Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Venus podzielam zdanie Anetki :yes: Dzieci wcale nie musza aż tak niszczyć drzwi (przecież gryźć ich nie będą :D) poza tym przecież one szybko wyrastają :cool:

Bardziej obawiałabym się zwierząt np. psa ;)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni nie wyobrażam sobie bez okna - spuściłabym rolety i uciekła w nocy do mamy haha:)

a co się stało z oknem?

bo u mnie 1 szyba strzaskana:D

Nam zlodzieje strzaskali szybę trzy dni po wstawieniu okien. Masakra. Na szczęście producent ma bezplatną polisę dla klientów i wymieniono nam całe skrzydło na nowe właśnie. Ale przykrość była mimo, że dom jeszcze surowy, przed instalacjami.

Nie lubisz brązowych - i zamawiasz brązowe???????????????:eek::eek:

To ja już nic nie rozumiem!

Ja od 10 lat mam białe, malowane - w domu będą oczywiście tylko i wyłącznie białe!!!

Nawet przy konfiguracji: dzieci z ciągle brudnymi łapkami i koty skaczące po drzwiach:D - to jest świetna opcja, łatwa w utrzymaniu!

A czemu Hazel nie robi białych drzwi???

ja mam okna przesuwne , pan serwisant z firmy STOLBUD WŁOSZCZOWA, wymyślił, ze nadał by mi się okapnik, szkoda tylko że jak go zamontował to okno sie nie przesuwało, wieczny fix:D:D:D:D:D:D, po ściągnięciu okapnika były dziury, teraz mi wymienia ramę na nową ale musiałam oddać do piątku okno
Sharlot białe drzwi są dość kłopotliwe w obróbce i wielu producentów się ich boi, nie wiem jak jest z Hazelką ale wiem , że tak było jak my robiliśmy swoje - ja prawie 2 lata szukałam kogoś kto mi zrobi takie drzwi, bo jak mówiłam że chcę białe, drewniane to często słyszałam "my takich nie zrobimy"...
Venuska jak chcesz - Dam Ci namiar na mojego wykonawcę - robi drzwi w całej Pl i mnóstwo wysyła do Anglii, cenowo bardzo rozsądnie wychodzi:yes:

wiecie nad czym dumam ostatnio...

młody ma 2.5 roku - racjonalnie pasowałoby drugie mieć ( niania jest itp starsze do przedszkola)

ale jakoś nie czuję "instynktu" do drugiego...

ma/miała któraś tak? że na 2 zdecydowała się raczej racjonalnie?

Aneta, Reni - Wy jesteście już podwójne mamy:)

Białe drzwi jakoś tam specjalnie się maluje odpowiednim przemysłowym lakierem . Nie mają prawa żółknąć, a jak piszą dziewczyny drewniane można odnowić. Moja babcia ma prawie 30 -letnie drzwi w domu. Były odnawiane ale nic naprawdę im nie jest i jakie wtedy były technologie ? Nie ma co porównywać.
aaa myślalam, że świadoma decyzja:D

Ja w brzuchu mam właśnie 2. W domu 3 latka, w lipcu bedzie miec brata. Decyzja była bardzo ciężka, z wileu różnych względów, ale teraz jak już "jest" to ciężko sobie przypomnieć tamte wątpliwości.

Termin mam na za 2 miesiące czyli 21 lipca. Ale chyba raczej/niestety tak długo nie dotrwam, chociaż to nigdy nie wiadomo;-) Najważniejsze, że lekarz trzyma rękę na pulsie.
wiecie nad czym dumam ostatnio...

młody ma 2.5 roku - racjonalnie pasowałoby drugie mieć ( niania jest itp starsze do przedszkola)

ale jakoś nie czuję "instynktu" do drugiego...

ma/miała któraś tak? że na 2 zdecydowała się raczej racjonalnie?

Aneta, Reni - Wy jesteście już podwójne mamy:)

Magda jak się wahasz tzn. że podświadomie myślisz o tym, nie zastanawiaj się tak długo jak ja bo potem coraz gorzej:yes: