Venus_m 30.04.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 próbowała? przecie Ty ten pakt krwią podpisałaś Będę robić sałatkę z awokado, szynką parmeńską i serem kozim, powiem czy wyszło ale to dopiero w pjętek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Koniecznie się pochwal bo brzmi pysznie ja będę robiła jakieś lekkie sałatki coby pasowały do mięska, owoców morza i szaszłyczków które mam w planach zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Oho , ale huknęło i się ciemno zrobiło nagle, będzie burza jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 u nas jeszcze nic, ale idę Prinsia głaskać, bo położył się na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 U nas właśnie lunął dwu minutowy grat kule jak ziarnka grochu A ja idę rozpakować siaty, bo jeszcze zalegają na blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2013 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 a mnie się chce tej sałatki na ten tychmiast ale przecie my awokado całego nie zjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.04.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Dajta przepis na ta salatke z avokado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 a mnie się chce tej sałatki na ten tychmiast ale przecie my awokado całego nie zjemy Nie żartuj , jak to? jednego awokado na spóle w sałatce nie zjecie we dwoje? eeee toż to nie jest wielkości arbuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Ni dom póki nie wypróbuję Słuchajcie w ogóle to przyjeżdża moja mama i mamy zamiar zrobić babkę ziemniaczaną tak tak akurat na odchudzanie no i zapraszam teściów na ciacho. Moja mama mówi ooo to poczęstujemy ich babką, a ja mówię noooo jak zostanie a ona albo lepiej nie, bo na wigilię zupa makowa im nie smakowała i jeszcze powiedzą że my ugotować nie potrafimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 zrobię se jogurt naturalny z pomarańczą w kostkę i otrębamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.04.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Ni dom póki nie wypróbuję Słuchajcie w ogóle to przyjeżdża moja mama i mamy zamiar zrobić babkę ziemniaczaną tak tak akurat na odchudzanie no i zapraszam teściów na ciacho. Moja mama mówi ooo to poczęstujemy ich babką, a ja mówię noooo jak zostanie a ona albo lepiej nie, bo na wigilię zupa makowa im nie smakowała i jeszcze powiedzą że my ugotować nie potrafimy nie ma to jak rodzina:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.04.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 agata dla mnie tez ok, i lepiej idź coś innego wymyśl:yes::yes: Nesska strzelam focha Reni nie od razu załapałam o co strzelasz focha....ale już wiem i od razu się tłumaczę, że Twoja jest wyjątkowa!!! Przepiękne drewno, mozaika no i dodatki. Wszystko razem ze sobą wygląda na prawdę bosko. W sumie mnie to bardziej chodziło o płytki które udają drewno- ale przecież agata chciałą prawdziwe No już się nie fochuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.05.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Hej Venusko jak weekndzik mija, miłego imprezkowania, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.05.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ni dom póki nie wypróbuję Słuchajcie w ogóle to przyjeżdża moja mama i mamy zamiar zrobić babkę ziemniaczaną tak tak akurat na odchudzanie no i zapraszam teściów na ciacho. Moja mama mówi ooo to poczęstujemy ich babką, a ja mówię noooo jak zostanie a ona albo lepiej nie, bo na wigilię zupa makowa im nie smakowała i jeszcze powiedzą że my ugotować nie potrafimy Babka ziemniaczana - uwielbiam . Mój brat ma żonę ze wschodu i uwielbiam zajadać się przygotowanymi przez nią specjałami - babka ziemniaczana, kiszka ziemniaczana, kartacze, kwas chlebowy - mniam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.05.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 no niemożliwe taka cisza dzisiaj tutaj była? Venus nawet na chwil się nie pokazałaś??? Aha no fakt zapomniałam, że dzisiaj dzień wolny od pracy Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.05.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Aha no fakt zapomniałam, że dzisiaj dzień wolny od pracy dokładnie Nesska spoko spoko z fochem żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 02.05.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 :bye:Helloł, a tu znowu cisza ale Wam dobrze z tym weekendem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.05.2013 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Helloł pogody to na grilla nie ma i nie będzie no nic teściów na ciasto zaproszę Zaraz ruszam z mężem po lumpeksach i sklepach z art. wyposażenia wnętrz. Wybrałyśmy już z mamą stół, krzesła, lampę, tapetę i listwy przypodłogowe udanego łykiendu życzę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.05.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Udanego shoopingowania:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 02.05.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Justyna udanych łowów i miłego łikendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts