Magda_lena85 25.04.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 dobrze, że z krokodylem nie chciał spać od tyg śpi z plecakiem haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.04.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Karola daj namiar na konkretnie ten domek- brzmi interesująco. My zawsze jeździmy ze znajomymi więc byłoby jeszcze taniej (a z ciekawości ile przelot???). W Hajduszoboszlo byłam (dawno temu) Baseny są extra. Zawsze jeździsz w to samo miejsce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ja dzieci nie mam, więc paczę na finanse venuska pewno ze tak, we dwójkę wszędzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 mnie to najbardziej szkoda tych wakacyjnych wyjazdów, bo toszke pojeździliśmy No wlasnie mi tez.. chociaz tak czy siak staramy sie min 2-3 razy w roku wyjezdzac Moze nie tak daleko i nie na tak dlugo, jak kiedys, ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 25.04.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ja dzieci nie mam, więc paczę na finanse Venus to wszystko się zmieni jak pojawia się na świecie małe Venusiatka:) Ale zapewne do tego czasu będziesz miała juz tak urzadzony dom i wszytsko wokół, że nie pozostanie nic innego jak wydawać kaskę przyjemności i odpoczynek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 A wiecie ,że mi szkoda czasu na wakacje .nie pieniędzy ,czasu .Ale myślę ,ze każdy kto kiedyś był na emigracji mnie rozumie .Po prostu ,jak w końcu mamy wolne/urlop to chcemy jechać tylko w jedno miejsce -do naszego domu w Pl Ola, ale to dlatego, ze macie dom w PL, a nie w DE.. Ja tez troche siedzialam poza Polska i powiem szczerze, ze w inne miejsca ciagnelo mnie rownie mocno, co do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.04.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Zizi oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ale swój trawnik i to najcenniejsze i na tym zakończmy:yes::yes::yes: no niektórzy mają i morze i swój trawnik, no ale sprawiedliwości nie ma :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.04.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Karola daj namiar na ten Twój domek jak mozesz, może byc priv:) mój m juz od kilku lat chce jechać do Hiszpanii, więc może, tylko on autem chce jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 :lol2::lol2: tak, tak o tobie mówiłam:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jejku my kochamy podróze i podróże, wyjazdy to dla mnie największy luksus.... moge nie kupć nowych ciuchów, moge nie siedzieć u kometyczki.... ale podróże kocham!!! No to my mamy z moim eM tak samo :D:D On sie zarazil ode mnie.. :lol2: a im wiecej sie podrozuje, tym bardziej to wciaga.. Ja juz doszlam do takiego etapu, ze nie moge jechac w jeno miejsce dwa razy, bo i tak zycia mi zabraknie na zwiedzenie wszystkiego, co chcialabym zwiedzic :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.04.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 hahah Szalone:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 moje rok temu miało 1,5 roku i przed wyjazdem chodził po domu w kole do pływania przez tydzień :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.04.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 tak, tak o tobie mówiłam:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.04.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 My w tym roku też zmieniamy zwyczaje wakacyjne. Zawsze jeździliśmy w to samo ustronne miejsce nad nasze morze. Tam co roku spotykaliśmy się z tymi samymi znajomymi. Ale nadszedł czas, żeby So sama gdzieś wyjechała. Więc rezerwujemy jej tematyczny obóz - Przyjaciele zwierząt. Obóz przeznaczony dla dziewczynek 7-10 lat. Będzie opiekowała się zwierzakami (krowy, konie, owce wraz z małymi), doiła krowy, uczyła się robić oscypki. No i najważniejsze -niedaleko nas, w górach. Jak co to tatuś pojedzie po nią . Nasze wakacje zawsze kosztowały grosze, więc tegoroczny obóz So jest kosztowny. Wobec tego my w tym roku spędzimy wakacje na tarasie (raczej w ogrodzie między krzakami będziemy pielić). Jedynie 4 dniowy przedłużony weekend w bieszczadach spędzimy w trójeczkę. Znalazłam niesamowicie klimatyczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.04.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 qrka ja promenadę to tylko po pijaku kojarzę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.04.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) pamięta ktoś przepis na Venusowe kluski z łososiem? w ogóle to w sobotę mam tą imprezę , co się nagotować na nią muszę ( nienawidzę) a najlepsze, że wczoraj poparzyłam całą prawą rękę .....uwaga, uwaga.. bo gotowałam 2 jajka piekło jak cholera - pantenol nie działał - dopiero soda oczyszczona zadziała. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.04.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Karola daj namiar na ten Twój domek jak mozesz, może byc priv:) mój m juz od kilku lat chce jechać do Hiszpanii, więc może, tylko on autem chce jechać Poszedl privek My w tamtym roku na naszą majową rocznicę ślubu polecielismy sami na 4 dni do Barcelony, po raz pierwszy.... głównie byliśmy w Barcelonie ale wynajelismy tez samochód, zjeździliśmy troszke wybrzeża i powiedziliśy że za rok wracamy na tamte plaże, do tych ludzi i do tego klimatu A nastepnym razem też śmigniemy samochodem, teraz Julci mi szkoda an tak długą podróz ale za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.04.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Mirela a gdzież ?? Bo ja to raczej wakacje młodości w Bieszczadach spędzałam Lutowiska Chata MAgoda - cudna drewniana chata z klimatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.04.2013 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 tak dawno nie robiłam, że nawet ja nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts