ida2 21.05.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Venus podzielam zdanie Anetki Dzieci wcale nie musza aż tak niszczyć drzwi (przecież gryźć ich nie będą ) poza tym przecież one szybko wyrastają Bardziej obawiałabym się zwierząt np. psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 21.05.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Reni nie wyobrażam sobie bez okna - spuściłabym rolety i uciekła w nocy do mamy haha:) a co się stało z oknem? bo u mnie 1 szyba strzaskana:D Nam zlodzieje strzaskali szybę trzy dni po wstawieniu okien. Masakra. Na szczęście producent ma bezplatną polisę dla klientów i wymieniono nam całe skrzydło na nowe właśnie. Ale przykrość była mimo, że dom jeszcze surowy, przed instalacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.05.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Nie lubisz brązowych - i zamawiasz brązowe???????????????:eek: To ja już nic nie rozumiem! Ja od 10 lat mam białe, malowane - w domu będą oczywiście tylko i wyłącznie białe!!! Nawet przy konfiguracji: dzieci z ciągle brudnymi łapkami i koty skaczące po drzwiach:D - to jest świetna opcja, łatwa w utrzymaniu! A czemu Hazel nie robi białych drzwi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 ja mam okna przesuwne , pan serwisant z firmy STOLBUD WŁOSZCZOWA, wymyślił, ze nadał by mi się okapnik, szkoda tylko że jak go zamontował to okno sie nie przesuwało, wieczny fix:D:D:D:D:D:D, po ściągnięciu okapnika były dziury, teraz mi wymienia ramę na nową ale musiałam oddać do piątku okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 dokładnie, jak białe drzwi ci pożółkną, choc nie spotkałam sie z tym, oddajesz do lakiernika i masz nowe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.05.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Sharlot białe drzwi są dość kłopotliwe w obróbce i wielu producentów się ich boi, nie wiem jak jest z Hazelką ale wiem , że tak było jak my robiliśmy swoje - ja prawie 2 lata szukałam kogoś kto mi zrobi takie drzwi, bo jak mówiłam że chcę białe, drewniane to często słyszałam "my takich nie zrobimy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.05.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 ?????????? - naprawdę???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.05.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Venuska jak chcesz - Dam Ci namiar na mojego wykonawcę - robi drzwi w całej Pl i mnóstwo wysyła do Anglii, cenowo bardzo rozsądnie wychodzi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.05.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 wiecie nad czym dumam ostatnio... młody ma 2.5 roku - racjonalnie pasowałoby drugie mieć ( niania jest itp starsze do przedszkola)ale jakoś nie czuję "instynktu" do drugiego... ma/miała któraś tak? że na 2 zdecydowała się raczej racjonalnie? Aneta, Reni - Wy jesteście już podwójne mamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Źle napisałam Brązowe są ok, ale białe kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 21.05.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Białe drzwi jakoś tam specjalnie się maluje odpowiednim przemysłowym lakierem . Nie mają prawa żółknąć, a jak piszą dziewczyny drewniane można odnowić. Moja babcia ma prawie 30 -letnie drzwi w domu. Były odnawiane ale nic naprawdę im nie jest i jakie wtedy były technologie ? Nie ma co porównywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 u mnie przy 2 większa wpadka niż przy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.05.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 aaa myślalam, że świadoma decyzja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 21.05.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 ma/miała któraś tak? że na 2 zdecydowała się raczej racjonalnie? tak, ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 21.05.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 aaa myślalam, że świadoma decyzja:D Ja w brzuchu mam właśnie 2. W domu 3 latka, w lipcu bedzie miec brata. Decyzja była bardzo ciężka, z wileu różnych względów, ale teraz jak już "jest" to ciężko sobie przypomnieć tamte wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Migotko a kiedy się rozpakowujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 21.05.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Termin mam na za 2 miesiące czyli 21 lipca. Ale chyba raczej/niestety tak długo nie dotrwam, chociaż to nigdy nie wiadomo;-) Najważniejsze, że lekarz trzyma rękę na pulsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 to super kolejne forumowe dzieciątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 21.05.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 wiecie nad czym dumam ostatnio... młody ma 2.5 roku - racjonalnie pasowałoby drugie mieć ( niania jest itp starsze do przedszkola) ale jakoś nie czuję "instynktu" do drugiego... ma/miała któraś tak? że na 2 zdecydowała się raczej racjonalnie? Aneta, Reni - Wy jesteście już podwójne mamy:) Magda jak się wahasz tzn. że podświadomie myślisz o tym, nie zastanawiaj się tak długo jak ja bo potem coraz gorzej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts