ida2 24.05.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 U nas wysiedziana (wyciągana- tez ma pewnie znaczenie) dłuższa strona, na której non stop przesiadujemy Druga mniejsza część wygląda jak funkiel nówka nie śmigana :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.05.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 wyciągana hahahahahahahha:) haha świetnie określenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.05.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Magda bo mamy narożnik rozkładany i jak zajdzie czasem potrzeba to na nim śpimy albo goście Właśnie upiekłam szarlotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.05.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 aaa no to w dobrą stronę myślałam - nasza nie rozkładana ale na niej się "wyciągamy" :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.05.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 jadę po dziecia do niani i do domu:yes:miłego weekendu drogie Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 miłego, ja za 40 min kończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.05.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 aaa no to w dobrą stronę myślałam - nasza nie rozkładana ale na niej się "wyciągamy" :lol2: a tak to i my się czasem wyciągniemy Magda, Venuska MIłego :hug:Bo na ciepły weekend to się raczej nie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.05.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Takie tematy mnie ominęły Ale powiem wam jedno- ja to z tych wredniejszych jestem i jakby mnie M zdradził to bym mu w ogóle dziecka nie dała- trzeba by szybko znaleźć nowego tatusia Ja mam w weekend imprezę rodzinną w Warszawie- więc Venus uważaj bo Ci mogę nalot zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 bardzo proszzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 24.05.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Venus proszę jeszcze o info jakiej masz wysokości barek. ja mam 114 cm od podłogi do końca blatu i się zastanawiam czy te hokery będą pasować skoro one mają max wysokość 110. będą więc deczko niższe. a jak z bielą jest czysta czy przełamanaDzieki bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.05.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Beata.i ale gdzie Ty te hokery widziałaś? bo ja już drugi dzień nie mogę ich namierzyc, są ostatnie, że sie nie chcesz podzielić Jak to nie jakaś tajemnica to podziel sie pliss:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Beata ja bym powiedziała, że ta biel jest biała a nie złamana Barek mam na wysokości blatu 89 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 24.05.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Beata ja bym powiedziała, że ta biel jest biała a nie złamana Barek mam na wysokości blatu 89 cm a myślisz że skoro mam wyżej o 25 cm to nie będą hokery zbyt niskie.. jednak wychodzi na to że koniec oparcia będzie troche poniżej blatu barku:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Chyba za nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.05.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Cześć Dżastina, śpisz? Jak tam weekendzik się zapowiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.05.2013 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Helloł Dziś pospaliśmy do 9 oczywiście z przerwami kiedy Prinsio domagał się pieszczot ja zasypiałam w trakcie mając jego rozwalonego do góry brzuchem na ręku Właśnie zabieramy się za wieszanie karnisza na oknie tarasowym. Później sprzątanie domu i dalej zobaczymy, ale chyba czeka mnie stanie u boku męża jako żona sponsora na jednym evencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.05.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ale Wam dobrze, ale ja się wczoraj wyspałam:D Hmmm, no to nieźle, musisz się odstawić, żebyś wstydu nie przyniosła:lol2: Karnisze kręcicie, no to znowu będą fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.05.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 jak sprzątniemy mąż od godziny jeździ wykrywaczem kabli po ścianie i nie chce przesunąć wiercenia otworów - noszzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.05.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Venuska te koty to taki trening przed dziećmi Chociaż chyba masz z nimi gorzej niż ja z moim dzieckiem- Ola bardziej mi się da wysypiać niż tobie kociaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.05.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ja kiedyś miałam okazje spać u mojej siostry, która ma 3 koty i myślałam, że zwariuję Ona przed nocą mnie ostrzegała, że może być różnie, ale jak będzie źle to miałam wziąć poduszkę do ręki i walić nią w łózko z całej siły, one miały się tego bać Poduszka była w ruchu kilka albo kilkanaście razy, a ja i tak się nie wyspałam:mad: Ale ja lubię kotki:D naprawdę, śliczne i milusińskie, ale ja juz nie chce kotka w domu;) Justyna tak źle z tymi kablami a zdjęcia instalacji macie? U nas dużo pomogły:yes: Powodzenia i cierpliowości:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts