Venus_m 06.05.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 właśnie z kuliżanką myślimy co wziąć w kafeterii ( 900 zł ), śmieje się ze mnie że po raz pierwszy nie wezmę za całość IKEA chyba wezmę bony do Piotra i Gawła chyba że macie jakieś pomysły? jednocześnie z kafe zawsze jest maleńka podwyżka i premia sama nie wiem, ale bardzo bym chciała ścianę tv w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.05.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 to cena faktycznie okazja sąsiedzi 1400 zł. Venus pamiętaj tylko żeby Ci taka kwotę na fakturze później ujęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.05.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ja na razie odpuszczam tapetę, bo lepiej podłączyć się do kanalizacji Dzień dobry - podglądam sobie tutaj od czasu do czasu i widzę dylemat na tapecie Gdybyś jednak się zdecydowała na zakup to ja właśnie dzisiaj odebrałam swoją przysłaną z USA - Mogę Cię uspokoić zero cła i podatku + błyskawiczna wysyłka. Kupiłam 30.04 a dzisiaj była do odbioru na poczcie.Tapeta z tej firmy wyszła po doliczeniu kosztów wysyłki ( te niestety w porównaniu z cena tapety sa wysokie) w połowie ceny niż w Polsce. Zresztą wzór nie dostępny w naszym kraju. Kupowałam tutaj od przemiłego sprzedawcy, który cierpliwie dopowiada na maile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 ale jajka bo to właśnie ten sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.05.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 dlatego ja premię kwartalną biorę w złotówkach i wydam na własne 4 litery :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.05.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) ale jajka bo to właśnie ten sprzedawca Tak więc szlak przetarłam, kupować można a pan Richard wie chyba o so chodzi z cłami i podatkami w PL i wpisuje sam bez proszenia dobre ceny w deklaracjach aby na stres nie narażać nikogo Jak by co jest jeszcze jeden z fajnymi tapetami, ale od tego dopiero zamierzam cos kupić w przyszłym miesiącu. Edytowane 6 Maja 2013 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.05.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 boskie słoiczki Tosia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.05.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Dziś rozdaję syropki to Wam też troszkę zostawię [ATTACH=CONFIG]187672[/ATTACH] chyba będziemy zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Tutli Pan Ryczard mówisz? ja się chwilowo muszę uspokoić z moimi pomysłami, bo wydam na pierdoły a jednogłośnie z mężem ustaliliśmy że w tym roku trzeba zrobić drzwi wewnętrzne, ścianę tv w salonie i dekoracje okienne w kuchni i salonie Jak to będę mieć to zostanie mi dopieszczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Dusiu czytałam dziś o tym, dobrze że Zizi napisała to będę mieć na uwadze że taka opłata pewnie się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.05.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Dziś rozdaję syropki to Wam też troszkę zostawię [ATTACH=CONFIG]187672[/ATTACH] To ja poproszę śliczne to słoiczki Tosia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.05.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Tosia nie wątpię że pyszne, ale daj spokój nie bedę Ci robić problemu:hug: A Ty zawsze to tak zawijasz w te sreberka:lol2:, no w tym wypadku to papier szary i rafię, ślicznie się preznentują, podpatrzę o ile zrobię jakieś przetwory w tym roku, chociaż ostatnio to mnie szwagierka namawia /tzn.podsyła owoce, warzywa i od razu z przepisem i wtedy to już nie mam wyjścia i robię:stirthepot:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.05.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 No ładnie to tak, koleżankę chesz podtuczyć cio:mad:żartowałam, no dobra to podeślę, żeby nie było że nie chę spróbować tych pyszności:D :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.05.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Tosiu poszło:) Dobrej nocki Wszystkim:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2013 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 ja od ciastek też nie tyję, one się u mnie w brzuchu rozmnażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 07.05.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Jak sie któraś pochoruje ODPUKAĆ to wyślę real słoiczek :D Tosia, zostaw przepis na mniszka pliz;) (z liści czy z kwiatów?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.05.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Cześć dziewczyny:bye: Ja dziś lepiej spałam a Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 ja mam dziś niespodziewane spotkanie z Klajentem więc wczoraj goliłam nogi, zacięłam się na kolanie tak że wacik był cały we krwi jak oglądałam serial wstałam o 5.30 żeby mieć czas na uprasowanie sukienki + prostowanie włosów. Usnęłam z odkręconą wodą i obudziłam się o 6-stej jak męża budzik zadzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 helloł ja dziś lepiej spałam, w sumie to się wyspałam venuska jak spotkanie z klientem to mus ogolone nogi mieć, kurcze ja spódniczkę czy sukienkę nosze raz w miesiacu:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 1200 mleczaków:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts