anakris 02.05.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 U nas nie pada, jest wprawdzie pochmurno, ale nawet ciepło, wczoraj był nawet grill;) Miłego wypadu na zakupy, bawcie sie dobrze:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 02.05.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 fatalna pogoda, zimno, pochmurnie po prostu brzydko dzisiaj mogłabym ie wychodzić spod kołdry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.05.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Hejka u nas pogoda do d. inaczej się nie da opisaćwczoraj zimno - dziś zimno i deszczowo - od 5 rano burza:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 02.05.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 a u mnie jest słonecznie, przynajmniej jeszcze:wiggle:, za to jutro ma padać dziś panowie mieli siać trawę, ale ze względu na jutrzejsze burze i ulewy przekładamy sianie na sobotę,... wole nie ryzykować, że wsio mi wymyje... zresztą w zeszłym roku przerabialiśmy taka sytuacje, wiec nie chce mieć powtórki z rozrywki:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.05.2013 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 no u nas też pochmurno, ale przynajmniej w sobotę jedziemy z mamą kupić tapety i lampę i stół może najgorsze że teraz na allegro ghosty są najtaniej po 265 a 2 tygodnie wcześniej były po 230 zł a mówiłam brać...chociaż ja kupowałam po 369 i 389 w lumpach jeden t-shirt dla męża, ja oglądałam sukienki w normalnym sklepie, dostałam ślinotoku ale mąż mi powiedział, że jak schudnę kolejne 5 zamierzone kg to będzie za luźna no i nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.05.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Nadrobiłam i miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.05.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Venuska znasz może sklep z materiałami w szerokie pasy? Znalazłam jeden,ale może Ty tez znasz jakiś? Udanych zakupów z mamusią :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.05.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 matko przyleciałam tu bo myślałam, że news roku i Venuska w ciąży:eek: a tu nic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.05.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jakoś tak dziwnie, że nie ma Cię na forum:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.05.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 I jak zakupy? Udane? Wstawiłam u siebie rolety Jakuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.05.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Cześć Justynko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.05.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) Venus, nie wiem czy to już było, ale zostawiam http://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wj/mj/4h9s/yNkbI9lRVJAZ0dtOIB.jpg A TU reszta od Zienia. Edytowane 4 Maja 2013 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.05.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Eeee ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.05.2013 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 helloł Najpierw przepis na sałatkę z awokado wyszła pyszna - paczka szpinaku (umyć, osuszyć, oderwać łodyżki bo twarde) - oliwę z oliwek wymieszać z ulubionymi przyprawami do sałatek (u nas knorr włoski do sałatek) - pokroić awokado na plasterki (ósemki) - szynkę parmeńską z tłuszczykiem porwać niedbale (u nas szwarcwaldzka) - przygotować ser kozi (u nas słony bałkański) Liście szpinaku wymieszać z oliwą z przyprawami, ja rozłożyłam na dwa półmiski rozrzuciłam artystycznie szynkę i awokado na to pokruszyłam ser i dekoracyjnie porobiłam mazy krem balsamicznym jagodowym MNIAM! do tego podałam jeszcze gorącą bagietkę z masłem czosnkowym. Najlepsze jajka były z sałatką pędząc po Lidlu na zakupach byłam tak zaaferowana składnikami na sałatkę, że biorąc awokado nie spojrzałam co biorę. Żyjąc w błogiej nieświadomości, że kupiłam coś innego na godzinę przed przyjściem gości wzięłam się do dzieła. Wyjmuję awokado a moja mama : ale po co Tobie mango? ja patrzę i mówię o jezu kroimy próbujemy, nie wygląda jak awokado, nie smakuje jak awokado ale tym bardziej nie jak mango myślę sobie chwyciłam to co miało plakietkę awokado, moja mama burza mózgu i też mówi że reklamowali w Lidlu jakąś inną odmianę awokado - podejrzewam że kupiłam właśnie to całe szczęście było boskie, a ja nie mogłam przestać podjadać zanim zjawili się goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.05.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Kilka dni kombinuję co by tu dodać lub zmienić w domu - a ja przecież jeszcze się nie wykończyłam Na holl górny bardzo chcę dodać tapetę w hamerykańską koniczynkę ale cło itp trochę mnie przeraża, a chyba w te lato korzystając z okazji priorytetem będzie podłączenie się do kanalizacji Jedyne co ustaliłam to chyba to, że na płytki w kuchni jest za późno odkręcanie szafek odpada absolutnie, bo jakość jest taka że mogłyby już się nie nadawać znalazłam płytki w hamerykańską koniczynkę maluteńką - booooooooskie ale wymiar jak za komuny a ja łączeń zbyt wielu nie chcę. Pojawiła mi się myśl na nowoczesną albo klasyczną tapetę za szkłem hartowanym (może byłoby taniej niż hartowana i lakierowana szyba opti white) także dłubię sobie tak powoli Byliśmy też w Agata Meble i nareszcie kupiłam stojak na noże idealny vialli design (nic szczególnego) ale nie rzuca się w oczy, jest wygodny, wąski i super się wpasował. Najlepsze jest to, że mogę dokupić porządne noże bo wypełnienie tego bloku to jakieś włókno w które dowolnie można wsadzić nóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.05.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Justyna no nareszcie wróciałaś, mam nadzieję, bo ja już z nudów ziewam:lol2: mam nadzieję, że jutro dziewczyny się pobudzą ze snu majowego:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.05.2013 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Anakris a Ty awatar zmieniłaś :D lustro zawieszone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.05.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Przecież mówiłam, że to u mnie potrwa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.05.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 no ale już w sam rycht ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.05.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Dzięki naszej Narendilce upewniłam się, że sama będę szyć rolety rzymskie - jak to ja chcę na ten tychmiast już. Jutro dzwonię w związku z mechanizmem i jadę przynajmniej z wykuszem bo światło świeci tak że chcę mi się powiedzieć @!#!$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts