Magda_lena85 26.04.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Nesska 2 razy w tyg maks - ale jak dojdziesz do tego, ze będziesz nakladała to raz w m-c trzeba szamponem oczyszczającym - zwykły z barwy tatarakowo- chmielowy za 3 zł tak:lol2::lol2::lol2::lol2: najważniejsze ze po takich kasa zostaje na inne rzeczy:lol2::lol2::lol2: ooooooooooo właśnie - dobry hasło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.04.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Magda dzięki Znalazłam fajnego bloga o pielęgnacji włosów link Reni to ja dzisiaj zasiadam z drineczkiem i lecę na wczasy Nawet M zabiorę a co mi szkodzi (ucieszy się pewnie bo bardzo boi się latać) :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.04.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Nesska też na niego wchodzę i jantaru kończę 5 butelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.04.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 A ten jantar to się na noc zostawia taak?? I rano zmyć? I co widać efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.04.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 jantar w szklanej butelce daje się na skalp ( czyli tylko wciera w skórę głowy) - on odżywia super cebulki i sprawia, ze włosy po nim szybko rosną, nie wypadają i pojawiają się nowe. Na włosy same w sobie się go nie daje - on odzywia skórę i cebulki. Daję co 2 dni na skórę po umyciu włosów zanim wysuszę( to taka woda w płynie nie przetłuszcza włosów ani nic - nawet mam wrażenie, ze dłużej są świeże). Nie spłukuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.04.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 magda ty masz naprawdę fioła na punkcie włosów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.04.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 nooo szkoda, że na punkcie ćwiczeń albo diety nie mam:mad: piękny dzień dziś u nas - jak lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.04.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 u mnie od tygodnia słońce i słońce:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.04.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 A nie wiem czemu wydawało mi się, że to jest tłuste U nas też dzisiaj piękna pogoda, dlatego spadam z tego forum bo tu można siedzieć i siedzieć... Lecę z dzieciątkiem na dwór Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.04.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 doberek skorzystam sobie z waszych porad włosowych - jantaru idę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.04.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Helloł musiałam sobie zrobić chwilę oddechu od fm i ogólnie (2 dni )bo w pracy ogrom roboty a ja staram się planować sobie coś codziennie aby nie przemęczyć się od razu. Dziś spaliśmy do 7.30, pierwsze co powiedziałam jak się obudziłam to że wyspałam się jak nigdy, dopiero jak spojrzałam na budzik to śmiać mi się chciało Jeździliśmy dziś jeszcze drzwi oglądać, mam mega mętlik w głowie, jak tak dalej pójdzie to u Hazelki drzwi zamówimy za pół roku coś tam się klaruje na szczęście Albo zbliżają mi się te dni, albo w ciąży jestem bo ciągle chce mi się płakać, jestem nieszczęśliwa i obrywa się oczywiście za całe zło świata mojemu mężowi Na szczęście kotki dały mi się wyprzytulać, Prinsio aktywnie uczestniczył przy szyciu sowy aż w końcu padł z wycieńczenia Dobrze że czwartek wzieliśmy wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.04.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Magdzińska przepraszam, że dopiero teraz Lustro ma odchylenie już w ramie, czyli z boku widzisz 2 cm kawałek brązowej płyty mnie tak na pewno podoba się bardziej niż widoczny prześwit z odchyleniem ramy (chyba tak jest w Voxie, kiedyś je oglądałam ale strasznie agresywne mi się przez to wydawało). Lustro w złotej ramie szukałabym na allegro, zresztą ja prawie wszystko na allegro znajduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.04.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 idę szyć sowy pora wymyślić jakieś inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Justka niedługo chyba u mnie w sklepie będziesz się wystawiać z tymi sowami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 27.04.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Nie smutaj się :hug: Na FM w tym roku "epidemia ciężarówek ",także kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.04.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Na FM w tym roku "epidemia ciężarówek ",także kto wie :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.04.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 hellol:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 27.04.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Venusko stęskiniłam się , czemu się smutasz, jak będziesz w ciąży to suuper, to najfajniejszy okres na ciążę, wszystko się ułoży zobaczysz, głowa do góry, uszyj sobie sówki to sie uspokoisz napewno:yes: Ja też dziś mam zastrzyk niezłych nerwów, zakładamy nawodnienie w ogrodzie, a że pieniązków ciągle mało to wymysliliśmy, że zrobimy to tańszym kosztem, mój szwagir podjął sie tewgo zadania, a chłopak może wiedze ma ale czysto ksiązkową /sprzedaje nawodnienia/ a praktycznie robi to pierwszy raz u nas i jest niezła jazda:mad:, albo ja dziś zwariuję albo wypieprze wszystkich z ogródka:mad: no ale zachciało mi się to mam:sick: Pozdrawiam weekendowo:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.04.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Pasik trzeba jednak pamiętać, że to rękodzieło więc niektóre przeszycia będzie widać więc o wystawianiu się nie myślę Ola, Reni :P Anakris oj powiem Tobie, że ja jestem już zmęczona prowizorką i pseudo profesjonalnymi firmami (chociaż trafiliśmy na taką jedną, ale zmęczyli mnie na kolejnych 15 lat). Jestem pewna profesjonalizmu HW, ale po takich doświadczeniach przejmuję się każdym szczegółem Mam nadzieję, że i u was będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 27.04.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Venus,prośba o pomoc. Dotarłam w dzienniku do fotorelacji z zamontowanych schodów. Pamiętam jednak, że wiele później, na czyjąś prośbę zamieszczałaś zdjęcia i opis łączenia schodów z panelami. Ktokolwiek pamięta koło której strony to było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts