Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Asia trawę się sieje a nie sadzi :lol2::lol2:Kocham Cie normalnie!! :hug: Zrób sobie wyceny w lokalnych firmach ogrodniczych, przecież to nic cię nie kosztuje. U Ciebie nie wiem jak z trawą, ale rosliny moga być w całkiem dobrych cenach, bo koło Ciebie jest zagłąbie szkółkarzy. Jak będziesz szukać szkółek to mogę zapytać kolegi ze studiów- on jest z Twoich stron to podam Ci namiary.

Tosiu proszę się nie śmiać z koleżnki:P no przejęzyczyłam się, co późno było:p

A co do tych szkółkarzy to ja poproszę te namaiary, mąż też mówi że wycenić przecież możemy a czy weźniemy ich usługę to sie zobaczy;), niby mam wytyczne co i jak robić po kolei przy sianiu trawki ale jakoś z tym czasem no i o ile ja budować, wykańczać mogę to do tych roslinek nie mogę się zabrać, Toska pewnie mnie udusisz:lol2:

Heloł :bye:

Ana czym ty się zajmujesz, że musisz w tą sobotę do roboty iść???? Nie zrobiliście sobie długiego weekendu???

My dzisiaj ostro działamy na budowie- święto nie święto wkurza mnie już to, że jeszcze cały czas tyle do zrobienia :bash: Z takim tempem to my się za 10 lat wprowadzimy :sick:

A Venuska pewnie śpi jeszcze :D

Helloł :bye:

Pospaliśmy do 10, chociaż mąż do dzieci 2x wstawał :lol2: ja spałam jak zabita a przed ostateczną pobudką dostałam jak co rano futrzane, białe, rozwalone do góry brzuchem, mruczące i błagające o mizianie :lol: Zrobiłam placki z bananami i leniuchujemy:p Teściowa na obiad zapraszała, ale mąż prosił o makaron z łososiem z moją ulubioną śmietaną 30% :lol2: to niech ma chłopak, ja przy okazji zjem więcej jak on :rotfl:

Miłego wszystkim :bye: my musimy posprzątać, bo kłaki sierści leżą :lol2:

Beata i co z tymi hokerami nie polecasz? jak z wymiarami, szczególnie z wysokością podasz wymiary, bo jestem bardzo ciekawa i jak jakość ?

wysokość hokera to 80 cm od ziemi do końca siedzenia, wymiary jak na stronie. wygodne są oparcie ok. wzrór ładny takie kanciaste chciałam, jedynie co to ten kolor taki lekko ecru, a może dlatego że mój stół jest śnieżno biały z połyskiem, krzesła też w bieli jaśniejszej...

Beata dzieki za opinię, a jak Ty masz góra hokera wystaje Ci nad ladę czy jest poniżej i jak to wygląda?

nie wiem czy nie zaśmiecamy wątku:no: wysokość hokera z oparciem to ok 113 barek mam na jakieś 114 naprawdę minimalna różnica i nie wygląda to źle, powiem tak byłam ostatnio w Agata meble i widziałam 2 hokery które były wygodne ale nie kanciasta podstawa jednak mogłabym się skusić, ale cena 475 zł za sztukę, przyjechałam więc do domu i zamówiłam te białe:rolleyes: jeżeli nie zależy /ci na super bieli to polecam, nie są exlusive ale to normalnego użytkowania ok. zwłaszcza jak budżet kruszeje w zaskakującym tempie.