Venus_m 21.05.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 to zrób koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 21.05.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Justyna zrobię Ale co z tymi Twoimi drzwiami, może popracujesz nad mężem i zrobicie białe drzwi, bo listwy będziesz miała białe tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Listwy mam już białe, leżakują jak wino nawet mówię na te listwy że mają dobry rocznik Anakris niestety Hazelka nie robi białych drzwi więc nawet gdybym umęczyła męża to co z tego Nie lubię takich sytuacji, bo zajmuję komuś cenny czas żeby później powiedzieć że jednak nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.05.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Fajny gościnny:) Justyna ale co nie tak jest z białymi drzwiami???? ja mam białe, drewniane w rozsądnej cenie i jestem megaaaa zadowolona:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Aneta żadna z firm branych przez nas pod uwagę nie zgodziła się na zrobienie drzwi białych z drewna klejonego sosnowego ze względu na zagrożenie puszczania soków zresztą nie bardzo mam już ochoty na zmianę, zwłaszcza że się zadeklarowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Dziś wieszamy karnisze a ja na ten tychmiast przypinam zasłony szare Vivian - będą okropnie wyglądać ale przynajmniej naocznie stwierdzę jaka długość i co dobrze wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.05.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Dziś wieszamy karnisze a ja na ten tychmiast przypinam zasłony szare Vivian - będą okropnie wyglądać ale przynajmniej naocznie stwierdzę jaka długość i co dobrze wygląda to czekam na vivany - mam w pokoju mojego księciunia granatowe. W sumie lekko różowe chciałam do sypialni:D granatowe po prasowaniu są na serio ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.05.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Justyś ale będą białe listwy i brązowe drzwi?ja obie próbki widzę jako takie same na tym moim mikrym monitorku - poczekam na pomalowańce:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Pasik tak, białe listwy i brązowe drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 21.05.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Justyna ja mam podłogę podobną kolorystycznie do Twojej, schody chyba też, no i drzwi brązowe i źle nie jest, tzn. inaczej bym chyba nie zrobiła :no:białe drzwi mi się bardzo podobają ale nie do takiej kolorystyki jaką ja mam, co do listew to faktycznie ja tez mam pod kolor drzwi /podłogi/ ale widziałam z białymi na jakimś zdjęciu i nie było źle, tylko nie wiem czy lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 niewątpliwie białe drzwi u venuski by pięknie pasowały, coś bym jeszcze napisała ale zaraz mnie opieprzysz, więc siedzę cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 mam dobry dzień, dawaj Reni jak trzeba Ty opiernicz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 co do listew to faktycznie ja tez mam pod kolor drzwi /podłogi/ ale widziałam z białymi na jakimś zdjęciu i nie było źle, tylko nie wiem czy lepiej zależy co się komu podoba, ja wiem, że na pewno nie podobają mi się ciemne listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 no więc tyle osób na fm ma białe drzwi i nie narzeka, ponadto można zamówić drzwi z drewnianym ramiakiem, obłozone płytą hdf malowaną na biało i problem nigdy nie powstanie, jeśli ty chcesz drzwi w 100 procentach drewniane i je malować to kurna chata w casto są takie po 400 zł, sosnowe do malowania i nawet chyba yokasta takie ma i nie narzeka na żywicę, a po drugie takie to dopiero się wypaczają i rozchodzą :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 kocham cię:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 21.05.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 z tym sso too taki żarcik był ale jak widac ostatnio żarciki nieczytelne na fm;-) Ja chyba tez widziałabym u Was białe drzwi, ale może to tylko jakiś schemat myślenia. A napisz jaki to brąz ma być? Ciemny? Pod podłogi, okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 21.05.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Justyna dlatego Ci napisałam, że widziałam z białymi listwami i było ok:yes: Jeszcze raz obejrzałam te Twoje wnętrza i myślę, że zarówno z białymi jak i brązowymi drzwiami będzie ładnie, Ty wolisz białe dlatego pozostało Ci chyba tylko urobienie męża:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 a jeszcze jedno nadal się dziwię że nie chcesz moderna z ościeżnicą drewnianą Q system, wysokość po zewnętrznej stronie opaski 2020 i jeszcze możesz sobie koronę pierdyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 no więc tyle osób na fm ma białe drzwi i nie narzeka, ponadto można zamówić drzwi z drewnianym ramiakiem, obłozone płytą hdf malowaną na biało i problem nigdy nie powstanie, jeśli ty chcesz drzwi w 100 procentach drewniane i je malować to kurna chata w casto są takie po 400 zł, sosnowe do malowania i nawet chyba yokasta takie ma i nie narzeka na żywicę, a po drugie takie to dopiero się wypaczają i rozchodzą :D:D:D:D:D Reni zauważ, że tu na forum tyle osób ma co mieszka mniej jak 5 lat mnie interesuje opinia o białych drzwiach po min. 5 latach. Zakładam, że w przeciągu 5 lat będziemy mieć dzieci i wtedy mogę nie mieć na wymianę drzwi w całym domu. W casto są, ale nie wiem jakiego gatunku bo pełno sęków kocham cię:D:D:D:D:D Ja Ciebie też Franczesko z tym sso too taki żarcik był ale jak widac ostatnio żarciki nieczytelne na fm;-) Ja chyba tez widziałabym u Was białe drzwi, ale może to tylko jakiś schemat myślenia. A napisz jaki to brąz ma być? Ciemny? Pod podłogi, okna? Dlatego aby podkreślić żarcik wstawiłam język ":P". Drzwi raczej pod podłogę i schody Justyna dlatego Ci napisałam, że widziałam z białymi listwami i było ok:yes: Jeszcze raz obejrzałam te Twoje wnętrza i myślę, że zarówno z białymi jak i brązowymi drzwiami będzie ładnie, Ty wolisz białe dlatego pozostało Ci chyba tylko urobienie męża:cool: Zobaczymy. Białych w ogóle nie rozważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Reni chcę, ale: - okazało się że nie wysokość jest problemem - problemem są drzwi przesuwne, u nas otwór jest niesymetrycznie, a polskone robi w inny sposób i nie zrobi pod indywidualne zamówienie - moderny wychodzą naprawdę drogo, zwłaszcza że ościeżnice są jakieś sztuczne i za nie trzeba jeszcze dopłacić. Za moderny na dół wyszło ponad 10 tys - drzwi do wiatrołapu nie będą takie jak chce, bo oni mają swoje wzory i nie ma mowy o robieniu indywidualnie Te wszystkie problemy rozwiązuje nam firma DRE tylko niestety dokłada paskudną okleinę a tego nie zdzierżę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts