anakris 28.05.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Justyna chyba jednak nie poszło, napisze Ci na fb, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.05.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.05.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 a ja ostatnio łapałam z synem pająka, bo nie pozwoliłam mu zabić, i wyrzucałam za okno - to się chyba nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.05.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ok Odpisałam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.05.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 a ja ostatnio łapałam z synem pająka, bo nie pozwoliłam mu zabić, i wyrzucałam za okno - to się chyba nie boję Isa zdecydowanie sie nie boisz, ja bym spierdzielała i krzyczała, albo odkurzacz - to luuubie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.05.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ana wczoraj byłam 'ciotka dobra rada' co się robi na ciche dni i wywołałam wilka z lasu Tak mnie wczoraj M wq...że się nie odzywam do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.05.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Venus gapa jestem i nie zapisałam sobie namiarów na panią od luster a teraz by mi się przydały Czy byłaby byś taka uprzejma i się podzielił tą wiedzą ze mną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.05.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 helloł dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.05.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 hej Nesska p. Agnieszka [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.05.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ana wczoraj byłam 'ciotka dobra rada' co się robi na ciche dni i wywołałam wilka z lasu Tak mnie wczoraj M wq...że się nie odzywam do niego No to witaj w klubie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.05.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 oj dziewczyny się odezwała ta co wczoraj foszka na noc walnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 28.05.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 No to witaj w klubie:p nie zapominajcie jeszcze o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 28.05.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Helloł. Venuska Twoja jadalnia nawe z krzywymi zaslonami piekna, pomysł na oprawienie,,szmatki" fajny, ,,szmatka" ba. charakterna- tez lubie działa sztuki;) a w sprawie kotów i psów - powiem tylko tyle mamy i kotka ( nawet gdzies tu chyba był w tym wątku) i psa (dużego) i z doświadczenia wiem, że o ile na kota zdecydować się może nawet początkujący wlaściciel zwierząt.. to z psem już gorzej. Koty są w zasadzie takie bezobsługowe, owszem lubią towarzystwo człowieka i zabawy ale nie trzeba pędzić z pracy na sygnale , żeby mogły wyjść na spacer. Z psem wiadomo.. co do ogrodu potwierdzam, zółte plamy na trawniku .. a u mnie jeszcze odrapane drzwi wejściowe.. sojego psa nigdy nie oddałabym ale powiem Wam dziewczynki, że jeśli rozważacie psa w domu to dobrzedogadajcie się z resztą rodziny , czy na pewno ktoś Wam w opiece , szkoleniu, wyprowadzaniu itd itp psa pomoże.. no i oczywiście przed zakupem warto poczytać o wybranej rasie ( a nie tylko patrzeć na sztę graficzną, choć to ważne, potwierdzam:lol2:) żeby potem nie okazało się , że nasz piesek potrzebuje np min 2-3 godziny biegania w ciągu dnia ( duża dzialka niestety tego nie zalatwia- pise na niej najczęściej leży, pilnuje a i tak domaga się spaceru z wlaścicielem). Piszę to dlatego, że z mojego najbliższego otoczenia znam kilka przykadow ,,męczących" się z psem ludzi i cierpiących psów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.05.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ale mi piździ w stopy - gdzie te cholerne lato..... młody mi z sandał wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.05.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ida no to właśnie w naszym klubie, ja nie zapomniałam:wiggle: Ale cóż to jakaś plaga na forum z tymi cichymi dniami, to ja Wam napiszę jak mówi mój pracownik jak ma takie ciche dni z zoną oczywiście: no wizja jest ale fonia wysiadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.05.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ale mi piździ w stopy - gdzie te cholerne lato..... młody mi z sandał wyrośnie maskara, u mnie w pracy tak zimno że siedzę w polarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.05.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 o Tosia:bye: muszę pogadać z Tobą o reku ponieważ padł temat, i mój małżonek kategorycznie stwierdził, że nie ma na to pieniedzy, więc myślę jak wybrnąć z problemu że chcę rekuperację - poinformował mojego męża nasz majster - bo mu kazałam podnosić o 10 cm parter coby mi tam potem rury reku weszły i ta pytla od razu musiała mężowi powiedzieć i teraz siedzę i dumam - że zrobię tylko samą instalację - a to całe urządzenie to dokupie jak małżonek zmądrzeje Tosiu, chyba tak można, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Isa99 ja też mam wentylację mechaniczną z rekuperacją + GWC- jeżeli masz jakieś pytania to śmiało:yes: Koszty użytkowania mechanicznej są śmiesznie niskie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.05.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 no tylko do mojego zadne argumenty nie trafiaja, on gdzies uslyszal ze jest drogo - i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.05.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Tosia ale gdzie te rury w takim razie leca na parterze? i w takim razie na pietrze w podlodze - to ile maja te rury srednicy albo moze o ile ta wylewka jest grubsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts