ivy17 28.05.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Tosia ale gdzie te rury w takim razie leca na parterze? i w takim razie na pietrze w podlodze - to ile maja te rury srednicy albo moze o ile ta wylewka jest grubsza? rury do parteru leca w wylewce piętra, nie jest ona grubsza. Mieszczą sie w zakładanych wysokościach. Rury do poddasza lecą najczęściej nad sufitem poddasza. Własnie robię rekonesans, ceny sa rożne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.05.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 no widzicie, juz mi sie rozjasnilo - to faktycznie to rozwiazanie jest lepsze ale i tak niech mi podniosa o 10 cm parter - bedzie wiecej przestrzeni a to lubie IVY a jak bedziesz miec jakies wyceny, to podziel sie info -bede bardzo wdzieczna - przynajmniej jak bede szukac to bede miec jakis odnosnik -moze byc na priv i jeszcze pytanie, jaki masz metraz, bo ze Tosia ma wielkosci palacu, to po oknach widac i nie ma co porownywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.05.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 IVY a jak bedziesz miec jakies wyceny, to podziel sie info -bede bardzo wdzieczna - przynajmniej jak bede szukac to bede miec jakis odnosnik -moze byc na priv i jeszcze pytanie, jaki masz metraz, bo ze Tosia ma wielkosci palacu, to po oknach widac i nie ma co porownywac podeślij mi maila na priv to Ci wyślę p.u budynku to ok 165 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.05.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 no to u mnie tez jest tyle - 170 m bez garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.05.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Tosia, a co by moglo sie nie udac - jak maz sam robi, to lepiej niz fachowiec, szkoda ze moj nie ma takich umiejetnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.05.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 no to u mnie tez jest tyle - 170 m bez garazu wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.05.2013 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Justynko nie uda mi się nadrobić, biorę się już ostro za przygotowania do urodzinek Oskara;) (zrobię mu jutro zdjęcia specjalnie dla Ciebie ) Zerknęłam tylko na jadalnię - pieknie masz Pomysł z chustą rewelka - i sam w sobie obrazek bardzo mi się podoba . Powiedz na czym stanęło z drzwiami Buziaki z rana zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 29.05.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.05.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Dzień dobry Nie nadrobię wszystkiego Ale obraz chustowy super U nas pięne słońce i zapowiada się mega ciepły dzień Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.05.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Hejka:) dziś mam dzień pt. zamawiamy co brakuje mąż powiesił spotliny nad stołem, ja w pracy. Zamówiłam szybę do prysznica i wielkie lustro do łazienki - ma prawie 3 m x 1.40 - montaż po 12 czerwca. Kopara zamówiona do ostatecznego równania terenu, słupki na ogrodzenie kupione.... teraz myślę nad oświetleniem do łazienki i kinkietami dwoma. Reni - jak się pojawisz tu ( bo to chyba najbardziej oblegany wątek towarzysko) napisz co masz za oświetlenie w łazience górnej - bo mam te same płytki:D to teraz szukam torebki haha - co by równowagę złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.05.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 helloł juz jestem, ja mam w łazience tuby nero z massiva, ładne , porządne i tanie Magda bo przyjadę do ciebie i pomyślę , ze jestem u siebie:lol2::lol2::lol2: helloł venus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.05.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 o równowadze udam, że nie przeczytałam:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 29.05.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Magda a co to za torebka, bo mnie zainteresowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.05.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Reni - nie bo u mnie tak trochę zgapione od Ciebie ( tzn płytki łazienkowe i te co masz na dole białe ze wzorkiem) ale bardziej na skandynawsko:)tuby mam dwie i to w salonie doświetlające są ok - ale żarówki trzeba wymieniać te z kompletu bo żółte strasznie? ja spierdzieliłam u nas sprawę z oknami.... wzięłam zwykłe pcv kolor mają ok - dębowy - ale nie dopilnowałam i są dupiate :/nie mają "tego czegoś" no ale.... jak wiszą zasłony są ok haha:) Ankaris - jeszcze nie wiem - szukam dopiero:) chociaż kuszą mnie okulary aviatony nowe bo mam już stare zajechane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 29.05.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Daj znać jak coś namierzysz, bo ja też coś planuję zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.05.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 podobają mi się skórzane z Zary - ale poczekam do Wyprz:) od 27.06 ma być więc wtedy pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 29.05.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 (edytowane) Magda poka fotki domku Co z tymi zwykłymi oknami nie tak? Teraz wziełaś byś "niezwykłe" czyli jakie?? Apropos torebek, w zeszłym roku widziałam u babki latem ŚWIETNĄ torebkę!!!! Szukam do tej pory i nic nie znam firmy ani nic Pamiętam tylko, że była nieduża, 3 kolorowa tzn czerń, szary i zieleń (super zestawienia ) do tego na 2 klamerki z przodu. KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE gdzie mogę taką zakupić proszę o info! Edytowane 29 Maja 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.05.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 chodzi o wykończenie okien - np ładne klamki i zawiasy - nie jakiś tam tandetny plastik. W salonie mam potrójne okno 1 szybka stała, dwie normalnie otwierane do środka - teraz wzięłabym hks. Ogólnie brałabym drewniane okna - takie, które same w sobie są piękne - bez jakis tam zasłonek i innych dupsików. Ida - założę galerię ale jak ogarniemy z zew trochę w ogóle to ciągle szukam projektu innego hahha - jakby życie na budowaniu polegało, zamiast odpuścić cieszyć się chwilą, że się ma - to przez FM mam jakieś gusta dziwne i cele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.05.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 a jakie ma Karolka? białe od środka dobrze kojarzę a z zew szare? pcv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.05.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 helloł Dziewczynki plotkujcie ja mam zapierdziel na fejsie tj w pracy no normalnie latam jak kot z pęcherzem bo w piątek wolne Ja pragnę Modello Positiano od Sabriny Pilewicz miaaaaauuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts