Venus_m 24.05.2013 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 nie żartuj, poważnie? to teraz proszę się przyznaj, gdzie i za ile wygrzebałaś kolejna super-ofertę a te Twoje fotele to takie super wygodne, ze w ciemno można polecić, czy takie se? Mogę rozważyć, w sumie mam do wymiany meble z salonu za parę lat ale mogę przyśpieszyć jak dasz okazyjną cenę gdzie je kupiłaś? Napisz coś o nich więcej może być na privv I wyszło jak regularnie czytacie moje wypociny oczywiście, że fotele były w super cenie Efi ciężko mi coś napisać bo nawet z mężem nie ustaliłam, że już w ten natychmiast. Fotele są wygodne dla mnie bardzo ale nie jest to fotel miękki w który się zapadasz, natomiast z podnóżkiem jest mega wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ja bym chciała takie - zdjęcie jest własnością sklepu Mint Grey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.05.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Magda no to super, bardzo się cieszę, też uważam ze rozwieść się jest najprościej ale próbować związać to jest sztuka, aczkolwiek jeśli nie ma już ratunku to wiadomo lepiej dać sobie spokój:yes::yes: ale i tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 no to właśnie takie są te fotele aczkolwiek polecać nie lubię bo później będzie na mnie a to co dla mnie wygodne niekoniecznie dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.05.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 piękne:yes::yes::yes: ale widze venuska ze pędzisz w stronę klasycyzmu prędko, nawet ostatnio czytałam swój wątek, super przezycie tak sobie powspominac i pamiętam jak napisałaś, kolejny dom nowoczesny klocek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Reni tak z wiekiem (jak to w moim wieku brzmi, jeszcze 24 nie skończyłam) ciągnie mnie do klasyki, ale kuchni nowoczesnej na klasyczną bym nie zamieniła...jeszcze Też ostatnio swój czytałam od początku (kilka stron) i się śmiałam jakie miałam dylematy odnośnie srebrnej konsoli, o Chryste teraz to bym musiała ją obowiązkowo wyrzucić na śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Magda odnośnie tego fotela z uszaka z IKEA dla mnie koszmar, no nie ogarniam tych szerokich barów i nóżek igiełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.05.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 a skąd ten Twój? boski jest:) ale ja z poszukujących "okazji" Reni - zgadzam się z tym w 100% najłatwiej do sądu i rozwód - teraz jest z tygodnia na tydz lepiej - mąż się stara bardzo - tak jakby druga miłość- jest ok:) bardzo - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.05.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 doczytałam skąd fotel:lol2:czekam na okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Magda bardzo się cieszę, że się dogadujecie ja nie wiem co by musiało być żebym się zgodziła na rozwód. Dla mnie ślub w Kościele to świętość i walczyłabym do końca, chyba że nie byłoby o co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 24.05.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Justyna, czy te pojemniki na waciki w górnej łazience to z H&Y? Jest teraz promocja, druga rzecz za 10 zł i zastanawiam się czy nie kupić sobie na przyszłość dwóch takich na waciki i patyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Dzustaa tak ja mam dwa ale skorzystałam z promocji drugi za 1 zł miszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.05.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Justyś to zastanów się nad ceną foteli bo mnie by się jeden taki przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.05.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) Magda, Reni co to rozwodu, to jestem zdania że kryzys Warto przeczekać, a później samo się zaczyna układać Bo zazwyczaj to nie są Aż tak poważne problemy! Mam wśród znajomych przypadki, którzy zdecydowali się pochopnie na rozwód, a później żałowali Venus jestem tego samego zdania! A w żartach mówię do m., żeby pamiętał, że w razie W a raczej R., ja zostaję w domu z dziećmi, a on wychodzi z walizką Wróć, nie mamy nawet porządnych walizek, w takim razie zostają mu torby z Ikei :lol2::lol2: Edytowane 24 Maja 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 dokładnie ja jak się wkurzę to mówię, że już do mnie mąż nic nie mówił przez cały wieczór i ja śpię w gościnnym a później się zastanawiam dlaczego ja jego nie wyganiam z sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.05.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 ale dzisiaj cisza, jezusie to jak będzie za tydzień, Magda przyjdziesz do mnie i sobie sobie płakusiaś razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.05.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 a ja wam powiem ze chłopa poznaje się dopiero przy rozwodzie czy też podziale majątku, wtedy wychodzi z kim byliśmy mój zawsze powtarza, ze poszedł by z domu z honorem, zostawił mi dom i nigdy nie zrezygnawał z widzenia z dziećmi:yes::yes: ale jak bym zobaczyła jakaś pindę pod domem to mogłabym być zołza:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.05.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 wiecie co, od kiedy w pracy pod biurkiem mam pilniczek to paznokoci, bo mam taki piknie wypiłowane paznokcie ze hej:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.05.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) u nas tak samo - ale tak naprawdę gadka jedno a w sądzie czasem "świnia" wychodzi z człowieka. Chociaż nie wyobrażam sobie, że maż bierze dziecko na wakacje z ciocią...o nieeeeee Reni - "wysiedziały" Ci się wkłady w kanapie? czy skórkowa nie ma wkładu i nie wymienia się? bo mi się "dupki" wyrobiły ale mam zwykłego w tkaninie Venus - a gdzie te kanapy kupiłaś co masz aktualnie? Edytowane 24 Maja 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts