Magda_lena85 25.04.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 dawaj, dawaj - bo dziś nie byłam na obiedzie w pracy:lol2: ale jak skomplikowane to nie hehe:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.04.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Poszedl privek My w tamtym roku na naszą majową rocznicę ślubu polecielismy sami na 4 dni do Barcelony, po raz pierwszy.... głównie byliśmy w Barcelonie ale wynajelismy tez samochód, zjeździliśmy troszke wybrzeża i powiedziliśy że za rok wracamy na tamte plaże, do tych ludzi i do tego klimatu A nastepnym razem też śmigniemy samochodem, teraz Julci mi szkoda an tak długą podróz ale za rok Karolina ja tu juz kiedys opisywalam naszą wyprawe studencką do Barcelony polonezem, to była podróż zycia:lol2: i na pewno kiedys tam wrócimy dlatego kto wie, może te Twoje namiary sie przydadzą, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.04.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 No to my mamy z moim eM tak samo :D:D On sie zarazil ode mnie.. :lol2: a im wiecej sie podrozuje, tym bardziej to wciaga.. Ja juz doszlam do takiego etapu, ze nie moge jechac w jeno miejsce dwa razy, bo i tak zycia mi zabraknie na zwiedzenie wszystkiego, co chcialabym zwiedzic :rotfl::rotfl: No to mamy identycznie My kiedyś podóżowaliśmy jeszcze wiecej ale przeleżana ciąża i maluszek troszeczkę nas wychamowały Nie mniej jednak my uważamy,ze z dzieckiem też można podróżować i tak Julka jak miała 4,5 miesiaca pojechała z nami na Węgry dzielnie zniosłą podóróż jako maluszek. Jako1,5 roczny maluch była w Tunezji i jako jedyna na pokładzie samolotu podczas startu piszczeała ze szczęścia i krzyczała "jefce raz!!! " czyli jeszcze raz A ja dzięi kochanym rodzicom, czasami mogę im zostawić Julkę na kilka dni i sami byliśy np: w tej Barcelonie czy Turcji Moze wyjdę na wyrodną matkę, ale my lubimy raz na jaaaaakiś czas pobyć we dwoje mimo,ze wiekszość czasu i tak gadamy o Julcia jaka ona kochana, jaka wspaniała, ajak powiedziała to czy tamto W tym roku porzucamy w maju Julkę i na rocznice ślubu ( to taka nasza mała tradycja) śmigamy na 3 nocki tymrazem do Paryża juz się nei mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.04.2013 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Karelajna to jest zdrowe podejście Nasi znajomi byli w Tunezji z 2 miesięczną niunią, ze znajomymi w klubach też się normalnie spotykali, nosidełko z młodą pod stół, Monia bujała nogą a na górze się rozmawiało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.04.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 a co tu tak cicho się zrobiło????????????????????? no nic ja tez spadam do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.04.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 zapytam, tu - bo u Justyny ruch jak na marszałkowskiej czy macie jakiś pomysł, co się stało, że mi ENTER na forum nie działa!? nosz szlag mnie zaraz trafi (a żeby nie było klawiatura chodzi, bo już dziś pół książki wyprodukowała, więc to musi być jakieś idiotyczne kodowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 25.04.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Venuska olała mnie i moje pytania phiii No cóż, trudno idę sobię :mad::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.04.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 dwa podejścia mi zajęło ale nadrobiłam dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 26.04.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Przyszłam się przywitać dzisiaj mnie nie bedzie, za chwilke uciekam do Krakowa, pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.04.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Miłej podróży Asiu Dzień dobry Justyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.04.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ale tu wakacyjnie:cool: Ja zgadzam sie z Karola, ja nie wyobrazam sobie zebysmy nie pojechali na wakacje, nawet krotkie 3-4 dniowe. Zawsze staramy sie wygospodarowac czas i pieniazki na to. Wiadomo jak jest budowa i duzo rzeczy potrzebnych do domku to czasami trzeba wybrac. Ja uwielbiam sie opalac naszczescie moj M tez:D Podroze to dla nas odskocznia od codziennosci, teraz staramy sie z tego korzystac poki nie ma jeszcze dzieci. W tym roku mamy juz kilka wypraw zaplanowanych, najlepsze sa te spontaniczne, ja to uwielbiam i polecam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.04.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Karola kiedy smigacie do Paryzewa? Ja kocham to miasto i za kazdym razem jak tam jestem to mine mam jakbym byla tam pierwszy raz:yes: Ja w tamtym roku wybralam sie tam z siostra, a w tym roku musze zabrac meza bo czuje sie pokrzywdzony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.04.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 helloł Dziewczyny jestem jak z krzyża zdjęta, wczoraj full roboty i dzisiaj też lepiej się nie zapowiada, no nic trzeba pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.04.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Cześć Venuska Pracuj pracuj, ktoś musi Magda jesteś??? Kupiłam sobie olejek z alterry powiedz mi nakłada się na mokre czy suche włosy? I na jak długo??? Venuska sorry za prywatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.04.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Hej Dziewczyny ( i podczytujące chłopaki ) Olejek pół godz przed myciem na suche włosy ( powinna starczyć jedna stołowa łyżka bo trzeba przeczesać, wmasować - nie mają ociekać ale ja daje 2-3 bo mam gęste i za ramiona) - ale od skóry zostawić z 5-10 nie nałożonego, wmasować i zostawić - później umyć szamponem i dać obojętnie jaką odżywkę ( bo ona zamyka te dobroci z olejka we włosach) - najlepszy efekt jak się robi regularnie a który kupiłas? bo są 3 każdy tak samo dobry w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.04.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ja kupiłam pomarańcza i brzoza (podobno najlepszy i był najdroższy z tych 3). Regularnie tzn ile razy w tyg? Myję włosy codziennie więc nakładać codziennie czy to już przesada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.04.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 helloł laski to dziś gdzie jedziemy zwiedzać?????????:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.04.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Więc teraz wirtualne wczasy modne taak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 26.04.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 heloł gwiazdy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.04.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Więc teraz wirtualne wczasy modne taak??? tak:lol2::lol2::lol2::lol2: najważniejsze ze po takich kasa zostaje na inne rzeczy:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts