Magda_lena85 01.06.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 ja do Was nie pasuję bo ja na imprezy w szpilach nie chodzę i obcasach:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.06.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ana....gapić się jak szpak w fotkę, na której nic nie widać...hahaha No jak to widać gromadę jakiś lasek, które coś rozpakowywują i odwróciły się pupami do nas:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.06.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 matuniu...jakie laski....coś mi się zdaje, że dobrze zrobiłam nie jadąc..... czy ta laseczka w "dżiensach" tyłem w szpilkach to Karolka??? no nie wiem.....ale bądź tu człeku mądry!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.06.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 A jeszcze dodam zgrabnymi jak cholera, już sobie wyobrażam jak reszta będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.06.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 tez bym obstawiała Arturową Karolinę - taka jasnowłosa Laska!ehh w kompleksy można wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.06.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ta w jeansach długo noga to saly, karolka to ta w szpilach ubrana na granatowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.06.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 no jak tu zgadywać, jak nikt nie potwierdza ani zaprzecza....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.06.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 matuniu...jakie laski....coś mi się zdaje, że dobrze zrobiłam nie jadąc..... czy ta laseczka w "dżiensach" tyłem w szpilkach to Karolka??? no nie wiem.....ale bądź tu człeku mądry!!!!!!!!!! wiesz co Beatko chyba tak, przynajmniej się wyspałam, a przed najbliższym zjazdem to ja przestanę jeść coby jakkolwiek tam pasować, no ta w tych jeansach to niezła szprycha a reszta jej nie ustępuje niczym:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.06.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 oki to macie już mnie i dwie Karolki i Saly. Kogo jeszcze widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.06.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ta w jeansach długo noga to saly, karolka to ta w szpilach ubrana na granatowo Marta no podpowiadaj dalej, która to Ty, ta z kartonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.06.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 oki to macie już mnie i dwie Karolki i Saly. Kogo jeszcze widzicie? Która to druga Karolka, ja nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.06.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Druga Karolka to ta przy walizce Marjelki tu niet, bo ta franczeska przyjechała późno Podpowiem, dziewczyny z Kielc i południa Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.06.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 No to Karola Lublin niebieski zakiecik, Pasie, Saly, Venusek w pizamie , Aga z kartonem? OlaU przy audi i ktoś jej niesie stoliki:) Hazelka biała bluzka odwrócona do samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.06.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 z południa to mi się Gumisowa kojarzy:P ale jej tam nie było przecież. Ciekawi mnie ombre Oli - bo pamiętam jej blond fotkę - wyglądała ślicznie.A nie powiem kusi mnie ombre od długiego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.06.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Emi prawie dobrze W białej bluzce jest Karolka od karolkowego dworku a za nią gangsta zakręt Hazelnut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.06.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 admetka z kartonem może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.06.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Rejestracji nie widać także wstawiam jedno na dowód że byliśmy Zgadujcie która mrówka kim jest Rozpoznałam dwie Więcej więcej więcej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.06.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 ehh same laski:P ja z Wami nie gadam:lol2: kiedy następne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.06.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 dać jem palec wezno rękię z nogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Venusku w Martuchy dziękowałam a tu Cię ściskam p.s miałam ci powiedzieć na zlocie - wygladasz superowo ni grama już nie próbuj schudnąć Mnie na powyższej foci niet:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts