Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziewczyny ja tam nic do kotów niemam, na dzis nie lubie ale pewno gdybym miała to miałbym takiego fioła jak wy, u mnie kot odpada w zasadzie z jednego powodu, niewyobrazam sobie miec ciagle zamknietych okien tarasowych, i tego ze on tylko w domu, ale z drugiej strony czystego kotka w domu to bym chciała, a pies dlatego ze będzie w budzie:(:(:(:(:( co prawda ocieplonej i tak dalej ale w budzie, chcę duzego psa i niewyobrazam sobie go w domu, oj nie

Reniu możemy podać sobie ręce, ja też nie chcę psa w domu:(, chociaż córka ciągle ze mna o to walczy:bash:, ale ja się chyba nie dam przekonac, miałam włąsnie tego Goldena /cudne pieski/ przez dwa miesiące i to jest straszny obowiązek, jeszcze jak ktoś ciągle siedzi w domu to tak a jak nas nie ma cały dzień w domu, to co to psisko ma robić?

Ana goldeny też są śliczne i kiedyś myślałam tylko o takim, ale spaniel jest mniejszy. Nie chcę takiego dużego psa bo zapewne będzie musiał z nami czasami gdzieś jechać :( W ogóle to nie wiem jeszcze chciałabym mieć psa ale jak sobie pomyśle o kupach na moim pięknym trawniku (którego jeszcze nie ma ale przecież kiedyś będzie) to mi się coś robi :sick:

Reniu możemy podać sobie ręce, ja też nie chcę psa w domu:(, chociaż córka ciągle ze mna o to walczy:bash:, ale ja się chyba nie dam przekonac, miałam włąsnie tego Goldena /cudne pieski/ przez dwa miesiące i to jest straszny obowiązek, jeszcze jak ktoś ciągle siedzi w domu to tak a jak nas nie ma cały dzień w domu, to co to psisko ma robić?

No i pod tym względem koty są lepsze, tylko nie spełniają takiej funkcji jak psy :mad: