Venus_m 23.05.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 chyba się wstydzą a czego? przecież to ludzkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.05.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 odpowiednie przygotowanie?????? kurcze gdyby chcieli to by takie zajęcia prowadzili, każda nauczycielka praiwe ma rodzinę a i też seks uprawia, więc siłą rzeczy przygotowanie ma, tylko nie chce się im albo się wstydzą u mnie takie zajęcia prowadziła katechetka i tylko o naturalnych metodach mówiła oraz o seksie po ślubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 wiecie , że do wszystkiego trzeba mieć chęci przykład na wf u córki w szkole, dwie klasy na boisku, dziewczyny grają w siatkę, chłopy w nogę, dwoje nauczycieli wf na ławce czyta gazetęnastępnym razem zrobię zdjęcie i prześlę do dyrektora szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 u mnie takie zajęcia prowadziła katechetka i tylko o naturalnych metodach mówiła oraz o seksie po ślubie to dopiero koszmar aby takie zajęcia prowadziła katechetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.05.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 się znalazły świętoszki:D przecież seks to przyjemność:lol2: ja tam za edukacją jestem - lepiej to niż wpadka w wieku 17 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Dziewczyny a które z was będą na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 e tam sama wpadka nie jest najgorsza, jeśli rodzice takiej nastolatki w tej sytuacji nie zachowają się jak dzieci:yes: życie można sobie spokojnie ułożyć z pomocą rodziców nawet w takiej sytuacji mnie bardziej martwią zabawy typu Słoneczko:eek::eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Dziewczyny a które z was będą na zlocie? ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.05.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Kurcze dzis ciągle mi się wiesza komputer:bash: Nauczyciele się wstydzą? Ale czego, przecież oni maja przygotowanie tak? Ja miałam w szkole średniej /od razu zaznaczam,że chodziłam do technikum budowlanego, 3 dziewczyny i reszta chłopa/ i moja polonistka, super babka jak strzeliła nam wykład z przystosowania do życia w rodzinie to wszyscy siedzieli i kopary mieli otwarte, ale wszyscy słuchali jej że hej:eek: Powiem Wam, że owszem rodzic tez musi uświadamiać własne dziecko, ale nieraz to dziecko jest tak zawstydzone sytuacją, że lepiej żeby porozmawiała na ten temat osoba dalsza, np. bardzo dobra ciocia z dziewczyną, lub wujek z chłopakiem, to się sprawdza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.05.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Mnie nie będzie i już Wam zazdroszczę Zdacie jakąś relacje, ciooo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 zwłaszcza pikantne szczegóły:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Reni to będziesz czy nie? bo smutną minę masz jakbyś za karę miała być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.05.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 zwłaszcza pikantne szczegóły:yes::yes::yes: i fotki ja nie będę - nie mam z kim dziecia - no chyba, że z nim. Ale chyba słoneczko lepsze niż słuchanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.05.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 A ja pracuję i w piątek i sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Reni to będziesz czy nie? bo smutną minę masz jakbyś za karę miała być ja nie, bo 1 czerwca dzień dziecka , po drugie mam szkołę:bash: a bez noclegu to za daleko mam i nic nie wypiję przecie, wogóle to gdzie to dokładnie jest? No tak i jeszcze pracuję do 16 w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Fotek nie będzie tak jak z poprzedniego zlotu. Nie każdy chce się prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 23.05.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 to dopiero koszmar aby takie zajęcia prowadziła katechetka to ja trochę w obronie katechetów i duchownych w tym temacie, bo jestem zdania, że to kwestia podejścia do tematu. u mnie w podstawówce (!) w ramach religii ksiądz gadał na ten temat (pamiętam, że to nie on przygotowywał nas do bierzmowania, więc musiała to być 6 lub 7 klasa) i powiem szczerze - po raz pierwszy ktoś poruszając kwestie seksu (bo przecież mieliśmy godzinę wychowawczą i biologię) potraktował nas jak partnerów do rozmowy. i mimo że konkluzją tych kilku spotkań była zachęta do seksu po ślubie i naturalnych metod planowania rodziny, ten ksiądz nie unikał merytorycznych odpowiedzi na pytania o antykoncepcję, homoseksualizm i inne -izmy, które to on nam odszyfrował, choroby i leczenie, emocje związane z intymnością i co tam jeszcze nastolatkom chodziło po głowie. mega szacun. niestety zdaję sobie sprawę, że to wyjątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 23.05.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 czy mogłabyś się podzielić proszę doświadczeniem z użytkowania swoich hokerów (te z 1 strony bo nie wiem czy nie macie np. zmienionych) Ja sobie wypatrzyłam identyczne właśnie na allegro i ciekawa jestem czy są wygodne i czy to czysta biel. A z ciekawości jeśli to nie tajemnica to dużo daliście? w sklepie czy też przez neta. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 23.05.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 oczywiście moje pytanie nie ma związku z seksem ani planowaniem rodziny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.05.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Ja rozumie, że tu na forum nie będziecie umieszczać zdjęć, ale tak dla zaprzyjaźnionych forumek jakaś jedna foteczka na priva, nic? To ja się chyba obrażę, toż nie z własnego widzimisię nie jadę, a chciałbym Was zobaczyć tak razem do kupy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts