anakris 02.06.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Witam wieczornie:)Justyna co to za ściankę TV planujesz, bo nie widziałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.06.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 A ja myślałam, że rzęsy były Twoje:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 02.06.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Venuska- w końcu załapałam sie na jakąś fotkę.. Ty dziecko przecież jesteś spotkania zazdroszcżę, a czy mogę również prosić o fotki ? dziewczyny:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.06.2013 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Hej Laski fotki odtajniacie czy nadal top secret? nie wiem jak u Was u mnie co drugi dzień leje - wczoraj pięknie dziś ulewa :/jakby jesień miala przyjść a nie lato Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 03.06.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Hejka:bye: Jak po długim weekendzie?, ja też kcem zdjęcia:popcorn:Pogoda nas nie rozpieszcza, u nas leje już tak mocno:( to jest czerwiec czy październik:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.06.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Tosia o rany - gdzie bujesz? jakie województwo? u nas piwnica 2.4 pod ziemią i mam trochę stracha czy nie przecieknie - bo ziemia wody już nie przyjmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.06.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Venuska, Ja nie mogłam być i bardzo żałuję. Mam nadzieję, że będzie jeszcze następny raz.Ale bardzo chciałabym zobaczyć jak się bawiłyście. Czy mogę prosić o fotki?Maila wysyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.06.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Czesc laseczki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 03.06.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Tosia a z jakiego rejonu Podkarpacia jesteś ?? Może blisko mnie gdzieś mieszkasz, ja też z południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 03.06.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Tosia weź wielki parasol i kalosze ;)powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.06.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Tapeta ładna Cenk ju trochę jednak oprzytomniałam i popatrzyłam na cenę, jak kupię 2 rolki to będzie 900 zł za samą tapetę nie wiem czy ja taki burżuj:rolleyes: Justyś, wysłałam Ci zaproszenie na fb tak myślałam, że Ty to Ty Witam wieczornie:) Justyna co to za ściankę TV planujesz, bo nie widziałam? Kochana pokazywałam już kiedyś: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/scianatv2_zps22f2777f.jpg chyba muszę na nią zbierać, bo słabo wyglądają te cegły zawieszone w powietrzu A ja myślałam, że rzęsy były Twoje:P:P chciałabym widzisz jaki ja przyczajony tygrys, ukryty smok Venuska- w końcu załapałam sie na jakąś fotkę.. Ty dziecko przecież jesteś spotkania zazdroszcżę, a czy mogę również prosić o fotki ? dziewczyny:hug: Franczesko wyślij mi proszę wiadomość ze swoim nickiem na gmail [email protected] Hej Laski fotki odtajniacie czy nadal top secret? nie wiem jak u Was u mnie co drugi dzień leje - wczoraj pięknie dziś ulewa :/ jakby jesień miala przyjść a nie lato Magda to samo co Franczeska poproszę Hejka:bye: Jak po długim weekendzie?, ja też kcem zdjęcia:popcorn: Pogoda nas nie rozpieszcza, u nas leje już tak mocno:( to jest czerwiec czy październik:mad: u nas ładnie, ale zanosi się na deszcz zobaczymy. Ja ofc jak co poniedziałek czuje się fatalnie Cześć U mnie w sobotę tak lało, że moja działka jest pół metra pod wodą Do domu mogę się dostać jedynie amfibją. Wczoraj niby była pogoda, ale woda i tak nie zeszła, a w nocy znów padało Tynki się pewnie przesuną, no ale trudno- wiedziałam, gdzie się buduję. o rany Venuska, Ja nie mogłam być i bardzo żałuję. Mam nadzieję, że będzie jeszcze następny raz. Ale bardzo chciałabym zobaczyć jak się bawiłyście. Czy mogę prosić o fotki? Maila wysyłam na priva. Ilutek wysłane Czesc laseczki:wiggle: helloł :* Lecę w teren :* aż się boję co tu się będzie działo jak wrócę znowu całe popołudnie będę nadrabiać Bawcie się dobrze trajkotki Jak to Karolina Arturowa powiedziała na zlocie: U Venuski to siku pójść nie można, bo człowiek wraca i 20 stron naklepane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.06.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 wysłałam Dżagolinda fajnie ta ścianka się zapowiada - a na dzień dzisiejszy co już jest zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.06.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Magda cegła i korytko na kable od tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 03.06.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Justyna ale ta ścianka suuuper, bardzo mi sie podoba:), ja bym chyba na nią się zdecydowała, bo z barierką zawsze coś przykombinujesz jak już dzieci bendom;), tapeta no też ale to mniejszy koszt, zawsze później możesz zrobić, jest jeszcze taka kwestia czego brak najbardziej Cię wkurza:)Justynko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.06.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Venus ścianka super! Też o takiej marzyłam, tylko chcę tez kominek(koza) z cegły i się zastanawiam czy nie za dużo tego bedzie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.06.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Helloł Venuska rób balustradę, żebyś nie miała już wymówki na dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.06.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Justyś dziękuję Ale jesteście fajne laski!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.06.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 ehh im dłużej patrzę na tą cegłę co masz tym bardziej mi się podobałaby u mnie - a się zapierałam, że cegły niet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.06.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Justyś dziękuję Ale jesteście fajne laski!!!! a ja dalej nie wiem czy takie fajne:popcorn: żartuję - i tam Wam mega zazdroszczę spotkania w super gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.06.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dzięki Mnie wkurza najbardziej brak drzwi a później szkła w kuchni, a jak wejdę z błyskawicami w oczach do salonu to brakuje mi ścianki tv, a jak idę na górę to klnę na czym świat stoi że nie mamy balustrady jednym słowem wszystko na raz na ten tychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts