Venus_m 29.04.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 albo te: http://www.zienhome.pl/uploads/images/Gallery/Ceramika/Paris/Paris3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 29.04.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Asiu a co to za płytki są na tej 3 inspiracji z moją ulubioną miedzianą lampą? No niestety:( akurat dla tego zdjęcia to nawet źródła nie mam, nie mówiąc już o płytkach:cry: Te które Narendil wkleiła też są bardzo ładne:yes: tylko u nas w PL jakaś posucha w temacie płytek innych niż prostokątne:bash: Kiedyś z ciekawości zapytałam się o cenę płytek typu koniczynka w art de vivre, to cena mnie zabiła:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.04.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 oj piękne i eleganckie takie do ciebie pasuje, te pierwsze piękniste:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.04.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Miro Les Foyes (jak nie pokręciłam ) z Wawy dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.04.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Reni te kwadraty? tak agresive by się zrobiło ja nie dość, że hartowanej szyby raczej szybko się nie doczekam (3 tys. ) a dwa, że wyrobił mi się styl w który chcę iść i wiem, że chcę bardziej gęsto niż ascetycznie Te maluchy ułożylibyśmy bezfugowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.04.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Hej Wróciłam do pierwszej strony żeby zobaczyć kuchnię w całej okazałości - i oczywiście takowego zdjęcia nie ma . Powtórzę za dziewczynami, wypukłe płytki raczej nie będa pasowały . Ale płaska cegiełka jak najbardziej A myślałaś o czarnych płytkach?(może troszku patrze przez pryzmat swojej kuchni ) Wyczarujesz wizki z takimi wersjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 29.04.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Venus,a może pamietasz (a jak nie to dopytasz szanownego małzonka) co ile macie rozłożone rurki w podłogówce. Aktualnie mam takie własnie dylematy a bedziemy miec taki uklad jak Wy tzn 100 podłogowki na panelach i gres/płytki w kuchni, łazience, wiatrołapie itp. Tez ogrzewanie gazowe i pamiętam, ze pisałaś, że jesteście zadowoleni z ogrzewania. Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.04.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Oj nie, nie umiem takich realistycznych wizek robić Aguś myślałam o czarnych ale, nie wiem jeszcze czy w salonie ta czerń zostanie na fotelach i wolałabym coś delikutaśnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.04.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Venus, a może pamietasz (a jak nie to dopytasz szanownego małzonka) co ile macie rozłożone rurki w podłogówce. Aktualnie mam takie własnie dylematy a bedziemy miec taki uklad jak Wy tzn 100 podłogowki na panelach i gres/płytki w kuchni, łazience, wiatrołapie itp. Tez ogrzewanie gazowe i pamiętam, ze pisałaś, że jesteście zadowoleni z ogrzewania. Będę wdzięczna za pomoc. Migotko musisz wezwać hydraulika (sprawdzonego) który sam oceni jaki rozstaw u was zastosować Nie ma jednej recepty, wszystko zależy od domu, przeważnie w granicach 10-15, ale ani za gęsto ani za rzadko nie jest dobrze, musi być optymalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 29.04.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Venusko mi u Ciebie najlepiej pasuje ta jodełka o której wspomniałaś. Ciemne lub płytki we wzorki jakoś nie bardzo bo macie dość wyraźne usłojenie na dolnych szafkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 29.04.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 no własnie mamy takowego staneło na 12 i 10 w łazienkach i pralni ale tak podpytuje z perspektywy uzytkownika - jak Wam wyszło czy np nie żałujecie, że gdzieś za gęsto lub odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.04.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Migotko nie u nas jest wszystko w jak najlepszych porządku Pszczółko mówisz? masz jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.04.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Reni te kwadraty? tak agresive by się zrobiło ja nie dość, że hartowanej szyby raczej szybko się nie doczekam (3 tys. ) a dwa, że wyrobił mi się styl w który chcę iść i wiem, że chcę bardziej gęsto niż ascetycznie Te maluchy ułożylibyśmy bezfugowo agresywnie no co ty, boskie są:yes::yes: ,dla mnie zajebiscie eleganckie a to pierwsze skojarzenie na myśl o twoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.04.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Straśśśśśśśnie te od Zienia mi się podobają http://www.zienhome.pl/uploads/images/Gallery/Ceramika/London/London05.jpg Świetne te płytki Oj nie, nie umiem takich realistycznych wizek robić Jak to nie - moja łazienka właśnie taką była I płytki idealnie rozplanowane Aguś myślałam o czarnych ale, nie wiem jeszcze czy w salonie ta czerń zostanie na fotelach i wolałabym coś delikutaśnego Wrzuć zdjęcie kuchni w całej okazałości Łatwiej będzie pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.04.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Reni low ju, mimo, że trochę na wyrost prawisz komplementy ale strasznie mi miło :* Aguś a takie zdjęcie? http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P6245140_popr.jpg - wygląda jakby był burdel, przez te niedoróbki ale po mojej premii bierzemy się za rolety (tj ja się biorę) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P6245141_popr.jpg P.S. Karton z winami wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.04.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Płytki od Zienia fajowe .Lubię jego kolekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 29.04.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Venus- kuchnia w całej okazalości PRZEPIĘKNA:yes: osobiście widziłabym u Ciebie bile, płaskie plytki lub delikatną mozaikę lub iine plytki w bardzo delikatny wzor, a raczej fakturę- wiem bardzo pomoglam:lol2: jedno co wiem na pewno (chyba) że coś matowego lub o takim lekko satynowym polyski, bo wydaje mi sie , że blyszczace bylyby zbyt duz konkurencja dla forniru (on jest na wysoki połysk prawda?) a plan na rolety już masz? może to wlaśnie roletami uzyskasz taki efekt jak chcesz czyli przemiesznia faktur, lekkiego eklektyzmu jak dobrze zrozumialam.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.04.2013 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Ja myślę, że te kosteczki byłyby dobre taki ułożony karbon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 A tam pudełko po winie, lepiej powiedz, co tak skromnie z owocami na paterze? Venusiu, kuchnie masz na tyle uniwersalną , że jak tak teraz patrze to faktycznie możesz zaszaleć z płytkami i fakturami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.04.2013 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Fra no pomogłaś tak jak i ja sobie umiem pomóc Rolety będą w macie i będą przepuszczać światło, raczej odpadają klasyczne rolety z szarą lamówką, dlatego myślę o płytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts