Ola.U 22.05.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Już mi się otworzyły I jednak 3:yes:,choć przyznaję ,że bez farby obstawiałam 1;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.05.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Justyna jasne, że 3 /oczywiście wczesniejsza 2/:yes:Zasłony fajnie wygladają, ja popacze na nie do 2 pokoju mojej Ani, ale one takie mocno prześwitujące czy pod słońce robiłaś to zdjęcie? Ale ta kicia na drabinie też cudniasta, ona taka ciekawska nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.05.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Zasłony fajnie wygladają, ja popacze na nie do 2 pokoju mojej Ani, ale one takie mocno prześwitujące czy pod słońce robiłaś to zdjęcie? Ja mam czarne w sypialni i powiedziałabym ,że są dość prześwitujące .Ale moim zdaniem ,w tym ich urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 (edytowane) Wiesz co Olu, tak ja też jestem tego zdania, tylko jak to przetłumaczyć mojemu mężowi, on zawsze musi mieć kryjące, nawet firany musiałam na całym dole zrobić, bo on mieszkac nie potrafił Edytowane 22 Maja 2013 przez anakris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.05.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 No i nie zawiesimy dziś karnisza na oknie tarasowym, niestety kable idą akurat tak jakbyśmy chcieli zrobić mocowanie więc wstrzymujemy akcję do jutra wolę się upewnić niż skopać elektrykę Dokładnie przy oknie tarasowym u mnie by przewiercili kabel, chyba na dziesiętne milimetra się udało, ale korki wywaliło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 22.05.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Też jestem za trójką- nie będę się wyłamywać Co do zasłon to same w sobie fajne, ale tak jakoś pokracznie wyglądają na zdjęciu przy podłodze, może ułożenie na dole Ci się rozwiało I ja bym je chyba trochę skróciła:D tzn lubię jak zasłony leża na ziemi, ale jak jest tego więcej jak u Olu U. w sypialni, tam jest tego materiału sporo przy podłodze i fajnie wygląda:yes a u Ciebie nie bardzo mi się widzi bo ani długie ani krótkie:D Sorki, ale tak jakoś musiałam napisać:hug: Chyba mnie zaraziłaś szczerością Najważniejsze, że Tobie się podoba :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.05.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Cześć Venusko Zaległości mam taaaaaaakie Na drzwiach się niez znam część fotek mi się nie wyswietla to sie nie wypowiadam Zasłny, karnisz faaaajnie wyglądają P.S dzisiaj załatwiłam należnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) Dziewczynki dzięki za głosy Madziu nie gniewam się, natomiast dla mnie taka długość jest idealna. Nie lubię jak są za krótkie ani za długie, a właśnie dla mnie u Oli jest za długo każdy ma jak lubi, ja lubię właśnie tak i specjalnie je skracałam Madzia zresztą zobacz, że podobnie mam zasłony np w gościnnym taki mój stajl Karolki oki Edytowane 23 Maja 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Magda w sprawie kinkietów oczywiście że kupiłam w dobrej cenie ale szukałam tej ceny ze 2 tygodnie Kupiłam na allegro w sklepie Lovely Home (mają też stronę www, jeżeli nie ma na stanie trzeba napisać a najlepiej zadzwonić bo kiepsko z odpowiedzią mailową u nich) 170 zł podstawa + 35 zł abażur kupiony w Bed&Breakfast. Dla porównania ta sama podstawa w B&B kosztuje chyba 410 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2013 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Anakris zasłonki na pewno przepuszczają promienie słoneczne, nie będę mydlić oczu że za tę cenę (50 zł za komplet) są zaciemniające bo nie są prezentują się nawet ok, chociaż po kupnie i przymiarce w komputerowym na próbę miałam wątpliwości i uznałam, że się nie przydadzą - a tu takie rozczarowanie Ja ogólnie bardzo lubię zasłony które nie są całkowicie zaciemniające, ale salon mamy od południa i będzie trzeba tutaj na bank zrobić zaciemniające bo słońce tak w tv świeci że czasem nic nie widać Bardzo nie podoba mi się też efekt tych zasłon po ściągnięciu taśmy - no dla mnie wyglądają fatalnie. Dlatego kupując karnisze wybrałam takie z szyną aby móc wpiąć agrafki do zasłon i ściągać równo wedle uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Classic cenk ju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 helloł takie te wasze zasłony, 50 zł za komplet, muszę się im dokładniej przyjrzeć jak będę w ikea, ja uwielbiam jak co 2 miesiące mam co innego na oknie, kupuję a potem zamieniam, z jadalni do salonu, z salonu do jadalni, obecnie z jadalni wiszą u córki:lol2: a w jadalni nic a w salonie tylko firana bo z salonu do mojej sypialni zasłony poszły, o jezu, walnięta jestem jak to czytam:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Reni nie jesteś walnięta tylko lubisz zmiany ja uwielbiam przestawiać meble, ale nie cierpię zmieniać dekoracji okiennej do tego stopnia, że jak mąż powiedział że może bym uprała zasłony to zrobiłam mu awanturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 23.05.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Venus będę mało orginalna i też powiem że jestemm za 3 Te pierwsze -"zakopiańskie" wydają mi się za "ciężkie" do Twoim eleganckich wnętrz Reni mam tak samo z firankami zmieniam za każdym razem jak myję okna, czyli średnio co 3 miesiące Kiedyś nawet częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 u mnie to dobrze jak dwa razy w roku okna umyjemy chociaż w tym wychodzi mi, że będą 3 mycia raz przed przyjazdem Hazelki, teraz już by wypadało bo ubrudzone okrutnie no i przed BN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.05.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 u mnie to dobrze jak dwa razy w roku okna umyjemy chociaż w tym wychodzi mi, że będą 3 mycia raz przed przyjazdem Hazelki, teraz już by wypadało bo ubrudzone okrutnie no i przed BN. Hazelka zaburzyła rytm prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.05.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Dżastinie ja zdania nie zmieniam i nadal obstawiam wcześniejszą 2, a teraźniejszą 3 Zasłonki też chciałam pochwalić, bardzo u Ciebie pasują, a i długość jak dla mnie też ok. Jeszcze wrócę do gościnnego, jasna kanapa na tle tej tapety- rewelacja , a i lampecka tez cacy, mam taką samą kupiła ja se ostatnio do czytania i postawiła w bawialni, bo tam ma wygodny fotel i tam lubi z książką zalegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 kochana a wiesz jak ja uwielbiam przestawiać meble:yes::yes::yes: ale w domu wszystko tak dopasowane , ze nic nie mogę ruszyć, stół w jadalni stoi i nigdzie z nim nie pójdę nawet w odwrotną stronę bo te lampy mnie trzymają nad nim, w salonie z wypoczynkowym niet bo nigdzie indziej nie pasuje, stolik pod tv też ciągle na miejscu bo tv chamuje wszystko, na dole nic nie zmienię , ewentualnie u córki przestawiam tylko:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Hazelka zaburzyła rytm prac dokładnie Dżastinie ja zdania nie zmieniam i nadal obstawiam wcześniejszą 2, a teraźniejszą 3 Zasłonki też chciałam pochwalić, bardzo u Ciebie pasują, a i długość jak dla mnie też ok. Jeszcze wrócę do gościnnego, jasna kanapa na tle tej tapety- rewelacja , a i lampecka tez cacy, mam taką samą kupiła ja se ostatnio do czytania i postawiła w bawialni, bo tam ma wygodny fotel i tam lubi z książką zalegać cenk ju :**** i dzieci pilnujesz przy okazji kochana a wiesz jak ja uwielbiam przestawiać meble:yes::yes::yes: ale w domu wszystko tak dopasowane , ze nic nie mogę ruszyć, stół w jadalni stoi i nigdzie z nim nie pójdę nawet w odwrotną stronę bo te lampy mnie trzymają nad nim, w salonie z wypoczynkowym niet bo nigdzie indziej nie pasuje, stolik pod tv też ciągle na miejscu bo tv chamuje wszystko, na dole nic nie zmienię , ewentualnie u córki przestawiam tylko:lol2::lol2::lol2: Ja też, mnie kręci samo ciąganie kanap. Ja na szczęście mogę postawić stół w 3 kombinacjach (również po skosie) i tak samo z wypoczynkiem dlatego czasem dla równowagi jak kotki obudzą mnie za wcześnie w weekend naparzam po całym salonie z meblami, a mąż sobie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.05.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Cześć Venusku:hug: dziwczęta:bye: Ja myć okna mogę, nawet ok, chociaz nie powiem że robię to bardzo często, ale firan prać nieznoszę, w samym salonie mam dwa okna po 3m i drzwi balkonowe i firany mam na przelotkach, to jest jakaś masakra to ściągnąć, uprać, wyprasować i znowu zawiesić, nie polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts