Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ale wiecie sama poszukuję szarego ,dostojnego psa co by mi do dachu pasował:rotfl::rotfl::rotfl:

taaa ale pies to przynajmniej szczeka i pilnuje.

A kto... mruczy i wkurza.

Chyba bym cholery dostała...a dziecko bardzo cche

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojej Venuska ale ślicznie u Ciebie :) zasłony super. Tak wam zazdraszczam dziewczyny tej Ikei że szok. Kocurków też zazdraszczam ;) ja chciałam mieć brytyjczyki dopóki nie zobaczyłam programu o rosyjskich niebieskich. Miłość od pierwszego wejrzenia! Tylko ich cena tą moją miłość studzi ;) Kurcze i tak by mi do mieszkania pasowały :rotfl:

Pomysł z chusta ciekawy :)

Naprzeciwko mnie rodzina ma owczarka. Wypuszczają go do ogródka i tak mi cały dzień ujada:bash: a jak nie on to dwa ogródki dalej maja takie małego kundelka który bardziej skrzeczy niż szczeka. I też tak potrafi cały dzień. Już ja wolę mruczącego kota. Zresztą koty nie mruczą cały czas ;)

Edytowane przez Korozja
Cześć Venus, dziewczyny:bye:

Beata dziękuję za namiary, cena faktycznie przyzwoita tylko te wymiary, coś z nimi nie halo:mad:

Justynko mam prośbę możesz wieczorkiem pomierzyć te swoje hokery:hug:, bo te z all jakoś dziwnie niskie mi sie wydają, na zdjęciu wyglądają jak Twoje no ale wymiar to jak krzesło a nie hoker:eek:

Zmierzę, jak nie zapomnę :lol:

taki mam zamiar ;)

DObrze, że m. nie wybrał rudego maine coon'a :lol2::lol2::lol2:

helloł ach dziewczyny wy i te wasze koty, nigdy bym nie powiedziała że można mieć takiego fioła na punkcie kotów

zasłonki superowe i pięknie się prezentują twoje salony,elygancko że hej, chusta nie me klimaty

można, można :) dla mnie to jak dzieci

ale wiecie sama poszukuję szarego ,dostojnego psa co by mi do dachu pasował:rotfl::rotfl::rotfl:

:lol2: żeby ładnie się prezentował jak mapy google będę przejeżdżać? :lol2:

taaa ale pies to przynajmniej szczeka i pilnuje.

A kto... mruczy i wkurza.

Chyba bym cholery dostała...a dziecko bardzo cche

Magda myślę, że pojęcia nie masz o kotach :) Zabobonów wiele wokół nich krąży, a ja bym kota na psa nie zamieniła - nigdy :no:

Ojej Venuska ale ślicznie u Ciebie :) zasłony super. Tak wam zazdraszczam dziewczyny tej Ikei że szok. Kocurków też zazdraszczam ;) ja chciałam mieć brytyjczyki dopóki nie zobaczyłam programu o rosyjskich niebieskich. Miłość od pierwszego wejrzenia! Tylko ich cena tą moją miłość studzi ;) Kurcze i tak by mi do mieszkania pasowały :rotfl:

Pomysł z chusta ciekawy :)

Naprzeciwko mnie rodzina ma owczarka. Wypuszczają go do ogródka i tak mi cały dzień ujada:bash: a jak nie on to dwa ogródki dalej maja takie małego kundelka który bardziej skrzeczy niż szczeka. I też tak potrafi cały dzień. Już ja wolę mruczącego kota. Zresztą koty nie mruczą cały czas ;)

Korozja dziękuję :wiggle: coś potrzebujesz z IKEA? przecież mogę kupić i wysłać kurierosem.

Cześć Venus, dziewczyny:bye:

Beata dziękuję za namiary, cena faktycznie przyzwoita tylko te wymiary, coś z nimi nie halo:mad:

Justynko mam prośbę możesz wieczorkiem pomierzyć te swoje hokery:hug:, bo te z all jakoś dziwnie niskie mi sie wydają, na zdjęciu wyglądają jak Twoje no ale wymiar to jak krzesło a nie hoker:eek:

Jak krzesło to raczej nie bo na wysokości 80 cm siedzisko to chyba trzeba było by mieć z 2 metry:D mój dylemat to raczej wysokość barku bo od siedziska do oparcia rąk to raczej jak wymierzyłam jakieś 30 cm. było by ok. zobaczymy hokery zamówione albo zwrócę albo obniżę barek:)

Magda mruczą jak się stresują albo jak się z nami przytulają:yes: co robią? ładnie wyglądają, przytulają się, kotłują się przez co mam darmową rozrywkę, są gadatliwymi misiami, zawsze towarzyszą nam w kąpieli (jako obserwatorzy), pilnują fachowców czy gips się dobrze miesza i tapeta dobrze kładzie - dla mnie to sama radość. Poza tym dla mnie bardzo ważne, są czyste, nie śmierdzą jak np psy kurzem z deszczem fuj. Nie liżą mokrym językiem :cool:

Venuska pięknie Ci dziękuję tylko wiesz, ja to muszę sama, osobiście pomacać, dotknąć i w ogóle. Wybredna maruda jestem więc tak w ciemno kupować nie lubię :rolleyes: a poza tym łażenie po Ikei to sama przyjemność :D

U mnie w domu zawsze był pies. Przeważnie jakiś wilczur duży. W przerwach gdy nie było psa sprowadzałam do domu wszystkie koty osiedlowe. Moja mama to sie za mną miała. Teraz też bym psa chciała tylko kto sie nim zajmie jak nas w domu nie będzie? :(

A kotecki to są cudne. Zawsze coś wykombinują. Kicia rodziców mojego M. niezmiennie mnie zaskakuje tym co wymyśla :D człowiekowi się ciągle micha cieszy jak na nia patrzy :)

Dżastina to wiesz co, chyba ja bym miała jakieś małe zamówionko z IKEA:rolleyes: ale to nie na pilno, jak byś kiedyś się wybierała, to ja dwie podusie bym potrzebowała, jak by bała tak możliwość oczywiście, bo ja to jestem w Ikei tak dwa razy w roku, bo dla mojego królewicza to 100km to za dużo:mad: a ja sama w takie duże miasto to się nie zapuszczam:)
My właśnie poważnie zastanawiamy się nad zakupem psa, konkretnie cocker spaniela :D Śliczne są i podobno bardzo wesołe no i różną zwierzynę będzie mi przeganiał z ogrodu :yes:
Nesska ja cocker spaniela nie polecam:(, mój szwagier ma i te psy są po prostu głupie /przepraszam jeśli uraziłam jakiegoś właściciela tej rasy/ ale tak jest, ta suczka szwagra jest jeszcze taka w miarę udana, ale miała potomstwo i te jej młode wszystkie beznadziejne, w ogóle nie słuchają, brudzą się niemiłosiernie, potrafią zryć ogród, nie polecam;) Są ładne no ale bardzo męczące:D

Magda, Reni ja kiedyś tez nie lubiłam kotów ;) Ale jak starszy miał ok 2 lat chcieliśmy jakieś zwierzątko, z racji tego że mieszkamy w bloku pies odpadł :(

Nie rozumiem osób które decydują się na zwłaszcza dużego psa do bloku i spacer z nim to 3 rundy wokół niego :(

Przy kocie jest znacznie mniej obowiązków niz przy psie, spokojnie możemy wyjechać na 1-2dni i nie ma problemu.

Nasz "sierściuch" to anioł nie kot, dzieciom nic nie robi, czeka na nas przy drzwiach jak wracamy :yes:Jedynny minus to to, żeogromny z niego pieścioch :D

Tak się prezentuje w przybliżeniu ;)

(....)

Jak się przeprowadzimy chyba pomyślimy też o piesku, marzy mi się Owczarek niemiecki, Beagle albo Rhodesian ridgeback :cool:

ALe na początek (zamiast alarmu) będzie pewnie jakiś Pimpek sąsiada :rotfl:

Edytowane przez ida2
Reni a Tobie to by chyba tylko wyżeł weimarski pasował :lol2::lol2::lol2::lol2:

dokładnie:)

nie powiem, że te kociaki brytyjskie szare z jasnymi oczkami są słodkie:(

Nesska no przepraszam:hug:, ale wiesz piszę tak jak jest:yes:, sama bym chciała żeby mnie ktoś ostrzegł przed takim pieskiem, słodkim ale.... no już sama musisz sobie odpowiedzieć, czy chcesz:cool:, tak tylko dodam że to są psy typowo myśliwskie i one faktycznie polują ale też właśnie ryją, no nie wiem może jest tu na forum jakiś szczęśliwy właściciel tej rasy i zaneguje to co ja Ci napisałam;)

Ja mogę Ci polecić Goldena, super pieski i przy dzieciach polecam!!!

dziewczyny ja tam nic do kotów niemam, na dzis nie lubie ale pewno gdybym miała to miałbym takiego fioła jak wy, u mnie kot odpada w zasadzie z jednego powodu, niewyobrazam sobie miec ciagle zamknietych okien tarasowych, i tego ze on tylko w domu, ale z drugiej strony czystego kotka w domu to bym chciała, a pies dlatego ze będzie w budzie:(:(:(:(:( co prawda ocieplonej i tak dalej ale w budzie, chcę duzego psa i niewyobrazam sobie go w domu, oj nie