Venus_m 01.06.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Dawaj fotki:) tia...Ciebie też miło widzieć :P :P To świetnie, że spotkanie się udało!!!!! Ale my też nie próżnowałyśmy...nie dziewczyny??? widziałam, widziałam i bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.06.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Niech ci będzie ze stesknilysmy się za Tobą Edytowane 1 Czerwca 2013 przez mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.06.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Cześć dziewczynki Kurcze a już miałam nadzieję, że powiesz że było do d..., że dziewczyny sie pobiły, albo jakie inne ekscesy no żartuję oczywiście, cieszymy się że spotkanko się udało, my też jak już wspomniała Beatka bawiłysmy się dobrze i czekamy na zdjęcia, ja jestem do 14.30 w domu później mamy skoczyć na Słowację i mam nadzieję, że tu sie jakieś zdjęcia wtedy nie pokażą, czekajcie na mnie ciooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.06.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Fotki się zgrywają, później trzeba zrobić selekcję, ewentualnie podciągnąć kolory bo ja latałam z aparatem jak japończyk i strzelałam pod światło a co później dziewczyny muszą wyrazić zgodę na umieszczenie....formalności więcej jak przy budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.06.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Strasznym śmieszkiem okazała się nasza Magdzińska która jak się okazało była na mnie strasznie cięta, a ja tego nie zauważyłam Maleństwo jesteś już? może pójdziesz do naszej ulubionej Pani z obsługi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.06.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Justyna jest kac, odciski na nogach?Do której siedziałyście no zdradzcie jakieś pikantne szczegóły:lol2: bo my do 00.30, były zdjęcia i muzyczka /córcia Beatki nam śpiewała:yes:/, piwko, winko i drineczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.06.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ja też czekam na foteczki....chociaż pare..... Ana dobrze prawi... bawiłyśmy się jak trza.....ja taki "pijak ciumkający" (jak mi się to Tosiu podoba!!!!!) dałam sobie wczorajj trochę za dużo tego wina pociumkać....spać nie mogłam, trochę mi szafa fikała....ale dałam radę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.06.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Jak to córcia Beatki śpiewała? też chcę Od początku byliśmy na miejscu o 12.30 patrzę idą jakieś dwa lachony i mówię to chyba jest Karolcia od Karolkowego Domku ale patrzę na drugą i mówię eeeeee chyba coś mi się pomyliło bo jej w ogóle nie kojarzę. Jak już wyjęliśmy walizkę zajechała Karolina i Artur weszliśmy razem do Hotelu i okazało się że to jednak była Karolcia z naszą Olą U. Ola U tajny agient zmyliła wszystkich włosami ombre:yes: Później stopniowo dziewczyny dojeżdżały. Hazelka potrzebowała eskorty bo zamiast na Wojska Polskiego 118 dojechała z Admetką na Wojska Polskiego 11 my mówimy że jesteśmy w środku a ona bidulka stoi pod jakąś obszczaną kamienicą gdzie majtki się suszą i myśli czy wejść Pani z Obsługi w Restauracji pracuje za karę, goście są źli bo musi coś robić. Nasza Magdzińska latała i Panią torturowała przekładaniem godziny. Jedzenia duuuuuuużo, ogólnie ciągle gadałyśmy. Ja wróciłam o 00:30 do łóżka a dziewczyny co niektóre balowały do 3 w nocy Rano śniadanie i niestety koniec. Piłyśmy zdrowie wszystkich nieobecnych, Anakris Ty wiesz za co . Dziewczyny śmiały się z mojej piżamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.06.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ja też czekam na foteczki....chociaż pare..... Ana dobrze prawi... bawiłyśmy się jak trza.....ja taki "pijak ciumkający" (jak mi się to Tosiu podoba!!!!!) dałam sobie wczorajj trochę za dużo tego wina pociumkać....spać nie mogłam, trochę mi szafa fikała....ale dałam radę:) To zabalowalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.06.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Stoliki dla Oli U pjeeeeeenkne też chcem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.06.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 A pizame to pewnie w koty masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.06.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ja też czekam na foteczki....chociaż pare..... Ana dobrze prawi... bawiłyśmy się jak trza.....ja taki "pijak ciumkający" (jak mi się to Tosiu podoba!!!!!) dałam sobie wczorajj trochę za dużo tego wina pociumkać....spać nie mogłam, trochę mi szafa fikała....ale dałam radę:) Beatko:hug: bardzo fajnie, że wczoraj tak pobalowałyśmy przynajmniej nam nie było tak przykro, Ty miałaś kaca to ile tego wina obaliłaś, ty chyba taka ciumkająca jak my wszystkie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.06.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Niee piżama to moje wyjściowe spodnie ombre a te franczeski się śmiały zresztą od razu wiedziały że ja to ja, bo u Marjelki je pokazywałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.06.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Justyna to Ty razem z nami skończyłaś imprezkę, bardzo nas to cieszy:D spodnie od piżamy muszę zobaczyć, może sobie takie sprawię, powiedz mi tylko co Twój mężulek robił w tym czasie, biedak się pewnie wynudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.06.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ana...ja wystarczy, że wypiłam dwie lampki (przyznam się ...pełne:)) winka i już po mnie, taki ze mnie pijak:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.06.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Beatko dobrze, że na smutno nam się nie opiłaś, bo byśmy Cie musiały pocieszać, było super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.06.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Justyna dziekjuę Ty wiesz za co:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.06.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 O nie, nie....żeby nie było!!!! Ale takie ciut mniejsze...hahahaha!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.06.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Dziewczynki, nie było tak źle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 01.06.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Hej dziewczyny, wiedziałam, że będzie super imprezka, nie mogło być inaczej !!!!!! W takich momentach żałuję, że czytając Was prawie dwa lata, tak rzadko się odzywam. Bo znam Was bardzo dobrze, a jakże Może następnym razem na jakieś spotkanko się uda dotrzeć .... może z Anetką S się wypuścimy w Polskę bo my z jednego " zadupia " A może w Bieszczadach !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts