Venus_m 17.08.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Beatko będzie dobrze Ja w poprzedniej pracy miałam do pielęgnacji Fikus Benjamin, nigdy więcej tego dziadostwa. Kwiat był o tyle ważny że posadzony przy zakładaniu firmy (12 lat temu), spore drzewo już z niego. Ciągle gubił liście, w ogóle jak ja przyszłam to chorował. Tak się o niego troszczyłam że podczas remontu bałam się czy nie zaszkodzi mu przesunięcie go o 2 m na środek pokoju - i co? gubił liście złośnik jeden... Storczyki przy nim to chyba bułka z masłem...a są takie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.08.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 benjamina oddałam do centrum ogrodniczego "na leczenie". postawili dziada na nogi w 3 miesiące ale obecnie mieszka u rodziców, bo skurczybyk urusł na ponad 3m, a u mnie za nisko. u rodziców cierpi z powodu podłogówki, ale ja na niego nie mam już siły. za to mój storczyk jest turbo-magiczny. podlewam go może 1x w miesiącu (wstawiam do zlewu na kwadrans), a trzyma kwiatki po 5 miesięcy i kwitnie mi właśnie po raz 4 ale chyba coś w tym jest - na północnym oknie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.08.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 jestem zaintrygowana tymi żywymi storczykami w sumie to mam nadzieję, że ten sztuczny nie będzie pasować i zasadzę tam żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.08.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) jestem zaintrygowana tymi żywymi storczykami w sumie to mam nadzieję, że ten sztuczny nie będzie pasować i zasadzę tam żywy good choice A ja swoje trzymam w wilgoci (wbrew zasadom), jak dawałam im mniej wody - liście więdły, marniały, coś się działo z korzeniami. Teraz im nie żałuję i kwitną w zasadzie non stop edit: venus, mogę pokazać Ci coś na zachętę Daj znać kiedy mam skasować To gatunek botaniczny (penang girl) Tak ślicznie pachnie. Zakwitł mi tydzień temu http://images50.fotosik.pl/1054/c0eb737e8962a35emed.jpg Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.08.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 nie kasuj wręcz przeciwnie wstawiaj jak najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.08.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 nie kasuj wręcz przeciwnie wstawiaj jak najwięcej Nie no, nie będę Ci śmiecić To tak na zachętę było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Ha! Doszliśmy do porozumienia odnośnie łóżka w sypialni Będzie ścianka kolankowa cała pikowana w takie prostokąty, kolor mniej więcej taki sam, reszta łóżka w brązowym fornirze http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/10-52-thickbox.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 18.08.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 no to coś co j też lubię, a powiedz mi tą ściankę to osobno na zamówienie, czy razem z łóżkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.08.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Mi się koncept bardzo podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Ulcia właśnie najchętniej zamówilibyśmy usługę kompleks, czyli łóżko i ścianka u jednego wykonawcy + toaletka do tego...zobaczymy czy uda nam się znaleźć jak nie to będziemy oddzielnie robić, ścianka i łóżko. Madzia wiedziałam że Ci się spodoba, w końcu u was też podobnie tylko z jasnym pikowaniem ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.08.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Nie kochanie, u nas nie będzie pikowanego zagłówka:no: Będzie prosty tapiceroany i reszta łóżka chyba też tapicerowana;) Ale Twoja koncepcja bardzo mi leży;yes: I pasuje do reszty domu:D A pokazywałaś już sypialnie? Ściany i podłogę juz macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 ściany są białe a podłoga "złota" jasna "słomkowa" dębowa i na pewno nie pokazywałam bo tam jest zbiorowisko wszystkiego po trochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.08.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 venus, a gdzie takie łóżka kompleksowo robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Hmn...jeszcze nie znaleźliśmy wykonawcy do kompleksowej usługi ale szukam, jak coś znajdę i sprawdzę to na pewno opinię wystawię bo same zagłówki na wymiar to na allegro jest firma która robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 18.08.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 tak a zdradzisz jaka bo kiedyś szukałam ,ale nie mogłam znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.08.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 tak a zdradzisz jaka bo kiedyś szukałam ,ale nie mogłam znaleźć Znajdziesz jak wpiszesz w google "zagłówki na zamówienie+allegro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.08.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Venusku, dzis "przyjechał" Ghost! Jest piękny! Wielkie Dzieki za namiary:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.08.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Hazel suuuuper transparenty czy w kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 19.08.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 oooo. Łóżko świetny wybór;) Ja będę mieć takie same. No może nie do końca, bo w innym kolorze A zrobi wam je napewno każdy tapicer, a przynajmniej tak mi się wydaje Co do Ghostów to jeszcze do nich nie dojrzałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.08.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Pszczółka nie od razu Kraków zbudowali Ja to chyba po 2 latach dopiero dostrzegłam piękno ghostów, jak je już dostrzegłam to musiałam mieć ale pantony (również wersja z pośladkami) bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts