Venus_m 17.05.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 u mnie zapowiada się że zjem czekoladowy tort viva dieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.05.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 u mnie męża nie ma - zarabia jutro chyba do kuzynki na grilla w niedzielę jakaś impreza u nas w mieścinie dla dzieci więc pójdę się uQlturalnić. Na shopping nie jadę - bo ost przesadziłam i prawie do rozwodu doszło. Mąż do mnie mówi ostatnio: - zamówiłem słupki na ogrodzenie, stolarz już wziął drewno - dokładasz się coś? Ja: - nie no ja zbieram na auto. Mąż: - to ile Ci brakuje to Ci dołożę ? ( ja głupia nie pomyślalam i nie wyczułam go) -więc się musiałam ratowac, że zbieram od dzisiaj No i się zaczęło, że musi mnie ubezwasnowolnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.05.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 u mnie wyjazdowo ...i jedzeniowo tez bo idziemy na komunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.05.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 a co za tort robisz? nie mam miksera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.05.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 to ile już uzbierałaś od wczoraj?:lol2::lol2::lol2: torcik czekoladowy mniam:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.05.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 hmm no nie wydalam od wczoraj nic - poza tankowaniem auta:) najgorsze, że jak zwykle w sobotę ma padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.05.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Cześć Kofane Venusia możje około 12 rozpoczniemy zlocik cio? Madzia , pamiętasz privka którego mi kiedyś skrobnęłaś odnośnie moich fotek? Jakbyś mogła sprawdź czy mam już zablokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 17.05.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Cześć dziewczyny:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.05.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 luknę Marta co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Magda rozpustnico dobrze że my mamy wspólne finanse Marta myślę że akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.05.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 ja własnie tez nie kumam jak małżeństwo ma osobną kasę? No jak? Niewyobrażam sobie sytuacji , że mówię do męża pożycz mi, jak ja nie mam to i on nie ma:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.05.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 no jak to? żona zarabia na siebie i dziecko mąż na resztę jak żonie braknie to mówi do męża "trzeba coś dziecku kupić" a tak serio - to u nas układ od zawsze - jestem zła kobieta i nie lubię jak ktoś by mi powiedział, że coś za drogie kupiłam np buty. No i jak jeden ma etat drugi firmę i w delegacjach to tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.05.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 nie wyobrażam sobie jak to jest mieć wspólne konto? no np idziecie na zakupy - coś tam dla swoich 4 liter kupujecie i mąż nie komentuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 17.05.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 ja własnie tez nie kumam jak małżeństwo ma osobną kasę? No jak? Niewyobrażam sobie sytuacji , że mówię do męża pożycz mi, jak ja nie mam to i on nie ma:lol2::lol2: u nas też tak :lol2: Magda u nas każdy ma swoje konto i karty do niego, z tym że internetowo ja obsługuję obydwa :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.05.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 hahaha Ida to już u Ciebie bajer:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.05.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 nie wyobrażam sobie jak to jest mieć wspólne konto? no np idziecie na zakupy - coś tam dla swoich 4 liter kupujecie i mąż nie komentuje? nie bardzo komentuje to wie ze go opieprzę, jeśli coś potrzebuję bo nie mam to kupuje, a jeśli słyszę po co ci to, to od razu mówię , ze jak tylko wyjdę ze sklepu to wyrzucę do kosza i na tym się kończy, u mnie ja trzymam kasę, ale jest ona wspólna, codziennie daję mężowi 100 zł, aby miał coś w portfelu, ja opłacam wszystkie rachunki i inne płatności a na zakupy zawsze razem, jak idzie zrobić sam zakupy spożywcze to bierze mi z portfela i idzie, ja tylko krzyczę nie kupuj niepotrzebnych rzeczy:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.05.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 nie wyobrażam sobie jak to jest mieć wspólne konto? no np idziecie na zakupy - coś tam dla swoich 4 liter kupujecie i mąż nie komentuje? my mamy nim jeszcze zamieszkaliśmy razem. Ja jeszcze do liceum chodziłam do dopisal mnie do konta i zrobil kartęz ebym miala na drobne wydatki i bilety do niego teraz nadal nie jestesmy małżeństwem i mamy wspolnekonto już dużo lat Moj P. nie komentuje żadnych wydatków, małych dużych, drogich , niepotrzebnych. Nawet specjalnie na konto nie zagląda tylko pyta czy mamy kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.05.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 mój tez zawsze pyta czy mam na cos kasę :lol2::lol2: u mnie tez moze inaczej, razem prowadzimy firmę a że jest na mnie to i konto moje, głupotą by było aby miał swoje konto na które niby ja bym mu wpłacała:lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.05.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Reni zarąbiste by to było już widzę co mój odpowiada jakby spytał, czy mamy na coś kasę - a ja odp, że nie... a tak to on ten oszczędny, ja nie - dziecię jeść co ma każdy zadowolony - teraz problem bo ktoś by mi mógł auto spłacać hahah - tylko gdzie ja takiego jelenia znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.05.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 chociaż nie powiem jak zamieszkaliśmy razem to rachunki były na mojej głowie - jakoś dało radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts