hazeleyes1982 26.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Venusku, czy moge zapytac jak tam łozko do sypialni?Strasznie jestem ciekawa tego pikowania-jesli dalej masz je w planach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Hazel mam mam Czekam właśnie na próbki materiałów obiciowych które lada dzień powinnam dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_D 27.08.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Gosiu - Italux ma w swojej ofercie model Blast - jest wlasnie stozkowaty i nie ma 3 duzych żarówek tylko 3 takie malutkie, nie wiem co to....w kazdym razie planuje 2 takie do holu, ich cena to okolo 500 zl ten od Venus to marka Reality Kształ fajny i o niebo lepsze żarówki ale planowałam tą lampę w łazience w związku z czym model Blast jest trochę za długi. Pozostanę jednak przy "Venusowej" wersji Co do storczyków (dopiero wyczytałam temat) widzę każdy ma inną metodę. Ja podlewam raz na tydzień w zlewie przegotowaną, dostaną wodą. A raz w m-cu do wody dodaję nawóz i "mocze" w nim korzenie przez ok 30 min Ta ścianka pikowana będzie taka jak na zdjęciu? Kiedyś widziałam coś podobnego, z tym że ścianka była na szerokość łóżka i wyższa. Koncepcja z Twojego zdjęcia zdecydowanie bardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 27.08.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Widzę, że po ślbie nie zwalniasz tempa i dom pięknieje z dnia na dzień!!! Donice fajne. Sztuczny kwiat - nie jestem przekonana, ale poczekam na efekt końcowy. Ba - grunt żebyście Wy byli zadowoleni. i ta lampa.... hmmmm.... ale cena :/ no nic - w jadalni muszą być 3 lampy bo dziury są. A nie widzę lubego zmieniającego to co chciałam 2 tyg temu... Pozatym u rere mi się to bardzo spodobało tak czy innaczej - żyrandol fajny! a podświetlenie w łazience - super! wiesz, czasem leniuchowaine w wannie w takim lekko przyciemnionym pomieszczeniu - super sprawa! [nie pamiętam czy macie tam wannę... ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.08.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Kształ fajny i o niebo lepsze żarówki ale planowałam tą lampę w łazience w związku z czym model Blast jest trochę za długi. Pozostanę jednak przy "Venusowej" wersji . u mnie musiałam sie zmiescic w 50cm bo mąz ma 193 i nie chciał walić głową w kryształki a Blast ma 45 wiec wchodzi idealnie (mam nadzieje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.08.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Venusku, czy Ty wiesz ze po przetestowaniu Ducha-moj kochany M. chce je miec w jadalni..... ach ta sila perswazji:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Hazel no przecież mówiłam, że jak się ma jednego to chce się ich więcej Trzymam kciuki Nicol tak mamy wanne i prysznic (jeszcze bez kabiny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) Żeby nie było wątpliwości, ślub się odbył To jeden z naszych pierwszych zdjęć zrobionych przez gościa weselnego latającego z aparatem niczym japończyk http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_Obraz1143.jpg Edit: zostawiam tylko jedno Edytowane 1 Września 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.08.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 piękny odcień bieli miała ta suknia i może czas zeby zmienic avatar ? co tam Marylin....pierwsza fotka cudna i idealna na avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.08.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 pięknie wygladałaś! zreszta pan młody równie elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dzięki dziewczyny Obyło się bez stylizacji hardcorowych (czyt. czerwone usta i czerwone buty), chociaż akurat do charakteru imprezy bardzo by pasowało Queene a suknia jest ecru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.08.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Wow! Ale fajnie Cie zobaczyc. Na wczesniejsza fotke sie nie załapalam, a dzis taka fajna niespodzianka:) sliczna suknia i Ty w niej oczywiscie tez. Zgadzam sie z queene-fotka nr 1 na avatar! ( a mowie to ja-ktora wyzej wymienionego sie jeszcze nie dorobiła:D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 no właśnie Hazel i kto to mówi z tą zmianą avatara się jeszcze wstrzymam, bo to są zdjęcia amatorskie, na pewno będę mieć jakieś avatarowe od pro fotografa to wtedy zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.08.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Venuska cudna z Was para:D, podoba mi się nie przesadzony makijaż, prosta a zarazem elegancka fryzura, a suknia taka romantyczna, wdzięczna i urocza bardzo pasowała do Twojej subtelnej urody. edit.a to dziewczę obok to czasem nie Twoja siostra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 To dziewczę obok to moja świadkowa, siostra cioteczna i jak to moja teściowa po panieńskim zauważyła kiedy przyszłam ją przedstawić...że chyba siostry bo nawet zgryz podobny (teściowa protetyk ) Beata (świadkowa) wróciła tydzień przed ślubem z Turcji więc była opalona jak czekoladka, a ja blada jak zawsze Takie kontrasty zawsze fajnie wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.08.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 He he, z siostrą nie byłam pewna, ale że świadkowa to się domyśliłam bo jej sukienka pasowała do twojej, dobrze to wygląda. ps. nie ładnie wygląda mocno opalona panna młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.08.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Cieszę się, że i ja się załapałam na zdjęcia. Ale kurcze, na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej (jeszcze w porównaniu do wcześniejszych), więc na ulicy pewnie bym Cię nie poznała. Ale tak jak piszą dziewczyny - super wyglądałaś - tak elegancko i subtelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.08.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 No wkoncu widze koleznke;-))) pieknie wygladaliscie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 29.08.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 no i mnie sie udało na fotkę załapać nareszcie, bardzo fajna suknia:) pan młody jakiś taki zawstydzony, nieśmiały, za to pani młoda pełen luz i całusy najważniejsze:)całkiem inaczej sobie ciebie wyobrażałam a tu proszę miłe zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.08.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 to fakt pan młody jest jak woda, a ja jak ogień Dobrze tylko, że potrafi mnie zgasić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts