zizi1978 25.04.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Reni głowa do góry, u mnie w tym roku tyż nie będzie wakacji:bash:Za to będę miała trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.04.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dziewczyny co do tych zakupów to ja miałam tak samo, no ale cóż mamy piękne domy a tak wystrojone nie musimy chodzić ubrane, mnie to najbardziej szkoda tych wakacyjnych wyjazdów, bo toszke pojeździliśmy, moja córka wspomina często że do przedszkola przynosiła cukierki z całego świata, no prawie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.04.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 A wiecie ,że mi szkoda czasu na wakacje .nie pieniędzy ,czasu .Ale myślę ,ze każdy kto kiedyś był na emigracji mnie rozumie .Po prostu ,jak w końcu mamy wolne/urlop to chcemy jechać tylko w jedno miejsce -do naszego domu w Pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Reni głowa do góry, u mnie w tym roku tyż nie będzie wakacji:bash:Za to będę miała trawnik ale swój trawnik i to najcenniejsze i na tym zakończmy:yes::yes::yes: no niektórzy mają i morze i swój trawnik, no ale sprawiedliwości nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.04.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ola ja tego nie rozumiem, ale mój mąż pracuje non stop poza domem - jest w domu raz na 2-3 tyg i mówi tak samo.Wypoczywa w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.04.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 A wiecie ,że mi szkoda czasu na wakacje .nie pieniędzy ,czasu .Ale myślę ,ze każdy kto kiedyś był na emigracji mnie rozumie .Po prostu ,jak w końcu mamy wolne/urlop to chcemy jechać tylko w jedno miejsce -do naszego domu w Pl Olu ja Cie doskonale rozumie, bo chociaż ja nie na emigracji ale tak porzadnie to ja w domku nie moge pomieszkac, ciagle praca, mogłabym sobie urlop zafudować i posiedziec w domu, ale to nie przejdzie, bo przeciez ja w pracy niezastapiona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 przyziemny przykład, jak nie pracowałam i cały tydzień siedziałam w domu to weekend poza domem, jak cały tydzień w pracy to cały weekend w domu siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.04.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 a mnie szkoda na wakacje mojemu mężu nie i tak nawet podróży poślubnej nie mieliśmy ale za to mam 2 kotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.04.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ja wiem ,że to może normalne nie jest ,ale to najszczersza prawda .Rok temu moi rodzice lecieli na Kanary i chcieli nam zafundować tydzień -i wiecie co -zostaliśmy w domu :lol2:,przy okazji doglądając również ich domek Wiem ,że to się zmieni jak wrócimy na stałe do Pl :yes:i wtedy pewnie zacznie nas ciągać po świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.04.2013 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ola pewnie tak ja tam jestem realistką i jak pomyślę, że mam leżeć pod palmą i chować się przed słońcem (nie cierpię się opalać) a mogłabym zrobić to i tamto w domu to wybór dla mnie jest oczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 venus mnie tez kasy szkoda, bo sobie myślę tydzień czasu a tyle tysięcy, ale jak widzę radość dzieci z pobytu na plaży i ich radość kiedy juz sie pakujemy to serce ściska ot to taki właśnie moment ze łzą w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.04.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Helloł girls Zdjęcia oczywiście mnie ominęły Ja też w tym roku nie mam wakacji, ale przyznam się że wcale mnie w tym roku nie ciągnie Ja w tym roku planuje wakacje na moim pięknym nowym drewnianym tarasie (którego jeszcze nie mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 całą noc w samochodzie i ani razu nikt nie marudzi a morduchy uśmiechnięte od uch do ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.04.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dziewczyny a ja bym mogła zwiedzić cały świat, uwielbiam podrózować i zwiedzać, a leżeć pod palmami też i może byc 40 stopni a ja to lubie, ja chyba w złym miejscu sie urodziłam, zresztą w Turcji byli pewni, że ja jestem ichniejsza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.04.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Cześć Dziewuszki Ale sie tu wakacyjnie zrobiło :cool: My w tym roku lecimy do Barcelony, tam wypożyczamy samochód i godzinę drogi na południe.... jedziemy na wybrzeże, gdzie mamy wynajęty mały domek, z małym basenem i blizutko plaży To inny rodzaj wyjazdu, to nie hotel, nie all inc. ale ja to uwielbiam rezerwowalisy kilka miesięcy temu... wiadomo kosztem jest przelot, ale za sam dom ( 3sypialnie, salonik, kuchenka kompletnie wyposażona, 2 łazienki i swój mały ogród i basen, zapłaciliśmy chyba 1700zł Lecimy we 3 a przy większej liczbie osób opłaca się jeszcze bardziej, bo w domku może być max 7 osób Nas generalnie doliczjac lot do Barcelony, samochód na miejscu i pobyt tam nie wyjdzie to taniej, niż wczasy z biurem podróży .... Ale mam totalna wolność, nie jestem "skazana na hotel". Wokół domu... tzn. w granicach 5 km od domu który wynajelismy jest wiieeele cudownych plaż, piaszczystych i takich bardziej dzikich.... człowiek jest Panem sam sobie, jedzenie w tawernach... restauracyjkach... no dla mnie ma to swój klimat Chociaż czasami na zorganizowane wyjazdy, z leżeniem na leżaczku i totalnym nic nie robieniem, gdzie wszytko podadzą, przyniosą też chętnie się piszę Generalnie polecam stronkę : http://www.edom.pl/ Mozna wynajść, dom, mieszkanie w każdym miejscu na świecie WĘGRY: Całkiem fajnym miejscem na krótki wypad tak na 3-5 dni jest Hajduszoboszlo na Węgrzech. Z Lubina to 520km, jedzie sie szybko znacznie szybciej jade tam niż nad nasze morze A pogoda jak w Grecji , ceny jak w Polsce klimat gwarantowany, miesteczko urokliwe, mnóstwo fajnych restauracyjek, wielki kompleks kilkudziesięciu podgrzewanych basenów, z parkiem, wielkimi drzewami , zjeżdzalniami , knajpkami zlokalizowany na kilkudziesięciu hektarach... wieczorem koncerty, wesołe miasteczka dla dzieciakó dużo frajdy Ja byłam tam z 10 razy, ale mówię, dla mnie tak na 3-4 dn, no max 5 bo się nudzi Jejku my kochamy podróze i podróże, wyjazdy to dla mnie największy luksus.... moge nie kupć nowych ciuchów, moge nie siedzieć u kometyczki.... ale podróże kocham!!! Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.04.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Reni dokładnie - my to możemy siedzieć i byczyć się na tarasie a dzieci.... dla nich się jeździ też moje rok temu miało 1,5 roku i przed wyjazdem chodził po domu w kole do pływania przez tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.04.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 venus mnie tez kasy szkoda, bo sobie myślę tydzień czasu a tyle tysięcy, ale jak widzę radość dzieci z pobytu na plaży i ich radość kiedy juz sie pakujemy to serce ściska ot to taki właśnie moment ze łzą w oczach podpisuje sie pod tym Reni, tak własnie jest, że najbardziej sie z tego cieszą dzieci a to dla nas matek polek, widok najcenniejszy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 dokładnie ja na wczasy z myślą do dzieciach, już sobie wyobrażam twoje dziecię z tym kołem:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.04.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ja dzieci nie mam, więc paczę na finanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.04.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ja też się uśmiałam z tego koła :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts