admete 02.06.2013 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ale naklepałyście . Zgadywanka fajna - ja nie mam żadnego takiego zdjęcia - nie pomyślałam - chyba że grupowe pomniejszę Justynko wysłałam rano moje, to wyślij zwrotny z Twoimi Buziaki kochana ps. Mnie podobał się najbardziej strój z drugiego dnia :rolleyes: - wyglądałaś nieziemsko - dosłownie - taka prawdziwa Venuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Dziewczynki helloł melduję że nadrobiłam :* Aguś osz Ty, to ja miałam robić kompromitujące zdjęcia a tymczasem ja jak zawsze dałam czadu z Hazelnutem Za strój dziękuję, zawsze w tej spódnicy w pociągu chcą mi ustępować miejsca że ja w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 02.06.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Tosia na nastepny zlocik jesteśmy na 1000%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 02.06.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Tosia widzisz jak nas tu traktują??? Nie chcą się podzielić zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Tosiu moja bida nie miała źle był na basenie i na star treku w kinie i na kebabie później pił piwko i pracował co musiał zrobić sam przyznał, że wypoczął, bo droga niedaleka (1,5 h) bez korków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Venuska, super było znowu się spotkać Spodnie z pierwszego dnia wymiatały Szkoda, że nie miałyśmy zbyt dużo czasu na pogaduchy, ale mam nadzieję, że następnym razem nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Lidzia następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 niet ja 3 razy nie zdałam i starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Tosia dawno jak miałam 17/18 lat daj mi spokój z prawkiem, beze mnie na drodze ludzie bezpieczniejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2013 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Trudno aktualnie szukam wykonawcy balustrady schodowej i za Chiny nie mogę zdecydować czy zbieram na nią, na ściankę tv czy może na tapetę na holl górny i szkło w kuchni Balustrady schodowej wychodzą mi 4 mb, ciekawe czy ktoś się w ogóle tego podejmie? wolałabym zrobić tylko górny bieg, bo z dolnym się mi nie podoba, a bramkę dla dzieciora i tak byłoby jak zamontować Obstawiam, że to koszt ok 2000 zł. ścianka tv koszt ok 5000 zł. tapeta i szkło w kuchni to 3500 zł. I co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.06.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Helloł Przyszłam Cię wyściskać i podziękować za spotkanko .Mam niedosyt i to duży ,ale mam nadzieję ,że będziemy miały okazję (nie jedną )jeszcze się spotkać i nadrobić p.s.nie mogę rozpakować fot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ola jak to? one są spakowane, potrzebujesz programu 7zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.06.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ok.zaraz spróbuję pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.06.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 hej Widzę,że fajnie się bawiłyście . Ciebie Justynko widziałam już na Fb i naprawdę świetnie się prezentowałaś w tych spodniach od piżamy :lol2: Następnym razem i ja wpadnę zbic parę kieliszków cyckiem Większośc dziewczyn maiłam przyjemność poznać osobiście ,ale nie wszystkie-więc następnym razem nie daruję sobie tej przyjemności . Ale wiem z pewnego źródła że Lublin był świetnie reprezentowany przez Martę i Karolę . Poproszę i ja fotki ,bo inaczej będę musiała wybrać się osobiście na inspekcję do Martelindy .A teraz za bardzo nie mam czasu,poza tym Pola ząbkuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Lejdi zgłoś się na gmail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Co Ty za tapetę wymyslilas ? I co ze ściana Tv wymyslilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Emilko już kiedyś pokazywałam ścianę tv i jej planowaną zabudowę Tapetę chciałabym tę dać za szkło w kuchni i tą samą zrobić ścianę na górze w holu górnym http://www.udekorujdom.pl/tapety?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=6568&category_id=167&keyword=wallquest+elements Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.06.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Halo gaduło Niedosyt odczuwam. Ślę majla po zdjęcia. Chociaż nie wiem po co, bo ja paskudnie zawsze wychodzę PS. Rzęsy iście venusowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Tapeta ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 02.06.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Justyś, wysłałam Ci zaproszenie na fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts