reni1980 21.05.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 jezu dre bój się boga, musiałbym się długo zastanawiać co one mają z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 21.05.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Venus jako, że czytam często Twój wątek to się wypowiem. Kolor musisz wybrać taki jak się Tobie podoba, bo na forum faktycznie sporo białych. Mi się ciemne też podobają, ale u siebie mam białe i jestem mega zadowolona. Nawet mąż się przekonał jak zoabczył. Są jakoś tam klejone i nie ma raczej co się obawiać, że po 5 latach coś się z nimi stanie. Cena bardzo przyzwoita jak za drewniane - drzewo bukowe - bo wyszły taniej niż moderny, a na ich wzór były robione. To czy coś się z drzwiami drewnianym stanie czy nie to raczej kwestia wykonania, doboru drzewa itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 hmm, zgodzę się tylko z wiatrołapem a przesuwne chowane? i czy reszta pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 rabatu chyba miałaś 1 %???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.05.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 kocham cię:D:D:D:D:D a propo sosnowych zwyklaków z Leroya - kuzynka ma takie bejcowane w domku drewnianym na dworze - od 2007 roku i nic im się nie dzieje:) a warunki atmosferyczne są chyba dużo gorsze niż domowe:mad: ja mam białe zwyklaki Fiordy i są ok:) za tą cene to wręcz rewelka heheh:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 ościeżnica drewniana z pol skone o największym wymiarze 40 cm kosztuje 578 cenna netto bez rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Reni tak chowane w ścianę ale otwór niesymetryczny, tego Polskone nie chce zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Magda to nawet o to nie chodzi, dla drzwi najgorsze są zmiany temperarur, czyli w zimie w domu ciepło i sucho, w lecie wilgotność wzrasta, tu mamy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 venuska ja jestem uparta, ale czego nie zrobi skoro polskone pracuje na systemie takim jak inni, przecie polskone nie robi systemów, to robi inna firma tym sie zajmujaca w tym wypadku chyba ecclise, pol skone tylko robi drzwi tyle ze bezprzylgowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.05.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 moim oprócz dziecka nic nie zaszkodzi ( a podrapał w 2 miejscach cwaniak) ale u siebie w bawialni:mad: a mam tą wersję chyba najtańszą - nawet nie wiem:) mój mąż by to podsumował tak "przeżywasz drzwi jak mrówka okres" to w formie żartu a nie uwagi jakiejś pierwsza myśl najlepsza - w imię tego zamawiaj co wymyśliłaś i niech termin biegnie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 tak najważniejsze żeby termin biegł:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 ja tak wszystko przeżywam, wyobrażacie sobie że od wczoraj nie mam jednego okna tarasowego w salonie na 2 m dł, i włożona dykta????????:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 21.05.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Hellou Justynka, powinnaś sobie strzelić takie drzwi, które bardziej Ci się podobają - coby Cię potem nie drażniły kolor lakieru pewnie masz dobrany, więc raczej go nie zmienisz na inny brązowy - może jedynie rodzaj lakieru można dobrać żeby lepiej wyglądały? najlepiej sobie znaleźć gotowe brązowe, które Ci się podobają, pokazać wykonawcy i dopytać czy Twoje też takie będą gorzej, jak jeszcze takich brązowych, które Ci się podobają nie widziałaś - wtedy w ciemno bierz białe Tosiu, nie chcę się tu rządzić u Venuski, wkleję link do mojego projektu http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-kalateach-4/m4d592a9018438,2598 mam nadzieję że mnie Venuska nie opier...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 czy wy się mnie boicie? Reni uparciuchu Polskone robi drzwi na kasetach Eclisse ale tylko z symetrycznym otworem w ścianie a u nas jest kaseta Eclisse z niesymetrycznym otworem (zamawialiśmy dużo wcześniej i nie pomyśleliśmy żeby dopytać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 21.05.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 ale nie chcemy Ci psuć humoru - w końcu Ty tu rządzisz :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 wy o mnie dbacie lepiej jak o ciężarną Pisz Isa tutaj i wklejaj śmiało - zawsze coś doradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 21.05.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Venuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.05.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Reni nie wyobrażam sobie bez okna - spuściłabym rolety i uciekła w nocy do mamy haha:)a co się stało z oknem? bo u mnie 1 szyba strzaskana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 dziewczyny co wy za pańszczyznę odwalacie że aż szyby się tłuką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.05.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Migotko SSO dotyczy otworów zewnętrznych przez które może hulać wiatr nie wewnętrzne w domu Dostaniemy pomalowane Drzwi będą brązowe a mnie się brązowe ni cholerki nie podobają Ja tylko Justyś jednego nie rozumiem...może niekumata dziś jestem ale Będziesz miała drzwi, które z góry zakładasz, że kolorystycznie nie będą Ci się podobały??? ja w takim razie nie odpuściłabym białych... moje mają 3 lata drewniane w 100%, takie jakie chciałam, jak trzeba będzie odświeżyć albo odnowić bo dzieciaki zniszczą to facet przyjeżdża ściąga zabiera do swojego warsztatu i przywozi pomalowane. My mieszkamy 2 lata z małymi dziećmi i drzwi wyglądają idealnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts