Karolina i Artur P 30.05.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Cześć Venusko Miłość do Toreb rozumiem Chociaż ja lubię zmiany torebkowe i też troche niszczę Miłęgo dnia i do zobaczonka jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.05.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Asia trawę się sieje a nie sadzi :lol2:Kocham Cie normalnie!! Zrób sobie wyceny w lokalnych firmach ogrodniczych, przecież to nic cię nie kosztuje. U Ciebie nie wiem jak z trawą, ale rosliny moga być w całkiem dobrych cenach, bo koło Ciebie jest zagłąbie szkółkarzy. Jak będziesz szukać szkółek to mogę zapytać kolegi ze studiów- on jest z Twoich stron to podam Ci namiary. Tosiu proszę się nie śmiać z koleżnki:P no przejęzyczyłam się, co późno było:p A co do tych szkółkarzy to ja poproszę te namaiary, mąż też mówi że wycenić przecież możemy a czy weźniemy ich usługę to sie zobaczy;), niby mam wytyczne co i jak robić po kolei przy sianiu trawki ale jakoś z tym czasem no i o ile ja budować, wykańczać mogę to do tych roslinek nie mogę się zabrać, Toska pewnie mnie udusisz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.05.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 A zapomniałam się przywitać, cześć dziewczyny:bye:A gdzie ta Justyna, ona chyba się robi na bóstwo na ten zlocik:p, zresztą pewnie jak reszta, ja chcę zdjęcia, plisss:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.05.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Dzięki kochana:hug: U nas pogoda taka jak u Ciebie, do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.05.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Heloł Ana czym ty się zajmujesz, że musisz w tą sobotę do roboty iść???? Nie zrobiliście sobie długiego weekendu??? My dzisiaj ostro działamy na budowie- święto nie święto wkurza mnie już to, że jeszcze cały czas tyle do zrobienia Z takim tempem to my się za 10 lat wprowadzimy A Venuska pewnie śpi jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.05.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Nesska własna działalność handlowa, ale weekendu brak, fakt mogłabym zrobić, ale gdybym to wcześniej zaplanowała:cool:No fakt zapomniałam, że z naszej Venusi spioch okrutny:lol2:Dziewczynki zmykam do kościoła i na obiad do teściów, później sie odezwę, pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.05.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Helloł Pospaliśmy do 10, chociaż mąż do dzieci 2x wstawał ja spałam jak zabita a przed ostateczną pobudką dostałam jak co rano futrzane, białe, rozwalone do góry brzuchem, mruczące i błagające o mizianie Zrobiłam placki z bananami i leniuchujemy:p Teściowa na obiad zapraszała, ale mąż prosił o makaron z łososiem z moją ulubioną śmietaną 30% to niech ma chłopak, ja przy okazji zjem więcej jak on Miłego wszystkim my musimy posprzątać, bo kłaki sierści leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.05.2013 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Znowu leniuchujemy nie wiem w co się ubrać jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 30.05.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Beata i co z tymi hokerami nie polecasz? jak z wymiarami, szczególnie z wysokością podasz wymiary, bo jestem bardzo ciekawa i jak jakość ? wysokość hokera to 80 cm od ziemi do końca siedzenia, wymiary jak na stronie. wygodne są oparcie ok. wzrór ładny takie kanciaste chciałam, jedynie co to ten kolor taki lekko ecru, a może dlatego że mój stół jest śnieżno biały z połyskiem, krzesła też w bieli jaśniejszej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.05.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Beata dzieki za opinię, a jak Ty masz góra hokera wystaje Ci nad ladę czy jest poniżej i jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.05.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Dziewczyny życzę Wam meeega udanej zabawy na zlocie, pamiętajcie o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 30.05.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Beata dzieki za opinię, a jak Ty masz góra hokera wystaje Ci nad ladę czy jest poniżej i jak to wygląda? nie wiem czy nie zaśmiecamy wątku:no: wysokość hokera z oparciem to ok 113 barek mam na jakieś 114 naprawdę minimalna różnica i nie wygląda to źle, powiem tak byłam ostatnio w Agata meble i widziałam 2 hokery które były wygodne ale nie kanciasta podstawa jednak mogłabym się skusić, ale cena 475 zł za sztukę, przyjechałam więc do domu i zamówiłam te białe:rolleyes: jeżeli nie zależy /ci na super bieli to polecam, nie są exlusive ale to normalnego użytkowania ok. zwłaszcza jak budżet kruszeje w zaskakującym tempie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.05.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Beata dziękuję za wyczerpującą odpowiedź, myslę że Justyna sie nie obrazi, muszę pomierzyc i zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.05.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 nie obrażę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 30.05.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Będziemy pamiętać i zdrówko też wypijemy :P:P:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 30.05.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Kurczeeeeeeeeeeee i pomyśleć, że też miałam jechać Bawicie się, bawcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 30.05.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Super, że się spotykacie:wiggle:a gdzie? w jakim mieście?Bawcie sie dobrze:P:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 30.05.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Już doczytałam w Piotrkowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 yhy będziemy pamiętać - przynajmniej ja Ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 31.05.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 yhy będziemy pamiętać - przynajmniej ja Ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts