Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

w tym roku wogóle nie planuję wakacji:(:(:(:(:(:(:(:(:( ach ta kasa

No cos o tym wiem.. :( czasem sobie mysle, jak to bylo fajnie przed ta nasza inwestycja - non stop gdzies jezdzilismy, czeste zakupy, tak jakos beztrosko bylo :lol2::lol2: I pracy o tyle mniej - mniej sprzatania, brak ogrodka.. :lol2::lol2: ale i tak nie chcialabym juz wrocic do M3 :cool:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ivy a jakie ceny orientacyjne za przyzwoite mieszkanie?

my wynajmowalismy tylko na dwie osoby, zawsze z klimą i tarasem , najlepij blisko plaży.

Za pokój płaciliśmy w granicach 30-35 euro dla dwóch osób.To sporo bo za 45 euro i taniej można miec dla 4 osób wiec wprzeliczeniu na osoby wychodzi taniej.

Zawsze jedziemy bez rezerwacji, zjeżdzamy do miejscowości ktora nam sie podoba /raczej południowa dalmacja, czyli w strone Dubrovnika/,i w ciągu ok godzinki znajdujemy lokum po sprawdzeniu czy plaza jest odpowiednia dla mnie czyli warunki musza byc jak dla dziecka - łagodne zejscie i daleko płytka woda bo dalej jak " do cycków" nie wchodzę..a zż w dowodzie 164 cmto musi być płytko :lol2:

a ja do rodziców albo teściów:D

ehhh no żyło się jakoś tak - miałam kartę stałego klienta prawie w każdym sklepie ciuchowo-butowym:lol2:

Magda bo zaraz sufit w pracy poleci ci na głowę, kobito nie narzekaj:mad::mad::mad::mad::mad:

wszystko dobre szybko się kończy:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

jak miałam 20 lat:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: to całą wypłate wydawałam na ciuchy, od 10 do 15 szalałam, a po 15 mama mi dawała na bilet do pracy:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

A ja jesli kiedys bede sie jeszcze wybierac to polece samolotem i bede w niecale 2 godz :lol2::lol2::lol2:

Eurolot lata z gdanska do Splitu, dubrownika, Zadaru :D

Kamiku przecież wiem, że się nie gniewasz:wiggle:

A wiesz z tym samolotem to bardzo dobry pomysł, bo Dalmacja najpiękniejsza, my za pierwszym razem bylismy w Dubrowniku, droga koszmar bo to było trzeba jeszcze jechać 700km przez sama Chorwacje a wtedy jeszcze nie było autostrady /teraz juz jest/ ale jak zobaczyliśmy Dubrownik to :jawdrop:

polecam:yes:

my wynajmowalismy tylko na dwie osoby, zawsze z klimą i tarasem , najlepij blisko plaży.

Za pokój płaciliśmy w granicach 30-35 euro dla dwóch osób.To sporo bo za 45 euro i taniej można miec dla 4 osób wiec wprzeliczeniu na osoby wychodzi taniej.

Zawsze jedziemy bez rezerwacji, zjeżdzamy do miejscowości ktora nam sie podoba /raczej południowa dalmacja, czyli w strone Dubrovnika/,i w ciągu ok godzinki znajdujemy lokum po sprawdzeniu czy plaza jest odpowiednia dla mnie czyli warunki musza byc jak dla dziecka - łagodne zejscie i daleko płytka woda bo dalej jak " do cycków" nie wchodzę..a zż w dowodzie 164 cmto musi być płytko :lol2:

OOOO to kryteria mamy te same - bo ja niecałe 164 cm:) haha dzięki wielkie za info - tak się zastanawiam czy w ciemno bym z dzieckiem jechała

Magda bo zaraz sufit w pracy poleci ci na głowę, kobito nie narzekaj:mad::mad::mad::mad::mad:

wszystko dobre szybko się kończy:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

jak miałam 20 lat:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: to całą wypłate wydawałam na ciuchy, od 10 do 15 szalałam, a po 15 mama mi dawała na bilet do pracy:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

:rotfl:moja mi musiała też dokładać po 15 hahaha :)

jak już mieszkaliśmy z mężem to pamiętam jak dziś - w sklepach kazałam nie pakować do reklamówek i odcinać metki w sklepie - do domu wracałam z jedną torbą - albo zakupy w bagażniku aż mąż się ulotni:)