Venus_m 17.05.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Fra super zagłówek i tapeta ale kapa matko bosko szafeczki też masz tymczasowe prawda? Kicia boska zauważam, że szylkret na długowłosych mi się podoba, na krótkowłosych uważam za paskudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.05.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Narendil, ale to jest chyba zrozumiałe - że pieniądze są po to żeby je wydawać :D:D - to jest moja dewiza życiowa do niczego innego nie są potrzebne, albo właściwie poza tym jednym są bezwartościowe Jasne :D Ale można je wydawać z głową, a nie reagować jak mój mąż. Mówię, ze coś mi się podoba, to słyszę kup sobie. Mnie się podoba wiele rzeczy. Zbyt wiele. Gdzie ja je miałabym trzymać? Narendil pijesz do mojej brązowej tapety? nikt nie powiedział, że tylko szarość to jedyna słuszna słuszność ja drugi raz wybrałabym tak samo. Skąd taki pomysł Przecież to jasne, że miałam na myśli tapetę takiej jednej siostry znajomej kuzynki męża mieszkającą w Australii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.05.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 A o co chodzi z tapetą, bo mi się podoba?? Ja nie lubię brązów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Narendil nie czaję, chyba jestem nie w temacie albo do musku krew nie dopływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Ja nie lubię brązów Dobrze, że wnętrz nie oceniamy pod kątem co się mi podoba, tylko czy pasuje do siebie (przynajmniej ja tak oceniam) i szczerze to nie lubię jak ktoś pisze że jest ble bo brązów nie lubi, cenię sobie szczerość ale też obiektywność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.05.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Fra super zagłówek i tapeta ale kapa matko bosko szafeczki też masz tymczasowe prawda? Kicia boska zauważam, że szylkret na długowłosych mi się podoba, na krótkowłosych uważam za paskudne. Venusku dziękować, wiedzialam, że Ci się moja kapa spodoba:lol2: tylko widzisz problem jest taki, że to jest naprawdę porządna rzecz .. no wiesz - wielblądzia welna pokryta jedwabiem itd .. i szkoda mi się z nią rozstać:yes:oglądam w sklepie inne (pasujące) ale jakość już nie ta .. i tak sobie leży co do szfeczek oczywiście , że są tymczasowe, stoją tu w końcu dopiero 15 lat - a serio (no tamto też bylo) to podpowiesz jakie bys tu widziała? reszta ścian jaśniutka -taki b. jasny beżyk.. a co do szylkreta.. mojego uwielbiam.. wszystkie inne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.05.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Aha, czyli żarty u Pani niewskazane Zapamiętam Czy ja napisałam, że tapeta ble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.05.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 no fakt tylko kanapa i tapeta to nie ikea kot by się obraził ja też myślałam, że kanapa to ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.05.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 (edytowane) u mnie jest podobnie jak u Magdy - każdy swoją kasę ma - z tym że ja swoją na waciki oooooooo jest bratnia dusza!!!! jak ja Cię rozumiem - buziakihttp://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif ehhhh i ja mam na FM sis http://emotikona.pl/emotikony/pic/0LOL.gif Venus co do leasingu - zastanawiam się czy jak się ma kredyt hipoteczny wpisany w "CV" to jeszcze jakiś bank da cokolwiek na kreskę ? Edytowane 17 Maja 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Fra z chęcią ale aż kipię ze złości po awanturze z mężem dot. szkła w kuchni Narendil żarty wskazane jak najbardziej, drażliwa dziś jestem ale o byciu obiektywnym zdanie podtrzymuję Magda musiałam robić na zamówienie, bo te w IKEA były za wielkie i za drogie a ja potrzebowałam żeby się rozkładały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Magda skoro my dostaliśmy to chyba dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Fra zrobiłam kilka wdechów i widziałabym szafeczki czarne, zlewające się z zagłówkiem żeby nie robić już konkurencji jemu i tapecie ...i of korz kapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 17.05.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Magda, no nie wiem czy to dobrze że odnalazłaś bratnią duszę :D:D bo jak czytałam, to trzeba Cię wspierać w oszczędzaniu, a co jak co, ale w tym się nie odnajdę chyba sama potrzebuję wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.05.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Venus oby, oby bo nie nazbieram nawet na opony zimowe jak tak dalej pójdzie:D muszę się zagłębić w tym temacie - bo jeżdżę starym gratem, sama ok - ale z dzieckiem strach Isa - grunt, że hasło życia mamy te same:) ( dot wydawania) .Jeszcze i nam się odmieni i będziemy sknerowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 17.05.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 no to wtedy będzie pora umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Magda doskonale rozumiem u mnie jak wracaliśmy z pogrzebu ojca pompa poszła w aucie, część i robocizna 4 k a sprzedaliśmy za 7 k no ale taki już urok 13-lata i pewnego dnia szłam na pociąg z mężem i mówię : a gdyby tak leasing? uszczęśliwiłam tym 4 rodziny nasze auto poszło do wujka (1), my mamy w leasingu (2), teściów auto poszło do mojej mamy (3), teściowie też sobie wzięli leasing (4) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.05.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 tak myślę właśnie o czarnych tylko nie wiem czarne blyszczące czarne matowe czy czane czarne:lol2: sorry ja z kolei mam dziś chyba glupawkę.. jak bys miala ochotę jeszcze chwilę pomyśleć a może masz jakieś łobrazki .. nie musi być już .. stoją w końcu 15 lat to jeszcze trochę mogą ps dziewczynki odwiedzające dziennik Venuski pomożcie plisss:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Matowe bardziej eliganckie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Dziewuszki idziemy spać, bo ciśnienie mam i tak 300/600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Narendil żarty wskazane jak najbardziej, drażliwa dziś jestem ale o byciu obiektywnym zdanie podtrzymuję Mnie na drażliwość pomaga sprzątanie. Jak się namacham, to już mi się nic nie chce Nie wiem, może to pogoda. Zauważyłam, że sporo osób jest rozdrażnionych. Justyna obiektywizm też sobie cenię. I wydaje mi się, że jestem obiektywna. No dobra, staram się być. Nie napisałam, że brzydko czy źle, bo brązowo. Po prostu masz tapetę, która jest całkowicie poza moją gamą kolorystyczną. A, i szary nie jest jedynym słusznym kolorem Są jeszcze biele i czernie I turkusy. Ale takie zszarzałe W "Dobrym wnętrzu" znalazłam taką tapetę:KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts