Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Nesska 2 razy w tyg maks - ale jak dojdziesz do tego, ze będziesz nakladała to raz w m-c trzeba szamponem oczyszczającym - zwykły z barwy tatarakowo- chmielowy za 3 zł:)

tak:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

najważniejsze ze po takich kasa zostaje na inne rzeczy:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

ooooooooooo właśnie - dobry hasło:)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jantar w szklanej butelce daje się na skalp ( czyli tylko wciera w skórę głowy) - on odżywia super cebulki i sprawia, ze włosy po nim szybko rosną, nie wypadają i pojawiają się nowe. Na włosy same w sobie się go nie daje - on odzywia skórę i cebulki.

Daję co 2 dni na skórę po umyciu włosów zanim wysuszę( to taka woda w płynie nie przetłuszcza włosów ani nic - nawet mam wrażenie, ze dłużej są świeże). Nie spłukuje się.

Helloł :hug:

musiałam sobie zrobić chwilę oddechu od fm i ogólnie (2 dni :lol: )bo w pracy ogrom roboty :o a ja staram się planować sobie coś codziennie aby nie przemęczyć się od razu. Dziś spaliśmy do 7.30, pierwsze co powiedziałam jak się obudziłam to że wyspałam się jak nigdy, dopiero jak spojrzałam na budzik to śmiać mi się chciało :lol2:

Jeździliśmy dziś jeszcze drzwi oglądać, mam mega mętlik w głowie, jak tak dalej pójdzie to u Hazelki drzwi zamówimy za pół roku :lol: coś tam się klaruje na szczęście :cool:

Albo zbliżają mi się te dni, albo w ciąży jestem bo ciągle chce mi się płakać, jestem nieszczęśliwa i obrywa się oczywiście za całe zło świata mojemu mężowi :bash:

Na szczęście kotki dały mi się wyprzytulać, Prinsio aktywnie uczestniczył przy szyciu sowy aż w końcu padł z wycieńczenia :) Dobrze że czwartek wzieliśmy wolny :yes:

Magdzińska przepraszam, że dopiero teraz :yes:

Lustro ma odchylenie już w ramie, czyli z boku widzisz 2 cm kawałek brązowej płyty :yes: mnie tak na pewno podoba się bardziej niż widoczny prześwit z odchyleniem ramy (chyba tak jest w Voxie, kiedyś je oglądałam ale strasznie agresywne mi się przez to wydawało).

Lustro w złotej ramie szukałabym na allegro, zresztą ja prawie wszystko na allegro znajduję :yes:

Venusko stęskiniłam się:hug: , czemu się smutasz, jak będziesz w ciąży to suuper, to najfajniejszy okres na ciążę, wszystko się ułoży zobaczysz, głowa do góry, uszyj sobie sówki to sie uspokoisz napewno:yes:

Ja też dziś mam zastrzyk niezłych nerwów, zakładamy nawodnienie w ogrodzie, a że pieniązków ciągle mało to wymysliliśmy, że zrobimy to tańszym kosztem, mój szwagir podjął sie tewgo zadania, a chłopak może wiedze ma ale czysto ksiązkową /sprzedaje nawodnienia/ a praktycznie robi to pierwszy raz u nas i jest niezła jazda:mad:, albo ja dziś zwariuję albo wypieprze wszystkich z ogródka:mad: no ale zachciało mi się to mam:sick:

Pozdrawiam weekendowo:bye:

Pasik :lol: trzeba jednak pamiętać, że to rękodzieło więc niektóre przeszycia będzie widać więc o wystawianiu się nie myślę :no:

Ola, Reni :p :P

Anakris oj :hug: powiem Tobie, że ja jestem już zmęczona prowizorką i pseudo profesjonalnymi firmami (chociaż trafiliśmy na taką jedną, ale zmęczyli mnie na kolejnych 15 lat). Jestem pewna profesjonalizmu HW, ale po takich doświadczeniach przejmuję się każdym szczegółem ;) Mam nadzieję, że i u was będzie dobrze :hug: