Magda_lena85 15.05.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 wczoraj przyszedł mi facio kosić trawę ., ale nie miał kosza w kosiarce i leży i kwiczy... chyba trzeba w końcu grabie kupić oszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 tzn facio poszedł - trawa leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Magda ty płacisz za koszenie, ja tatę ostatniej soboty zatrudniłam , w końcu powiedziałam po 2 latach, jak na grilla przyjeżdżacie to musicie od siebie tez coś dać:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 zawsze mi ojciec kosił - ale coś zajętyprzyszedł sąsiad - dostał 2 piwka i robił łącznie z chwastami:) ale grabić już mu się nie chciało - dobre i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 15.05.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Podczas ostatniej sprzeczki wprost spytałam m, czy woli mieć rację czy święty spokój :lol2: :rotfl: zawsze z tym własnie tekstem wyjeżdżam :lol2:,na szczęście mąż wybiera "święty spokój " i tym sposobem nawet szyby mogę sobie wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 15.05.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Venus, ANa u nas podobnie, niestety Podczas ostatniej sprzeczki wprost spytałam m, czy woli mieć rację czy święty spokój :lol2: Dało mu do myślenia świetny tekst, muszę go zastosować Venus, widziałaś ten skecz dotyczący wybierania drzwi i fachowej pomocy profesjonalnego sprzedawcy http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HKiIqp74ZhU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Zaraz obejrzę Dziewczynki dziś po przyjeździe do domu od razu wybrałam które drzwi i pokrywają się one z wyborem męża ja po prostu musiałam przetrawić powiem tak, będzie ślycznie P.S. Zaraz zamówię pierwszy mechanizm do rolet rzymskich i zaczynam naukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Dżusta ależ oczywiście, ja też sobie wymarzyłam drzwi wejściowo wyjściowe na ten tychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.05.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Ja wszelki kamień zamawiam u Furmanka - kupiłam min. od nich płytki granitowe, płomieniowane 60x60 po 80 zł za m2 na zrobienie schodów wejściowych z tego samego granitu co parapety zewnętrze. I najprawdopodobniej w tym roku wylejemy taras z betonu a na przyszły rok damy te same płytki na taras. Dzięki tutli za namiar:hug: chyba byłam już kiedyś na tej stronie, ale zapomniałam. Faktycznie ceny mają dość dobre. My nasz kamień wejściowy kupowaliśmy w Kimar Pro Art ale ceny maja takie sobie:( Zaczynam intensywnie myśleć o tarasie:cool: Agawi ale my na tarasie nie będziemy grillować tylko obok, z dzioba leciało mi jak byłam mała, a jak będą plamy to trudno nauczę się z nimi żyć Venusko, w takim razie będziesz musiała polubić plamki:lol2: widziałam taki tarasik po 2-3 latach i niestety plamek było sporo. Wyobraź sobie dwoje latających dzieciaków z soczkami i innym jedzeniem przez całe dnie... To kiedy poznamy te tajemnicze drzwiowe frezy? :popcorn: Czy Ty będziesz szyła sama rolety rzymskie?:jawdrop: Rany, to dopiero będzie wydarzenie:lol2: Buziole:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.05.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Cześć dziewczynki:wiggle: Ja dziś w bardzo dobrym humorze:D, mam dziś wolne i chociaż mam skupić się na porządkach w domu to i tak jestem happy, ale będę zaglądać oczywiście, miłego dnia:bye: Venuska jak frezy, jakaś tajemnicza jesteś, co to będą za drzwi:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2013 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 helloł To będą ładne drzwi Obfocimy, ale wczoraj się byczyłam więc czasu nie starczyło. Jadę dziś kupić IKEA Barometr (lampa) w cenie 90 zł wstawię do gościnnego. Agawi oki przemyślimy temat Uciekam zaraz na szkolenie ale o 10.30 wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2013 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 (edytowane) czekam na odp w sprawie ceny mechanizmu do rolety na podany wymiar i jadę nie mogę znieść już tych pustych okien w kuchni wymyśliłam jak na razie jakąś fajną tapetę za szkłem ale tapeta jakaś taka metalizowana jakieś pomysły? Mnie widzi się ta: http://www.ebay.com/itm/Pearl-Silver-110377-Trellis-Momentum-2-Harlequin-Wallpaper-/121056572764?pt=UK_Wallpaper&hash=item1c2f88b55c Edytowane 16 Maja 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.05.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Niezła ta tapeta. Lubię geometryczne wzory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 16.05.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Heloł Venus bardzo ładna tapeta:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 16.05.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Fajna ta tapeta Mnie się jeszcze TA zawsze podobała Mam nowego, lustrowego pomysła ,jak znajdziesz chwilę to zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 ooo fajna tylko za agresywna u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Dzwoniłam do szklarza, bo znalazłam moim zdaniem idealną tapetę do nas do kuchni http://www.okazje.info.pl/okazja/dom-i-ogrod/wallquest-elements-rb51503.html?utm_medium=partner&utm_source=http%3A%2F%2Fwww.sklepy24.pl&utm_campaign=sklepy24 Jedną rolkę cenowo bym przełknęła, ale szyba przeźroczysta hartowana to koszt 250 zł / mb + drugie tyle za każdy metr montażu :cry: czyli 3 k jak w mordę strzelił Myślę, ale to raczej nie przejdzie żeby dać tapetę na tych 5 mb a szkło tylko tam gdzie kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.05.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 hellol, dlatego ja mam tak dużo szyby - okna nad blatem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 16.05.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 A co z drzwiami? Pokażesz coś? Co w końcu będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2013 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 drzwi będą do sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts