Nesska 03.06.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Marta całuje się z Rasią (chyba) U nas burza i leje strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.06.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 A ja wiem kto to w różowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.06.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Reni - pisząc o leasingu i spóźnieniu się z ratą i ewentualnym wznowieniu o jakim terminie mówimy? poślizg np do tygodnia to już wtedy wznowienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.06.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Marta całuje się z Rasią (chyba) U nas burza i leje strasznie też tak myślałam Hanzelinda ma taką urodę hmmm telewizyjną :jawdrop:widać, że agentka racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.06.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Magda ja nie wiem, my się nie spóźniliśmy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.06.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 a jak tak oglądam oglądam i nie wiem co - chce coś małego podwozi dupkę - tak co dziecko z tyłu z fotelikiem wejdzie i 4/5 drzwi.... na razie na liście polo albo ibiza ... aaaaa no peżocik tez mi się podoba.Muszę z mężem gadać ... bo oszaleję bez . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.06.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 francuz niet weźcie taką markę do której macie zaufanego mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.06.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Reni nie motyl tyko kwiotek Widzę zgadywanek dzień kolejny heyka Justynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.06.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 hej Karolinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.06.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Pora się ujawnić Ta brzydka w różowej bluzce i krótkich włosach na bolka i lolka - to ja Magdzińska ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.06.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Reni - pisząc o leasingu i spóźnieniu się z ratą i ewentualnym wznowieniu o jakim terminie mówimy? poślizg np do tygodnia to już wtedy wznowienie? nie Magda bez przesady, jedna rata płatna na 10 każdego miesiąca nie zapłacona, wychodzi następna, do pierwszej przychodzi upomnienie , brak wpłaty to wypowiedzenie umowy i wznowienie, to tez zależy wszystko od leasingu, bo słyszałam o różnych przypadkach od znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.06.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 specjalnie pisze takie głupoty żeby jo chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.06.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 specjalnie pisze takie głupoty żeby jo chwalić Jak ktoś wiecznie zakompleksiony to tak ma ;):bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.06.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 My mieliśmy francuzy 2 razy i już nigdy więcej ani tych na p ani tych na c.... Mieliśmy też przez 3 lata skodę Oktawię a potem nią jeszcze teść jeździł ponad 7 lat, w tym roku ja sprzedał i tylko klocki hamulcowe i opony wymienił. A my skodzianką całą Europę przejechaliśmy od Nordkapp po Gibraltar i od Paryża po Budapeszt. Potem było audi - szczerze nic wielkiego... Teraz od 6 lat jeździmy VW Passat najpierw normalnym sedanem a teraz już drugim z rzędu CC i bardzo sobie chwalimy. Ale tak bezawaryjnego auta jak skoda to nigdy nie mieliśmy i tez była w pełnej opcji naszpikowana elektroniką. I nic. A w audi i w CC jednak od czasu do czasu coś się odezwie... Innych aut nie znam, więc się nie wypowiem. Mój brat uważa, ze tylko hondy są bezawaryjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.06.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) MagdaBartek jeszcze tylko Ciebie nie widziałam- wrzucaj zdjęcia Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 03.06.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Jak ktoś wiecznie zakompleksiony to tak ma ;):bash: Madziu a skąd u Ciebie te kompleksy, zgrabniutka drobniutka śliczna dziewczyna, co z Tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.06.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Jak ktoś wiecznie zakompleksiony to tak ma ;):bash: wiesz dobrze, że nie ma powodu:) fajna babeczka chyba jeszcze mnie dzisiaj nie było...jakoś musiałam nadrobić wolny piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 03.06.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Melduję, że podanie o zdjęcia (ze zdjęciem oczywiście;) zostało wysłane dziewczyny jeśli chodzo o samochody (zaznaczam że się wogole nie znam:P) to jest chyba trochę tak, że każdy z nas ma swoje priorytety, gusta, doświadczenia z daną marką itd .. itp.. i na tej podstawie dokonujemy oceny i wyboru auta .. MagdaiBartek- z tego co opisalaś to szukasz takiego samochodu jakiego niedawno też poszukiwałam, w moim wypadku wybor padl na Mitschubishi Colt , brałam jeszcze pod uwagę Hondę Jazz ewent Yariskę.. dodam, że z wyboru jestem zadowolona.. pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.06.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dziewczyny co wy z tymi kompleksami? ja tam co niektóre elementy mogłabym zareklamować w niebie, ale kurde! mogło być gorzej. Cieszę się tym co mam, życie jest jedno i bez sensu je tracić na myślenie o kompleksach. Ja kompleksów nie mam, powiem wam skromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.06.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Venuska i to jest prawidłowe podejście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts