Venus_m 19.05.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Isa to super chociaż ja nie przypominam sobie abym coś robiła na budowie przed wprowadzeniem się no ok podlewałam strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 19.05.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 no mąż też dzisiaj podlewał - ścianki fundamentowe są lane z betonu na razie mieszkamy w mieście, działeczka jest poza, w okolicy są lasy, poza tym spokój - my sobie z mężem chyba specjalnie szukamy na budowie pracy żeby jak najwięcej czasu tam spedzić podejrzewam że jak będzie SSZ to będziemy tam w weekend nocować - na betonie w śpiworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 19.05.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 poza tym ja już wczoraj mówiłam męzowi, że coś mi się wydaje że wyręczamy Budowlańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 19.05.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Justyna, lampa bardzo dobrze wpisała się w gościnny Isa, my mamy tak samo, wczoraj sprzątaliśmy cały dzień, tzn. małż kosił chaszcze (bo raczej trudno nazwać to trawą), a ja przenosiłam kawałki dachówek, cegieł, itp. w jedno miejsce, by w przyszłości zamówić kontener. Tak, jak piszesz najchętniej nie wyjeżdżalibyśmy z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 19.05.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 No to się cieszę, bo już myślałam że my jesteśmy jacyś dziwni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Isa tylko nie przyzwyczajajcie tak fachowców, bo dupka do dobrego szybko się przyzwyczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Dziewczyny czy któraś z was oprawiała tkaninę w ramę za szkłem? mam obraz do salonu kminię gdzie oprawić, jak (czyli jaka rama, skłaniam się do cieniutkiej brązowej) i czy powiesić w jadalni czy nad kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Zamówiłam przed chwilą karnisze do salonu zapłacone z góry więc czekam na moją przesyłkę Takie jeden 220 cm drugi 300 cm i to wszystko z przesyłką za 277 zł kupione w firmie Karnix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 19.05.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Venuska, oglądnęłam sobie przed chwilką jeszcze raz Twoje fotki z 1 str czy Ty w łazience u góry masz prysznic bez oslony? jak się użytkuje - chodzi mi o chlapanie i jeszcze w pralni zauważylam żelazko na blacie - czy na tym prasujesz, nie masz deski? ja chcialam wlaśnie taki blat do prasowania, ale się zastanawialam czy nie musi być jakis specjalny żeby się nie przypalil co do budowlańców to są dopiero tydzien, ale już się pewnie przyzwyczaili, że ich wyręczamy - na szczęście oni są tylko do SSZ czyli jakieś 3 miesiące przy nastepnej ekipie będziemy mądrzejsi chociaż Ci wydają mi się oki, tzn pod wzgledem solidności, no i znają się na robocie, a na tym nam najbardziej zależalo (pewnie jak każdemu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Isa mam deskę do prasowania Przy okazji muszę kupić nową, szerszą i cięższą...ale to na kiedyś bo ceny takich desek to jak za karnisze i więcej Z szałerów na razie nie korzystamy, bo nie mamy osłon na dole ma być typu walk in...kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 ------------------------------------- Wstawiam, chociaż wiem, że namieszacie mi w głowie, które drzwi? (frez) 1) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/IMAG0275-1_zps8fb92236.jpg 2) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/IMAG0274_zps19f50d09.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.05.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Justynko jestem, rany ile ja się napatrzyłam na te frezy zanim wybrałam moje drzwi . Opaska na 1 widzę bez frezów? - chyba zostawiam głos na 1, bo w dwójce opaska mi nie gra ze środkiem. Jestem zmęczona kopaniem w ogródku, więc mam tępe myślenie - przyjdę jeszcze jutro spojrzeć trzeźwym wyspanym okiem............. I widze że się muszę cofnąć bo jakieś nowości były Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 19.05.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 (edytowane) Venus troszkę kiepskie zdjęcia tych frezów- chyba przez lampę, światło się odbija i nie bardzo widzę A wy które wolicie??? Pewnie już macie swoje typy edit: założyłam okulary, przyjrzałam się jeszcze raz i stawiam na 2 (podobne do moich ) Edytowane 19 Maja 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 19.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Isa zgadzam się z Justyną, nie wyręczajcie ekip w sprzątaniu, nasza ekipa od stanu surowego zostawiła mega porządek, wszystko zamiecione, również dekarze, jedynie zrobili odrębną kupkę pociętych dachówek z tyłu domu, więc przeniosłam ją na przód. Wyjątek dotychczas stanowił ociepleniowiec, który pozostawił resztki w promieniu najbliższych działek, gdy ocieplał lukarny, reszty domu ocieplać już chyba jednak nie będzie. Justyna, frezy zdecydowanie nr 2.Karnisze ylyganckie, będą świetnie pasować w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 19.05.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 (edytowane) Jako ,że lubię prostotę ,to ja bym zrobiła fuzję Czyli "opaskę" z nr 1 połączyłabym ,ze środkiem z nr 2 Edit:jeżeli nie wchodzi to w grę ,to nr 2 Edytowane 19 Maja 2013 przez Ola.U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 19.05.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 nr 2, choc oba średnio u mnie widać, rozumiem, że drzwi będą w kolorze białym a co do deski to warto zainwestoawć. ja ostatnio zanabyłam VIVA EXPRESS PREMIUM+ i sobie bardzo chwalę. Dla mnie ustawiłam wysoko więc nie muszę się schylać, super opcją jest wbudowane gniazdko-przedłużać i antenka do podtrzymywania kabla. i jest suuuper szeroka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.05.2013 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Jako ,że lubię prostotę ,to ja bym zrobiła fuzję Czyli "opaskę" z nr 1 połączyłabym ,ze środkiem z nr 2 Jak sie położyłam spać to stwierdziłam że taka opcja najlepiej by do Ciebie pasowała. Środek od jedynki jest bardzo klasyczny i podobny do moich - dlatego pierwsza myśl była inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.05.2013 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 (edytowane) Hejka Głosuję za 1 - wg mnie bardziej eleganckie niż 2. Venus - zamawiałaś karnisz z all czy ze str firmowej? a i czy to inox?bo jak tak będę czekała na real fotki:) do kuchni też zamierzasz coś szyć? Edytowane 20 Maja 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.05.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Oj, nie wiem, nie wiem. Te drzwi jakieś brązowe Pytasz o frez na tym prostokącie (jak to to się nazywa?), o ramkę wokół niego czy o całość? Jeśli o pierwszy, to bardzo mi się podoba opcja druga. Jeśli o ramkę, to opcja pierwsza. Można zrobić mix? Jeśli nie, to numer dwa chyba bardziej. Próbuję to sobie w brązie wyobrazić. Bo na taki kolor się zdecydowaliście, tak? I chyba cały czas dwójka mi bardziej leży Nie będzie zbyt ozdobnie, ale jednocześnie nie jest surowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.05.2013 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Justynko jestem, rany ile ja się napatrzyłam na te frezy zanim wybrałam moje drzwi . Opaska na 1 widzę bez frezów? - chyba zostawiam głos na 1, bo w dwójce opaska mi nie gra ze środkiem. Jestem zmęczona kopaniem w ogródku, więc mam tępe myślenie - przyjdę jeszcze jutro spojrzeć trzeźwym wyspanym okiem............. I widze że się muszę cofnąć bo jakieś nowości były Buziaki Dzięki Ja nie mam siły na bieganie za frezami, wybieram coś z tego co jest Isa 3 miesiące na SSZ?? To super szybko chcecie to zrobić. Venuska fajowskie te karnisze. A co to masz za tkaninkę? Pokaż Frezy w moim guście 2, ale to maja być Twoje drzwi, więc to Tobie mają się podobać Nie mam tkaniny jeszcze w następnym miesiącu, w tym tyle wydatków że nie ogarniam Venus troszkę kiepskie zdjęcia tych frezów- chyba przez lampę, światło się odbija i nie bardzo widzę A wy które wolicie??? Pewnie już macie swoje typy edit: założyłam okulary, przyjrzałam się jeszcze raz i stawiam na 2 (podobne do moich ) Nie powiem które się nam podobają, bo wam zasugeruję dlaczego te a nie inne a ja potrzebuję świeżego spojrzenia, dziś postaram się zrobić lepsze zdjęcia, tamte są z telefonu na szybko i z lampą Isa zgadzam się z Justyną, nie wyręczajcie ekip w sprzątaniu, nasza ekipa od stanu surowego zostawiła mega porządek, wszystko zamiecione, również dekarze, jedynie zrobili odrębną kupkę pociętych dachówek z tyłu domu, więc przeniosłam ją na przód. Wyjątek dotychczas stanowił ociepleniowiec, który pozostawił resztki w promieniu najbliższych działek, gdy ocieplał lukarny, reszty domu ocieplać już chyba jednak nie będzie. Justyna, frezy zdecydowanie nr 2. Karnisze ylyganckie, będą świetnie pasować w salonie Karnisze już dawno wybrałam, ale jakoś mi się wydawało że 450 zł będą kosztować, wczoraj usiadłam żeby wydatki zaplanować a tu taka miła pomyłka w obliczeniach na moją korzyść Venus a da się zamienić i pokazać obudowę ze środkiem?? Da się Jako ,że lubię prostotę ,to ja bym zrobiła fuzję Czyli "opaskę" z nr 1 połączyłabym ,ze środkiem z nr 2 Edit:jeżeli nie wchodzi to w grę ,to nr 2 okiejson nr 2, choc oba średnio u mnie widać, rozumiem, że drzwi będą w kolorze białym a co do deski to warto zainwestoawć. ja ostatnio zanabyłam VIVA EXPRESS PREMIUM+ i sobie bardzo chwalę. Dla mnie ustawiłam wysoko więc nie muszę się schylać, super opcją jest wbudowane gniazdko-przedłużać i antenka do podtrzymywania kabla. i jest suuuper szeroka ! Nicol pieronku nie ogarniasz drzwi będą brązowe Jak sie położyłam spać to stwierdziłam że taka opcja najlepiej by do Ciebie pasowała. Środek od jedynki jest bardzo klasyczny i podobny do moich - dlatego pierwsza myśl była inna Magia świeżego spojrzenia Hejka Głosuję za 1 - wg mnie bardziej eleganckie niż 2. Venus - zamawiałaś karnisz z all czy ze str firmowej? a i czy to inox? bo jak tak będę czekała na real fotki:) do kuchni też zamierzasz coś szyć? Magda będę szyć do salonu i kuchni w salonie mam do uszycia 4 rolety rzymskie w tym jedną na 2,5 m i w kuchni 2 rzymskie Zamawiałam ze sklepu firmowego (online), kolor inox, na zdjęciu się błyszczy, ale szczerze czy to będzie mat czy poler to mi rybka już...serio mam już etap że mi tak chyba nie zależy Oj, nie wiem, nie wiem. Te drzwi jakieś brązowe Pytasz o frez na tym prostokącie (jak to to się nazywa?), o ramkę wokół niego czy o całość? Jeśli o pierwszy, to bardzo mi się podoba opcja druga. Jeśli o ramkę, to opcja pierwsza. Można zrobić mix? Jeśli nie, to numer dwa chyba bardziej. Próbuję to sobie w brązie wyobrazić. Bo na taki kolor się zdecydowaliście, tak? I chyba cały czas dwójka mi bardziej leży Nie będzie zbyt ozdobnie, ale jednocześnie nie jest surowo. tak Aniu brąz czyli Twój ulubiony:rotfl: ---------------- Dziś pomalujemy drzwi, zrobimy mix, obfocimy i mam nadzieję, że nam pomożecie w wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts