nicol21 28.04.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 super ptoszki moze dla siebie cos zatrzymasz na wypadek c? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.04.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Reni wam również Nicol :P :P sama se uszyję w razie emergency To cała dostępna banda http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P4287565_900_zps34fe7914.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P4287558_d_zpsa7792f7f.jpg - teraz to chyba widać, że mądra głowa, bo czapka na bogato http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P4287563_d_zps856ac2b8.jpg - wypowiedzcie się pliz czy lepiej jak jest nitka niewidoczna i taka wciągnięta jak w tej maskotce czy jak nitka jest na wierzchu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 venuska pokaż te sowy jeszcze raz a jak nic wyślesz mnie 2 szt:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.04.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 lepiej napisz o nitce bom w kropce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.04.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 ;) mam myśl od jakiegoś czasu, dotyczącą naszej kuchni Wiem, wiem miało być szkło szare, później białe, następie białe kafle, białe szkło i w końcu wróciliśmy do punktu wyjścia czyli szarego szkła. Intensywnie myślę jednak o wykafelkowaniu przestrzeni między blatem a szafkami górnymi no i chodzą mi po głowie i wyjść nie mogą białe mugaty, wydaje mi się że widziałam takie połączenia bardzo nowoczesnych kuchni z tymi płytkami, tylko ja oczywiście nie mam obrazków, wszystko w głowie a mąż nie zaakceptuje póki nie zobaczy. Czy wy macie takie zdjęcia? Rozważam jeszcze kafle w białą koniczynkę hamerykańską tylko gdzie takie dostać? Jakieś to szkło, takie oklepane dla mnie, bez wyrazu - ale może skończyć się na szkle, jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.04.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Mam takie cuś Pani http://media-cache-ak0.pinimg.com/600x/c2/33/94/c2339425fd4fcc25b0e64387483b1b43.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.04.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 rere, trochę szpitalnie mi to wygląda . Albo jak kuchnia na zapleczu restauracji. Nie jestem pewna, czy mugaty + nowoczesna kuchnia to rzeczywiście dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.04.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Hej Venusko wpadłam "na 5 mnin" -pierwsze do Ciebie Łomatko te Twoje sowy są.... fantastyczne.Brak słów normalnie .Niewiem jak ma być ta nitka (bo się nie znam ) ale jest super! Połączenie nowoczesnej kuchni i mugaty ...mmmmm miodzio bużka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabezkota 29.04.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 cześć Venus:) http://www.nataly.pl/galeria/meble-kuchenne-nowoczesnepo prawej stronie druga od góry kuchnia nowoczesna z cegiełkami, dla mnie suuuuupeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.04.2013 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Hej hej Rere dzięki, wczoraj wyszperałam ten obrazek i fakt nawet jak dla mnie za rzeźniczo, ale samo połączenie mugatów z nowoczesnymi krzesłami mam jeszcze niecny plan bardzo odległy co prawda żeby hokery kupić metalowe diamond (mężu ) Lejdi oki to jestem spokojna, bo mąż mi powiedział, że w maskotach przyczepiłby się do tego wciąganej nitki, a mnie właśnie z taką podoba się najbardziej, jakoś nitka na wierzchu tak agresywnie mi się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.04.2013 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 i żeby nie było, szkło dla mnie dalej jest bardzo trafionym pomysłem w kuchni i co ostatecznie będzie u nas jeszcze nie wiem Słuchajcie a może kafle w romby? chyba nie albo w koniczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.04.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Wracam właśnie z Twojej kuchni i mugatom mówię .Nie wiem,ale mnie się one w ogóle nie widzą ,do nowoczesnej kuchni A może drewno ??? widziałam ostatnio kilka takich kuchni i pięknie to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.04.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Hejka Venus ja mam kuchnię biały połysk, szary blat na jednej ściane mam prostokątne cegiełki ale szare - dodałam teraz szkło przy zlewie i mi nie pasują teraz te płytki. Szkło takie glamour się wydaje przy nich ( a płytki błyszczące są) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.04.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 venus żona _m ma nowoczesna kuchnię i mugaty:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.04.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 cześć dziewczynki, widzę, że dzis nie tylko ja pracuję Venus Twoje sowy wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.04.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 żona m to chyba na bieżąco usuwa zdjęcia ... tyle opowieści o nich a fotki ani jednej nie widziałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.04.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Venus obejrzałam Twoja kuchnię i jakoś mugatów tam nie widzę.....czemu nie chcesz szkła? Justyna kto Ci robił ramę wokół kominka i z czego ona jest zrobiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.04.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Reni wiedziałam, że zaraz mi napiszesz o kuchni Żony Mam wrażenie że wy patrzycie przez pryzmat albo nowoczesna albo klasyczna, a ja chcę pomieszać i się zastanawiam czy nie za dużo tego dobrego bardzo mnie ciągnie do tzw gęstych wnętrz (dużo faktur), chciałabym też dołożyć tapetę w koniczynkę lub romby na hollu górnym Zizi ramę zamawiałam w firmie która wykonywała kominek, to stal nierdzewna, robiona na wymiar do wkładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Venusik , sófffki mniam mi się podoba z widocznymi i nie widocznymi nićmi obie wersje udane! Ja tam najbardziej widzę szybę w twojej kuchni, mugatki jak cię mogę, ale raczej na nie, a koniczynka choć piękna to nie do twojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.04.2013 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Jeżeli wybiorę czystą stricke nowoczesną wersję kuchni to szkło na bank, żadne drzewa myślę i wymyślić nie mogę, jedynie te mugaty wydają mi się boskie i koniczynkę mam na myśli wersji white-white tak aby było widać samą fakturę a nie rozbijać jeszcze na kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts