Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

nie żartuj, poważnie? to teraz proszę się przyznaj, gdzie i za ile wygrzebałaś kolejna super-ofertę :D a te Twoje fotele to takie super wygodne, ze w ciemno można polecić, czy takie se?

Mogę rozważyć, w sumie mam do wymiany meble z salonu za parę lat :) ale mogę przyśpieszyć jak dasz okazyjną cenę ;) gdzie je kupiłaś? Napisz coś o nich więcej może być na privv

I wyszło jak regularnie czytacie moje wypociny :p oczywiście, że fotele były w super cenie :yes:

Efi ciężko mi coś napisać bo nawet z mężem nie ustaliłam, że już w ten natychmiast.

Fotele są wygodne dla mnie bardzo :yes: ale nie jest to fotel miękki w który się zapadasz, natomiast z podnóżkiem jest mega wygodnie :yes:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda no to super, bardzo się cieszę, też uważam ze rozwieść się jest najprościej ale próbować związać to jest sztuka, aczkolwiek jeśli nie ma już ratunku to wiadomo lepiej dać sobie spokój:yes::yes::yes::yes: ale i tak się cieszę:D
piękne:yes::yes::yes::yes::yes: ale widze venuska ze pędzisz w stronę klasycyzmu prędko, nawet ostatnio czytałam swój wątek, super przezycie tak sobie powspominac i pamiętam jak napisałaś, kolejny dom nowoczesny klocek:lol2::lol2:

Reni tak :yes: z wiekiem :rotfl: (jak to w moim wieku brzmi, jeszcze 24 nie skończyłam) ciągnie mnie do klasyki, ale kuchni nowoczesnej na klasyczną bym nie zamieniła...jeszcze :rolleyes:

Też ostatnio swój czytałam od początku (kilka stron) i się śmiałam jakie miałam dylematy :lol2: odnośnie srebrnej konsoli, o Chryste teraz to bym musiała ją obowiązkowo wyrzucić na śmieci.

a skąd ten Twój?

boski jest:)

ale ja z poszukujących "okazji" :)

Reni - zgadzam się z tym w 100% najłatwiej do sądu i rozwód - teraz jest z tygodnia na tydz lepiej - mąż się stara bardzo - tak jakby druga miłość- jest ok:) bardzo - dzięki

Magda bardzo się cieszę, że się dogadujecie :yes: :hug: ja nie wiem co by musiało być żebym się zgodziła na rozwód. Dla mnie ślub w Kościele to świętość i walczyłabym do końca, chyba że nie byłoby o co.
Justyna, czy te pojemniki na waciki w górnej łazience to z H&Y? Jest teraz promocja, druga rzecz za 10 zł i zastanawiam się czy nie kupić sobie na przyszłość dwóch takich na waciki i patyczki?

Magda, Reni co to rozwodu, to jestem zdania że kryzys Warto przeczekać, a później samo się zaczyna układać :) Bo zazwyczaj to nie są Aż tak poważne problemy!

Mam wśród znajomych przypadki, którzy zdecydowali się pochopnie na rozwód, a później żałowali :(

Venus jestem tego samego zdania! :yes: A w żartach mówię do m., żeby pamiętał, że w razie W a raczej R.,

ja zostaję w domu z dziećmi, a on wychodzi z walizką :lol2: Wróć, nie mamy nawet porządnych walizek, w takim razie zostają mu torby z Ikei :lol2::lol2::lol2::lol2:

Edytowane przez ida2

dokładnie :yes:

ja jak się wkurzę to mówię, że już do mnie mąż nic nie mówił przez cały wieczór i ja śpię w gościnnym :lol2: a później się zastanawiam dlaczego ja jego nie wyganiam z sypialni :lol2:

a ja wam powiem ze chłopa poznaje się dopiero przy rozwodzie czy też podziale majątku, wtedy wychodzi z kim byliśmy

mój zawsze powtarza, ze poszedł by z domu z honorem, zostawił mi dom i nigdy nie zrezygnawał z widzenia z dziećmi:yes::yes::yes:

ale jak bym zobaczyła jakaś pindę pod domem to mogłabym być zołza:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

u nas tak samo - ale tak naprawdę gadka jedno a w sądzie czasem "świnia" wychodzi z człowieka.

Chociaż nie wyobrażam sobie, że maż bierze dziecko na wakacje z ciocią...o nieeeeee

Reni - "wysiedziały" Ci się wkłady w kanapie? czy skórkowa nie ma wkładu i nie wymienia się? bo mi się "dupki" wyrobiły ale mam zwykłego w tkaninie

Venus - a gdzie te kanapy kupiłaś co masz aktualnie?

Edytowane przez Magda_lena85