale łagodne zejście do wody było:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.04.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Reni jedziesz praktycznie cały czas autostradami U nas A4, potem A1 i na Czechy->Austria -> Słowenia (tu autostrade omijaliśmy bo drogo) i wjazd do Chorwacji Nam podróż z Gl do samego Splitu zajęła ok 12h nocą MagdaB. z plaża piaszczystą będzie problem, w większości kamieniste, ale znajdą się też "żwirkowe" A i jest jeden plus plaż kaministych Nie przynosimy tony piachu do domku czy hotelu Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.04.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 no właśnie gdzieś coś słysząłam, ze jest zakątek z piachem - pewnie tłum tam niezły.Nam odpadają kamienie bo młody nie poszaleje. Ja bałtyk lubię - ale zawsze robiimy wycieczkę promem do Szwecji - uwielbiam Skandynawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 pewno ze Chorwacja też ok, i jak ktoś mi zafunduje to pakuje sie dzis :lol2::lol2: ale u nas całkiem, całkiem jeśli chodzi o drogę, ostatnim razem wyjechałam o 4.30 rano, do łodzi prawie autostrada, gorzej łódź - toruń, a od torunia autostrada, byłam o 10 rano byłam w Gdyni a o 11 w juracie, sama byłam w szoku, a jak będzie autostrada od łodzi do torunia to 5 godzin i morze:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamiku a ja mam rodzinkę w gdyni Ida, a Ty czesto jestes w 3city? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ale u nas całkiem, całkiem jeśli chodzi o drogę, ostatnim razem wyjechałam o 4.30 rano, do łodzi prawie autostrada, gorzej łódź - toruń, a od torunia autostrada, byłam o 10 rano byłam w Gdyni a o 11 w juracie, sama byłam w szoku, a jak będzie autostrada od łodzi do torunia to 5 godzin i morze:D:D:D:D:D No wlasnie u nas tych autostrad jeszcze troche brakuje.. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 25.04.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 kamiku ja kocham nasz Bałtyk:) 10 lat pod rząd tam jeździłam i zawsze miałam pogodę, zawsze wracałam opalona i wypoczęta:) Niestety, albo stety raz dałam się namówić na wyjazd do Cro i przepadałam:) zakochałam się na zabój:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 oczywiscie 230 na liczniku:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.04.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 a jak z plażą? bo coś mi się obiło o uszy, że piaszczysta to tylko dla wybranych. Chyba, że coś polecicie co ma łagodne zejście do morza i plażę piaskową. Plaz piaskowych to jak na lekarstwo, jednak piekna pogoda i widoki rekompensują to:D a łagodne zejścia sa w wielu miejscowościach, my jedzimy bez rezerwacji, zatrzymujemy sie w miejscowości i ide sprawdzac czy jest łagodne zejscie do wody / nie umiem pływac wiec musi zebym mogła wejśc do wody :mad:/ Jesli jest i jest ok , zostajemy i szukamy mieszkanka Dobrze, ze sa jeszcze tacy, co i Baltyk doceniaja :lol2: ja uwielbiam bałtyk, ale mam takie szczęście ze jak jade to pogoda jest Nawet mieliśmy plan przeprowadzić sie nad moze, gdzie w okolice Gdyni. Byłam juz po kilku rozmowach, nawet prace miałam załatwioną ale P. nie dogadał swojej i zostaliśmy. uż nawet mieszkanko było upatrzone do wynajęcia na poczatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ja bym wiele poświęciała aby tam mieszkać, choć wiatru nad morzem nie cierpię dlatego za 30 lat będę z wami mieszkanko nad morzem urządzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.04.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 droga fajna masz rację - mój mąż jest non stop w delegacjach i dla niego droga na mazury albo nad bałtyk to dla mnie jak do Katowic. My byliśmy rok temu w Barczewie - hotel spa przyjazny rodzinie - super ceny, super ośrodek - i można dzieci oddać do opieki i się relaksować. http://www.zalesiemazury.pl/ polecam szczególnie wyjazd z dziećmi Ivy a jakie ceny orientacyjne za przyzwoite mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 25.04.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Nam podróż z Gl do samego Splitu zajęła ok 12h nocą ja z Białegostoku do Splitu jechałam 20h:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.04.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Reni ale pobyt w Chorwacji wyniesie Cię tyle samo co u nas, jak nie taniej Kamiku ostatnio nie często, głównie w wakacje i to nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.04.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamiku nie obraź sie, bo tak jak pisalam Bałtyk na pewno ma swój urok, przede wszystkim ten piasek, ale jak byłaś to sama wiesz, że Chorwacje warto zobaczyć Dziewczyny w Chorwacji takich plaż jak u nas nie zobaczycie, czyli piaszczystych z łagodniutkim zejściem, ale za to temperatura tej wody w Adriatyku jest nieporównywalna, nawet maluchy się w niej taplaja, a nie tylko nóżki zamaczają, krajobraz rewelacja /podobnie jak we Włoszech/, cieplutko i no w ogóle warto zobaczyć i kropka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 A ja jesli kiedys bede sie jeszcze wybierac to polece samolotem i bede w niecale 2 godz :lol2: Eurolot lata z gdanska do Splitu, dubrownika, Zadaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Reni ale pobyt w Chorwacji wyniesie Cię tyle samo co u nas, jak nie taniej Kamiku ostatnio nie często, głównie w wakacje i to nie zawsze ida kochanie wiem ,a le w tym roku wogóle nie planuję wakacji:(:(:(:(:( ach ta kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamiku nie obraź sie, bo tak jak pisalam Bałtyk na pewno ma swój urok, przede wszystkim ten piasek, ale jak byłaś to sama wiesz, że Chorwacje warto zobaczyć Asia, przeciez ja sobie zartuje :lol2: A co do Chorwacji to zgadzam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ja z Białegostoku do Splitu jechałam 20h:) jezuniu podziwiam, ja zbyt wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 tak te nasze plaże, niebo w gębie, super ze do nas jeździ coraz więcej cudzoziemców, ale starych niemców nie znoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts