ida2 09.05.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Magda byłaś dziś w F.?? Ja chciałam kupić od miesiąca mokasyny/baleriny DO tej pory nic nie wybrałam Albo beznadziejne, a te co mi się podobają (np. w Badurze) cena ok. 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.05.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Hej Gaduły:hug: Venuska tak z ciekawości czystej - kto obrabia Twój ogród??? bo u Ciebie jakoś tak nie ogrodowo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.05.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 w ecco fajne - ale nie dam 400 zł za 3 paski i podeszwę mam ten sam problem z zakupem japonek , jakoś dwa paski i podeszwa za tyle to za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.05.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 (edytowane) ja tez nie cierpię jak facet ma krótkie spodenki , adidasy i białe skarpety po łydy masakra:mad::mad::mad: mój mąż nigdy nie nosił spodenek bo nie miał odpowiednich butów, jak mnie poznał i zaproponowałam mu klapki to się bronił rok czasu, wkońcu w sklepie przymierzył i od 9 lat w lecie popierdala w japoneczkach i spodenkach:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Edytowane 9 Maja 2013 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.05.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Ivy byłam w arenie i forum:) a gdzie Badura blisko?a w EC jest taki niby ecco, clarks i geox razem - byłaś może tam? Venus - napisz te nazwy producentów butów plizzz Reni - ja nienawidzę faciorów w skarpetach - moj na szczęscie chodzi w skarpetach tylko po domubo twierdzi, że mu zimno hahahah:) ale na dwór mu się nie zdażyło bo bym swoje powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.05.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Anetko pisałam kiedyś, że u nas od takich prac mamy Pana Leszka który niedawno świętował 30-lecie swojego bezrobocia. Pracuje zawsze od rana do 12 w południe, wybija 12-sta, rzuca łopatę tam gdzie stoi i leci na piwko żyć nie umierać U nas ogrodowo bardzo, od dwóch dni gramy z mężem w badmintona ja wczoraj w przerwie wpadłam i prawie klęknęłam przed lodówką, wzięłam lód w ręce i rozsmarowałam po czole i rękach kotki też mają rozrywkę bo pilnują w wykuszu lotki która lata jak szalona, bo my oboje zawzięci, a ja się prędzej przewalę niż skuszę a ze złości ścinam (lwica). Buty: Baldowski, Zych&Staszewski, Ryłko, Kotyl Ja mam takie spojrzenie na buty letnie: kupić co lato nowe. Szkoda mi na kilka pasków 300 zł, więc wolę japońce z H&M np za 79 zł od razu dwie pary w różnych kolorach (2 sezony śmigam zazwyczaj, ale w między czasie dokupuję świeże nieśmigane). Więc buty na lato zawsze mam nowe i modne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.05.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Z balerinami masakra, bo kurczę muszą być wygodne. Za cienka podeszwa to masakra, mnie strasznie bolą nogi. Żebyście wiedziały jakie mi mąż buty wybiera omg kiedyś myślałam, że żartuje a później że robi mi na złość, ale on ewidentnie nie zna się na damskich butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.05.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Wnętrzarsko to powiem wam, że od dawna boli mnie nasz sztuczny storczyk na hollu chcę tam jakieś drzewo tylko że aktualnie to mamy inne wydatki niż zmiany tego co złe nie jest. Przedwczoraj na recepcji u Klajenta piękny storczyk sztuczny stał, ładniejszy jak mój...ofc się zaśliniłam że prawie zapomniałam do kogo na to spotkanie przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.05.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 te za 300 to sandałki byly ale z 3 pasków + podeszwa. Baletki mierzyłam fajne...ale qr cenaaaaaaaaaa w oleksy (m) fajne widzialam:) mogłam brać - ale ciamajda ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.05.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Chyba się zdecydowałam też, że jednak konsola na holl będzie na chromowanym stelażu i weź tu za mną nadąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 09.05.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Baleriny to ja polecam HEGO'Sa, mają ekstra wzory, chociaż cena mniej przyjazna, ale fasony cudniaste, ostatnio dwie pary nabyłam:D, nie mogłam sobie odmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 09.05.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Chyba się zdecydowałam też, że jednak konsola na holl będzie na chromowanym stelażu i weź tu za mną nadąż Justyna ja nie nadażam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.05.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 ani ja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.05.2013 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 jeszcze mnie się na bank odwidzi z 5 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.05.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Anakris a wygodne te buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.05.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Venus ja myślałam, że Ty z tym p. Leszkiem jaja sobie robisz:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 09.05.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Miałam kozaki z tej firmy i były baaardzo wygodne:yes:, baleriny kupiłam pierwszy raz, mam je dopiero jakiś tydzień i jeszcze nie zdążyłam w nich dobrze pochodzić, ale wydają się nawet wygodne, na pewno to nie jest ecco ani clarks /szczególnie te drugie polecam jako mega wygodne, ecco też ale już wzory mniej trendy/, ale wzór tych HEGO'S mnie uwiódł, zakochałam sie, zresztą ja taka trochę zakupoholiczka jesli chodzi o buty i torebki:sick:, może teraz przy budowie to duuużo mniej kupuję, ale jednak jak mnie coś poniesie to od razu kilka par, nie liczyłam swojej kolekcji ale przy przeprowadzce jak nagle wyciagłam wszystkie to sama się zdziwiłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.05.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 ja ecco kocham szczegolnie na codzień na głową stopę w sumie one na półce wyglądają tragicznie ale na nodze znośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.05.2013 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 mąż mi zawsze wybiera takie gumowe podeszwy naprawdę zabraniam mu ze mną wchodzić do sklepu z butamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 09.05.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Magda, ecco jest faktycznie mega wygodne:yes:, moja teściowa która ma halluksy, nosi buty tylko tej marki, no ale ten wygląd, no nieraz faktycznie jest jakiś model ok, ale szału nie ma:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts