Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

właśnie z kuliżanką myślimy co wziąć w kafeterii ( 900 zł :D ), śmieje się ze mnie że po raz pierwszy nie wezmę za całość IKEA :lol: chyba wezmę bony do Piotra i Gawła :cool: chyba że macie jakieś pomysły?

jednocześnie z kafe zawsze jest maleńka podwyżka i premia :wiggle: sama nie wiem, ale bardzo bym chciała ścianę tv w salonie :yes:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja na razie odpuszczam tapetę, bo lepiej podłączyć się do kanalizacji :yes: :lol:

Dzień dobry - podglądam sobie tutaj od czasu do czasu i widzę dylemat na tapecie :D

Gdybyś jednak się zdecydowała na zakup to ja właśnie dzisiaj odebrałam swoją przysłaną z USA - Mogę Cię uspokoić zero cła i podatku + błyskawiczna wysyłka. Kupiłam 30.04 a dzisiaj była do odbioru na poczcie.Tapeta z tej firmy wyszła po doliczeniu kosztów wysyłki ( te niestety w porównaniu z cena tapety sa wysokie) w połowie ceny niż w Polsce. Zresztą wzór nie dostępny w naszym kraju. Kupowałam tutaj od przemiłego sprzedawcy, który cierpliwie dopowiada na maile :)

ale jajka bo to właśnie ten sprzedawca :lol2:

Tak więc szlak przetarłam, kupować można a pan Richard wie chyba o so chodzi z cłami i podatkami w PL i wpisuje sam bez proszenia dobre ceny w deklaracjach aby na stres nie narażać nikogo :yes:

Jak by co jest jeszcze jeden z fajnymi tapetami, ale od tego dopiero zamierzam cos kupić w przyszłym miesiącu.

Edytowane przez tutli_putli

Tutli Pan Ryczard mówisz? :cool: ja się chwilowo muszę uspokoić z moimi pomysłami, bo wydam na pierdoły a jednogłośnie z mężem ustaliliśmy że w tym roku trzeba zrobić drzwi wewnętrzne, ścianę tv w salonie i dekoracje okienne w kuchni i salonie :wave:

Jak to będę mieć to zostanie mi dopieszczanie :yes: :wave:

Tosia nie wątpię że pyszne, ale daj spokój nie bedę Ci robić problemu:hug:

A Ty zawsze to tak zawijasz w te sreberka:lol2:, no w tym wypadku to papier szary i rafię:D, ślicznie się preznentują, podpatrzę o ile zrobię jakieś przetwory w tym roku, chociaż ostatnio to mnie szwagierka namawia /tzn.podsyła owoce, warzywa i od razu z przepisem i wtedy to już nie mam wyjścia i robię:stirthepot:/

:hug:

ja mam dziś niespodziewane spotkanie z Klajentem więc wczoraj goliłam nogi, zacięłam się na kolanie tak że wacik był cały we krwi jak oglądałam serial :lol2: wstałam o 5.30 żeby mieć czas na uprasowanie sukienki + prostowanie włosów.

Usnęłam z odkręconą wodą i obudziłam się o 6-stej jak męża budzik zadzwonił :lol2: