Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiu - Italux ma w swojej ofercie model Blast - jest wlasnie stozkowaty i nie ma 3 duzych żarówek tylko 3 takie malutkie, nie wiem co to....w kazdym razie planuje 2 takie do holu, ich cena to okolo 500 zl

ten od Venus to marka Reality

Kształ fajny i o niebo lepsze żarówki ale planowałam tą lampę w łazience w związku z czym model Blast jest trochę za długi. Pozostanę jednak przy "Venusowej" wersji :)

Co do storczyków (dopiero wyczytałam temat) widzę każdy ma inną metodę. Ja podlewam raz na tydzień w zlewie przegotowaną, dostaną wodą. A raz w m-cu do wody dodaję nawóz i "mocze" w nim korzenie przez ok 30 min :p

Ta ścianka pikowana będzie taka jak na zdjęciu? Kiedyś widziałam coś podobnego, z tym że ścianka była na szerokość łóżka i wyższa. Koncepcja z Twojego zdjęcia zdecydowanie bardziej mi się podoba.

Widzę, że po ślbie nie zwalniasz tempa i dom pięknieje z dnia na dzień!!!

Donice fajne. Sztuczny kwiat - nie jestem przekonana, ale poczekam na efekt końcowy. Ba - grunt żebyście Wy byli zadowoleni.

i ta lampa.... hmmmm.... ale cena :/

no nic - w jadalni muszą być 3 lampy bo dziury są. A nie widzę lubego zmieniającego to co chciałam 2 tyg temu... Pozatym u rere mi się to bardzo spodobało :)

tak czy innaczej - żyrandol fajny! a podświetlenie w łazience - super! wiesz, czasem leniuchowaine w wannie w takim lekko przyciemnionym pomieszczeniu - super sprawa! [nie pamiętam czy macie tam wannę... ]

Kształ fajny i o niebo lepsze żarówki ale planowałam tą lampę w łazience w związku z czym model Blast jest trochę za długi. Pozostanę jednak przy "Venusowej" wersji :)

.

u mnie musiałam sie zmiescic w 50cm bo mąz ma 193 i nie chciał walić głową w kryształki :D a Blast ma 45 wiec wchodzi idealnie (mam nadzieje ;) )

Żeby nie było wątpliwości, ślub się odbył ;) To jeden z naszych pierwszych zdjęć zrobionych przez gościa weselnego latającego z aparatem niczym japończyk :lol2:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_Obraz1143.jpg

Edit: zostawiam tylko jedno

Edytowane przez Venus_m

Wow! Ale fajnie Cie zobaczyc. Na wczesniejsza fotke sie nie załapalam, a dzis taka fajna niespodzianka:) sliczna suknia i Ty w niej oczywiscie tez. Zgadzam sie z queene-fotka nr 1 na avatar! ( a mowie to ja-ktora wyzej wymienionego sie jeszcze nie dorobiła:D )

To dziewczę obok to moja świadkowa, siostra cioteczna :D i jak to moja teściowa po panieńskim zauważyła kiedy przyszłam ją przedstawić...że chyba siostry bo nawet zgryz podobny :D (teściowa protetyk :D )

Beata (świadkowa) wróciła tydzień przed ślubem z Turcji więc była opalona jak czekoladka, a ja blada jak zawsze :D Takie kontrasty zawsze fajnie wychodzą ;)