Venus_m 13.05.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Reni ale szczerze to też wolę pieniądze dostać, chociaż nie cierpię dostać pieniędzy na coś mnie tak teściu na początku urządzał " niunia tutaj macie na balustrady" a we mnie się gotowało po cholere mi balustrady (żeby sąsiad widział ) jak ja śpię na podłodze, więc odmawiałam - teraz się nauczyli że mają nie mówić na co Sharlo zaraz napiszę Nie wiem jak z tym lustrem, bo u nas wisi miesiąc i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 O ogrodzie to nie chcę nawet rozmawiać. Wczoraj przypilnowałam męża i pocisnęłam temat tarasu - tymczasowego. Nie stać nas 2,5 tys na sam materiał a nie liczę jeszcze bloczków betonowych i legarów i robocizny to ja dziękuję kilka tysięcy na coś co wcale mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 13.05.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Cześć dziewczyny:bye:Jakie tu dziś poważne tematy kasa;)No ja też wolę dostawać kasę niż jakieś dziwne prezenty, ale często jest tak, że ja się staram obdarować kogoś czymś z czego będzie zadowolony a ja dostaję dziwne rzeczy dlatego ostatnio ja też odpuszczam:cool:Magda ja się pytam wprost czy ktoś chce prezent czy kasę i sprawa jasna, a łańcuszek złoty z medalikiem lub właśnie takie łyżeczki są bardzo dobrym pomysłem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 13.05.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Justyna a jaki taras planujesz docelowo, pewnie drewniany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 O tak te łyżeczki to rewelacja (a raczej komplet do jedzenia) My na ślub nie dostaliśmy ani jednego prezentu nie mieszczącego się w kopercie, nikt nie dał kwiatów tak jak prosiłam, nikt nie rzucał niczym pod Kościołem tak jak prosiłam - jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Nie, nie z kostki nie chcę drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 13.05.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 No na ślub to fajnym rozwiązniem jest lista prezentów, ale za naszych czasów to jeszcze nie było popularne, dlatego parę prezentów lezy jeszcze gdzieś na strychu u teściów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 13.05.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Nie, nie z kostki nie chcę drewna. A z jakiej kosteczki? Ja mam z tych płyt co MarJel i tez jestem zadowolona, brałam pod uwagę kostkę, ale bałam się że będziemy na niej się bujać /mebelki/, ja mam granit więc troszkę nierówna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Ana nie wiem raczej nic drogiego. Coś beżowego pewnie z brzegiem brązowym Kostka raczej taka do 40 zł/m2, a nie 80 szkoda mi pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 13.05.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Jasne rozumię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Chciałabym w przyszłym roku zrobić ogrodzenie (malutkie) u nas 4-6 słupków maks, bo z 3 stron siatka a z frontu żywopłot (którego nie ma ), tylko do furtki, bramy i śmietnika nam potrzebne. Nie będę się z tym napinać jak kiedyś, wezmę coś co cenowo nas nie przytłoczy, nie musi być nie wiadomo jak piękne. Przy ograniczonych finansach przekonałam się nawet do czarnej kutej bramy super jakby się udało zrobić opaskę wokół domu i taras jak będzie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.05.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 coś czuję, że na cąłym FM tylko ja mam taki przekichany płot - czyli ładny musi być na L bo nie przeżyję z przodu tylko furtki i bramy a reszta siata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.05.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Odnośnie tarasu to ja zrobiłam sobie wycenę na kompozyt imitujący drewno - wyszło coś około 30tyś za ok 60m2:sick: Same dechy nie takie drogie ale te wszystkie pozostałe części to jakaś masakra cenowa. Kostki się boję przy takich powierzchniach. Swoją drogą w tym roku też nas czekają dwa wesela i zastanawiam się jednak nad platerami z Hefry zamiast kasy Jeśli chodzi w ogóle o prezenty dla dorosłych to uważam, że dobrą metodą jest danie czegoś eleganckiego i ponad czasowego na co zawsze szkoda kasy bo są ważniejsze wydatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 (edytowane) Magda a mnie ten problem odpadł, 2 lata temu to by była TAKA tragedia U nas taras 25 m2, 60 o matko Koszt do poniesienia na raz duży, ale z drugiej strony nie zmienia się tego Edytowane 13 Maja 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.05.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Fakt można się pochlastać - w przyszłości planuję cześć tarasu zabudować ogrodem zimowym. Venus a tak apropos Ty masz przecudnej urody koty - moje dziecię nie chciało odejść od kompa jak jej pokazałam i teraz też chce takie dwa Nie spodziewasz się może jakiegoś kociego przychówku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Tutli nie Oba po sterylkach, chyba że cud się zdarzy i bez narządów wydadzą potomstwo W Prinsia hodowli właśnie są kociaki miesięczne, za 2 miesiące byłyby do odbioru http://www.kotybrytyjskie.vanti.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.05.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 nie cierpię takich ludzi:sick::sick::sick: moi znajomi tacy byli, o wszystko pytali ile kosztuje a jak sami coś kupili to dodawali troszkę aby było droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2013 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 matko Tosia ale one nie będą miały niebieskich oczu chociaż te pointy jest szansa, bo kociaki wszystkie maja niebieskie oczy, dopiero później się im wybarwiają, nasz Prinsio ma śliczne zielone. Ten łobuz jeden urzędował z nami w łóżku całą noc i krzyczał na mnie że się wiercę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Wiecie ja tam też lubię wiedzieć ile coś kosztowało, ale nie opowiadam o tym zresztą co to za różnica, może dla mnie 100 zł na prezent to nie są straszne pieniądze ale dla kogoś już tak cenami dzielę się tu na forum, bo dużo osób jest zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.05.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Wielkie dzięki - dzwoniłam i umówiłam się na informację o kotku, którego moglibyśmy odebrać już po przeprowadzce i urlopie czyli gdzieś na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts