Venus_m 11.10.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Projektant - poprosze info na priv Ja tez obawialam sie bialego blatu, na pierwszym spotkaniu po wizualizacji z projektantka stanowczo zarzadzilam brak bialego blatu tylko czarny...pozniej zaczelam czytac o bialych blatach i sie zdziwilam. Na szczescie to nie bedzie kamienny blat wiec mam nadzieje nie zbankrutujemy, a jak okaze sie niepraktyczny to za 5 lat pojdzie do wymiany Edyta gdzie zamawialiscie meble kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 (edytowane) Mamy kolejna wycene kuchni 31 tys. zł a jednak mozna To i tak nadal wycena z woj. mazowieckiego, jeszcze czekam na wycene z woj. podlaskiego. P.S. Od tego ogarniania kuchennych tematow dostalam dzis ADHD, chyba dzis nie usne ide czytac o sprzetach agd Edytowane 11 Października 2010 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Sprzet do kuchni wybrany - tak mi sie przynajmniej wydawalo Po dlugiej analizie wyszukiwarko-porownywarek cenowych wraz z opisem produktu wybralam lodowke side by side firmy Samsung. Selekcja objela 3 ich modele, nie zalezy mi na zbednych bajerach, najchetniej lodowka bez kostkarki, ekspresu do kawy i innych dyrdymalow. Wazne aby miala system antybakteryjny, byla w miare cicha i miala dobry serwis, czego niestety w Samsungu brak jak pozniej wyczytalam na forumach takze Samsung odpadl niestety Nastepnie zaczelam wybierac lodowke z firmy, ktora podobno ma najwieksze doswiadczenie w S-b-S czyli Whirlpool. Moj typ to 4 modele, niestety kazdy z nich z podajnikiem wody i kostkarka. Znowu zaczelam czytac opinie i oczywiscie glosna, awaryjnosc wyswietlacza jak i chlodziarki - przynajmniej serwis dobry ale i tak odpada... Jestem na etapie Boscha, mam wbrane 2 modele - opinii w necie brak a jak jest to jedna, chociaz tyle ze kazdy poleca ze wzgledu na rozstaw polek, pojemnosc, cichosc i serwis... Jak juz wybiore ta nieszczesna lodowke to bede czytac opinie o piekarnikach, mikrofalach i plytach indukcyjnych ktore wstepnie wybralam i pewnie znow sie okaze jak zawsze O postepach bede informowac na biezaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Lodówka wybrana Electrolux ENL 60812X - na dzisiaj mam dosc. Czytalam tez cos niecos o plytach indukcyjnych Mastercooki czestym problemem jest jakies pikanie w palnikach, co zapewne zdyskwalifikuje ta firme i do poszukiwan bede powracac jeszcze nie raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.10.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 kurcze to samo słyszałam o Samsungu ale moj chłop sie upał ze ma byc Samsung... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Radze poczytac opinie, niestety wiele bylo takich: kupilem lodowke w kwietniu a do listopada byla juz 8 razy w naprawie, serwis rozklada rece a lodowki zamienic nie chce - pieniadze wyrzucone w bloto. Coz mnie to przekonuje, chociaz pod wzgledem funkcji i estetyki najbardziej pasowal mi wlasnie Samsung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.10.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 no własnie ja słysząłam ale nie czytałam i nigdzie nie mogłam znalesc takich info zeby mezowi pokazac... z drugiej strony ja wychodze z załozenia ze zawsze mozna trafic na felerny model kazego sprzetu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 To teraz troche z innej beczki...nie mamy glazurnika!! :evil: Termin byl zaklepany od kilku miesiecy na pazdziernik, po czym dzis dowiedzielismy sie, ze termin przepadl bo sie nie kontaktowalismy... Po co sie kontaktowac jak termin zaklepany? Zreszta glazurnik tez nasz nr tel mial, wiec w razie watpliwosci mozna bylo zadzwonic ale po co? lepiej od razu skasowac z kalendarza - nastepny termin luty ,temu panu juz podziekujemy. Teraz trzeba znalezc innego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.10.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 uu no współczucie, po naszych doswiadczeniach z "fachowcami" stwierdziłam ze co jeden to lepszy.... maja generalnie w d..pie inwestora.. jedno zrobią drugie spartolą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 ta, my sie chyba musimy zaczac do tego przyzwyczajac Na szczecie nie ma wielkiego parcia, bo i tak przeprowadzimy sie dopiero na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 13.10.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witam,strasznie mi sie podoba projekt Twojej kuchni, też planuje biel w połączeniu z drewnem.Czy mogę prosić o namiary na projektanta? Gdzie wycenili 31tys? I co w tej kwocie się mieści?Nie powiem że i ta kwota 31 tysięcy to dla mnie za dużo. Jak powiedziałam swojemu że kuchnia bez sprzętu będzie kosztować ok 20-25tys to się na mnie spojrzał jak na głupią i stwierdził że taką kuchnię jak ja chce to maks 10tys. Chyba jak se sam zrobi.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Odpowiedz wyslalam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 La la la Dostalam wycene kuchni (wstepna) nie obejmujaca blatow, ale zadna z poprzednich ich nie obejmowala na uwaga 18500 !! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Tymczasem na budowie pan hydraulik uklada ogrzewanie podlogowe, inna ekipa ociepla balkony Wieczorem fotki jezeli bede miec jeszcze na to sile Dzis prawie wybralismy parapety wewnetrzne Jestesmy blizej jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.10.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 podłogówka wszędzie?jakie parapety bierzecie?zdjecia stanowczo wskazane;-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.10.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Po dzisiejszych zajeciach fitness nie mam sily na zgrywanie zdjec i ich obrabianie wiec pewnie jutro Tak podlogowka na gorze i dole bez grzejnikow:) Parapety najbardziej podobaja sie nam drewniane jednak przy okleinie udajacej drewno meranti kiepsko sie to prezentuje. Jakis rodzaj konglomeratu w kolorze brazowym, gladki z jak najmniejsza iloscia ciapek i plamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Zgodnie z obietnica zdjecia podlogowki Kuchnia: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/PA148609_h555.jpg Salon: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/PA148611_h555.jpg Wiatrołap z pomocnicza deska do przejscia http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/PA148620_h555.jpg I na koniec kotłownia z okrutnym balaganem po rozpakowaniu pieca, za to widac nasze piekne kafelki za 19.90 m2 http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/PA148616_h555.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 15.10.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Kafelki klasa,powinien powstać wątek: jaklie mamy kafelki w kotłowniach i kto ka tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Jestem za !! W Bricomanie te przekonaly mnie zywym kolorem, bo bardzo powaznie rozwazalam jeszcze kafelki za 12.90 m2 takze sie wykosztowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.10.2010 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Sprzety do kuchni wybrane oprocz zmywarki bo juz nie mam sily na dzis Płyta : Bosch PIE 611T14E Piekarnik do zabudowy słupkowej: Bosch HBA 23B150E Mikrofala do zabudowy: Bosch HMT85ML53 Lodówka: Electrolux ENL 60710S Nareszcie...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts