Kamilcia 29.04.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Prawda Jak dla mnie jodełka to jest strzał w dychę. Wzór nie jest zobowiązujący, a doda trochę subtelności. dla mnie co prawda pozostałe inspiracje szpitalem nie zajeżdżają, ale jodełka najbardziej mi pasuje Mugaty są jakoś... zbyt klasyczne chyba... Tylko do jodełki to by się przydały płaskie podłużne ale małe płytki chyba co? Twe kwadratowe wklęsłe też sa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.04.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgadzam się, że nowoczesna kuchnia i cegiełka wygląda szpitalnie . Co więcej - kojarzy mi się bardziej ze stylem skandynawskim, a u Venuski widzę właśnie coś eleganckiego, dlatego ta jodełka to dla mnie też strzał w dziesiątkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 30.04.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Venus jako, że nie mam swojego wątku może mnie nie przegonisz jak tutaj Was o coś zapytam, największy ruch na Twoim ostatnio chyba. Dziewczyny w moim salonie na podłodze będą deski - dąb naturalny olejowany. W rogu jest narożny kominek, któego mamy zamiar po prostu używać , nie ma być dekoracyjny. Co pod samym kominkiem ? Każdy mi mówi, że deska tam pod kominkiem odpada ( żar, popiół w razie wypadnięcia ...). Ale co w takim razie, żeby pasowało, pojęcia nie mam, a decyzję muszę podjąć w tym tygodniu. Pomóżcie please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2013 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Dropku i dziewczyny dziękuję wam serdecznie za pomoc gdybyście miały jakieś obrazki lub jakieś ciekawe pasujące płytki to błagam wklejajcie Dropku baaaaardzo dziękuję, upewniłam się że jodełka to na pewno temat godny rozważenia na poważnie Mąż przy okazji drzwi i listew przypodłogowych nie chce się zgodzić na tapetę na holu górnym a chciałam jakąś subtelną hamerykańską koniczynkę tam jest tak pusto, że patrzeć nie mogę, a konsola to kolejna zbieranina kurzu i potencjalny atak dla kotków (zwłaszcza Fiony która na bank będzie na nią wchodzić i modlić się pionowo do ściany) Milena nie gniewam się na płytki nie masz opcji? Ja jak zaczniemy używać kominka to położę szybę hartowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 30.04.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 No Venus jakoś mi się płytki nie widzą, a może ale nie wiem jakie. Kurcze jakoś to do mnie nie przemawia. Ale z tą szyba to może niezły pomysł, jaki to koszt mniej więcej ? Orientujesz się ? Masz jakieś inspiracje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.04.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Justynko pamiętasz dyskusję jodełkową u Madzi? Jej zapytaj o płytki bo ona drążyła temat dosłownie co do milimetrów A mnie się mała cegiełka podoba http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/17/8e/ef/178eef2ad99f5a79d0c2f553f2474f4e.jpg Jak wkleiłaś całą kuchnię to zdecydowanie jestem za jasnymi/białymi płytkami - chyba czarne jednak niet Wzór tylko z płytek - bez kwiotków ta jodełka ciekawa Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Venusik, jeśli pozwolisz przykład dla Mileny. http://img254.imageshack.us/img254/7176/15249743.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img23.imageshack.us/img23/7104/aktu1.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2013 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Milena niestety nie mam, bo mam tendencję do nie zapisywania inspiracji a później tłumaczę coś mężowi a on mi mówi muszę to zobaczyć i co mam zrobić? dlatego od marca regularnie zapisuję jak leci Aguś do mnie na pewno jodełka przemówiła i cegiełka w wersji mini nie chcę czegoś nachalnego, bo nie wiadomo jak to będzie jeszcze przy okapie Mąż się ze mnie śmieje, że jeszcze się nie urządziliśmy a ja już chcę zmieniać, a to nieprawda - ja dopieszczam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2013 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Martuś ekstra to też przykład dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 30.04.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Marta dzięki, ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 30.04.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Wg mnie jodełka jest bardziej elegancka od cegiełki, ale nie wiem czy nie będziesz mieć problemu ze znalezieniem odpowiedniego rozmiaru płytek do tej jodełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2013 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 no właśnie jaki to powinien być rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.04.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Jodełka wygląda nieziemsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2013 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Diana i teraz ja się napalę i okaże się że mieć nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.04.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Venus mnie u Ciebie bardziej się widzi cegiełka niż jodełka- ja w ogóle do jodełki nie jestem przekonana i chyba ciężko Ci będzie znalezć takie płytki w dobrej cenie- więc może się nie napalaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.04.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 helloł venus, myślałam że dziś wolne masz:mad::mad: ale dzięki bogu nie, bo u mnie nudy się szykują:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.04.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 jakoś trza wysiedzieć do 16 :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.04.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 u mnie też nudy - tzn książkę czytam:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 30.04.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 jakoś trza wysiedzieć do 16 :lol2::lol2: Hej dziewczyny, Reni ja tez dziś kicham na robotę trzeba nabierać sił na weekend prawda? Powiedzcie mi proszę gdzie można kupić u nas tapetę w hamerykańską koniczynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 30.04.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts