Magda_lena85 27.05.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 hahhahahaahah wariatki beagle są fajne - ale podobno delikaciki. Reni - te wszystkie wymagania spełnia mieszaniec:) a tak w ogóle - to rodzicie wzięli psa ze schroniska już wyrośniętego 2-3 letni i tak wdzięcznego psa swoim panom nie widziałam. Dosłownie widać po psie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.05.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 szary, pod kolor dachu elewacji, przyjacielski ( jak wychowasz) i PIĘKNY jest husky albo alaskan malamut. Mieliśmy haskiego z lodowatymi oczami, tresowany w szkółce przez nas - i nam ukradli..... u Ciebie Reni podwórka duża więc ma gdzie ganiać - ja z moim na rowerze jeździłam - a jak nie to deszcz czy nie na spacer trzeba było iść. największy plus - to rasa ta gubi bardzo mało sierści, ma sierść tzw dwuwymiarową więc np kleszcz nie da rady się wbić - ale jak "spieprzy" z domu to może nie wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.05.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 hahhahahaahah wariatki beagle są fajne - ale podobno delikaciki. Reni - te wszystkie wymagania spełnia mieszaniec:) a tak w ogóle - to rodzicie wzięli psa ze schroniska już wyrośniętego 2-3 letni i tak wdzięcznego psa swoim panom nie widziałam. Dosłownie widać po psie. zapomniałam dodać , że musi być rasowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 27.05.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Magda ja też myślałam o psie ze schroniska, tylko zastanawiam się czy taki pies po przejściach różnych nie zaatakowałby małych dzieci np. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.05.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 przy małych bym się bała - jednak co wychowasz od małego to masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 27.05.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 No powiem Wam, że z tymi kupkami to śmierdząca sprawa a tak poważnie to po tygodniu nie sprzątania, porządna reklamówka, poważnie, doświadczyłam tego i nigdy więcej:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 27.05.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Z pasami generalnie to jest tak, że jak się trafi no i oczywiście tresura, albo chociaż mądre wychowanie, bo widziałam psy zepsute przez włąścicieli:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 27.05.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Magda ja też myślałam o psie ze schroniska, tylko zastanawiam się czy taki pies po przejściach różnych nie zaatakowałby małych dzieci np. ??? Moja starsza siostra ma bzika na punkcie psów i ratuje takie biedne pieski znalezione na ulicy /współpracuje z jakąś fundacją/ i trafia różnie, niektóre te psy są wspaniałe, ale nie wszystkie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.05.2013 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja bym chciała Huskiego ale wiem też że on się męczy w naszym klimacie, on lubi mrozy z kolei ja bym nie wytrzymała, że on siedzi w budzie, ja bym chciała go całować, ale tutaj zapach sierści + zbieranie kup dyskwalifikuje w ogóle jakiegokolwiek psa Kuwety nie śmierdzą chyba że jest niespodzianka poza (ale to najczęściej w przypadku choroby kota) chociaż mój królewicz czasem postawi za suszarką, bo w kuwecie brudno i on się nie tknie do tego mam specjalny kosz na kocie odchody i naprawdę nic nie śmierdzi, aczkolwiek nie wyobrażam sobie mieć kuwet w łazience no co ja się kąpie a kot dwójkę stawia? o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.05.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Nasz ma pod schodami i w ogole jej nie czuc co potwierdzaja odwiedzajacy . I zwirek ktory mozna w wc spuscic. Poza tym kot to czyscioch, chociaz ponoc nie kazdy. Justys, kotki bomba i Ty sliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 27.05.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) No to nie będzie żadnego psa Napaliłam się na spaniela ale chciałabym jakiegoś mądrego psa Ale chciałam powiedzieć, że moja kuzynka ma beagla-sukę i jest przegłupia. W ogóle z moich doświadczeń wynika, że suki są głupsze Edytowane 27 Maja 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 27.05.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 No to nie będzie żadnego psa Napaliłam się na spaniela ale chciałabym jakiegoś mądrego psa to weź owczarka niemieckiego :lol2: Ps. Nie jestem hodowcą ani nie czerpię żadnych korzyści pisząc o owczarkach Poprostu latem usłyszałam w radio, że pod względem inteligencji rasa ta jest od kilkuuuuu lat numerem ONE na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 27.05.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 to weź owczarka niemieckiego :lol2: Ps. Nie jestem hodowcą ani nie czerpię żadnych korzyści pisząc o owczarkach Poprostu latem usłyszałam w radio, że pod względem inteligencji rasa ta jest od kilkuuuuu lat numerem ONE na liście Właśnie miałam pytać czy masz do sprzedania czy co??? No popatrz- to zupełnie odwrotnie niż u ludzi Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 27.05.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) No popatrz- to zupełnie odwrotnie niż u ludzi Właśnie miałam pytać czy masz do sprzedania czy co??? Nigdy nie miałam takiego psa i nie mam obecnie Ale mam nadzieję, ze kieeeedyś będę miała, tzn w domu nie do sprzedania :lol2: ___________ Ooo piszesze, że beagle też głupi To na mojej liście zostaje nr 2 - Rhodesian ridgeback i nr 1 -.... owczarek Tylko wizję elewacji będę musiała zmienić...? :lol2: :lol2: Edytowane 27 Maja 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Hello gaduły:D Venusko fajniutkie zasłonki- kolor i format wpisały się super w Wasze wnętrza:yes:Ja tylko osobiście nie przepadam za przeźroczystością w zasłonach, ale może Tobie chodziło o taki efekt?Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam, bo przeca wszystkie Justynki to fajne chłopaki:hug: ps. Moja siostra ma wyżła węgierskiego- super psiak, tylko codziennie potrzebuje się dużo wybiegać, bo on z rodziny myśliwskich:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 27.05.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 to weź Rhodesiana - one są tak mądre, że aż za mądre i do tego piękne i kochane - wiem z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dżastin ładnie Ci w miętowym Co do zwierzaków.....ja tylko potwierdzę o spanielach ładne, ale gupie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 27.05.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 to weź Rhodesiana - one są tak mądre, że aż za mądre i do tego piękne i kochane - wiem z autopsji no właśnie takie opinie o nich czytałam Tylko podobno, one nie czują czy nie zdają sobie sprawy jak są ciężkie i w razie W. mogą nieświadomie zrobić krzywdę dziecku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 27.05.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 hmm, każdy duży pies może zrobić krzywdę, niezależnie od rasy. Trzeba go po prostu uczyć od początku i przede wszystkim być baaardzo konsekwentnym. To procentuje, bo to są psy, które naprawdę szybko się uczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 27.05.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts