Venus_m 07.09.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Eh mało piszę u siebie za to rozpisuję się u innych Wybrałam już prawie kanapę do salonu i gościnnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.09.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 No to pochwal się! Ja w dalszym ciągu w trakcie poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 a proszę Zdjęcie jest własnością użytkownika o nicku widocznym na zdjęciu i pochodzi z portalu aukcyjnego: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/1791047987.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.09.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 no nie w moim stylu, ale ciekawy - taki stylowy I w szarości planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Tak w szarości i raczej właśnie taki stylowy...do tego mają być jeszcze 2 stylowe uszaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.09.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 uszaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.09.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Venus zaskoczyłaś mnie tą kanapą Spodziewałam się czegoś bardziej nowoczesnego, a tu taka niespodzianka. Kanapa super jak dla mnie. A uszaki jakie no i czy będą szare. nie mogę uwierzyć ze to Twój wybór to nie żart;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 mniej więcej: http://img01.allegroimg.pl/photos/400x300/17/95/19/70/1795197038 Pszczółko a dlaczego żart? od początku miałam w planie mieszanie stylów Uszaki raczej w paski kolorowe, jeden może w paski, drugi w kwiatki, albo dwa takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.09.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Tak wiem elementy babcinie;) Ale jakoś ciągle kojarzysz mi się z nowoczesnościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Kurde i wbiłyście mi ćwieka. Zaraz się okaże że wrócę do nowoczesnej kanapy przełamanej tylko tymi uszkami. A już dziś rano miałam takie ciśnienie żeby tą kanapę zamówić, że gdyby nie minister finansów to już by się szyła...a teraz to sobie nawet myślę, że może to i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.09.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 a jakie meble i stolik planujesz? jak nowoczesne to bym dała i tą kanapę i uszaki, ale jak stolik badziej stylowy to kanapę nowoczesną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Stół i stolik mega prosty, kanciasty nowoczesny, dokładnie jak meblościanka...ale teraz to myślę intensywnie nad tą kanapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.09.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 kanapa i fotele super, ale jeśli chcesz mieszać klimaty, to chyba bym zaryzykowala i jakieś bardziej nowoczesne fotele do Twojej kanapy bym wybrała (może nie w stylu mojego wymarzonego Jaja, ale np ch 445 h.j. wegnera). albo na odwrót - bardziej nowoczesna kanapę do twoich foteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.09.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Venusku, kanapa bardzo fajna, ale bylam pewna, ze wybierzesz "kanty" i proste linie:-) na mieszaniu stylow sie nie znam, bo u mnie wszystko sie robi wlasnie "na prosto":-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2011 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 no właśnie od początku miała być kanciasta kanapa i uszaki i inna wersja niet. Tylko jak ja tą kanapę zobaczyłam to od razu już ją chciałam ale po waszym komentarzach jestem już pewna że moja pierwsza myśl powinna zostać zrealizowana. Tą kanapę i tak do gościnnego pewnie kupimy Hazel co z galerią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.09.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 to juz mi pachnie jakims spiskiem:-)bedzie, bedzie, bo po tylu obietnicach wiem, zebyscie mi nie darowaly:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 08.09.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witam, co do mebli to zgadzam się z jakością jest gorzej(kanapa z ekoskóry się popruła),BRW-mam całą sypialnie-łóżko,lustro,stoliki nocne są ok,ale komoda z szufladami to masakra-dwie szuflady po 3 latach użytkowania normalnego się pourywały.Generalnie szuflady to chyba nie jest ich mocna strona.Kupilismy ławę-dużą,ciężką i solidną-taką mieliśmy nadzieję-rozsypała się-dosłownie po 5 latach,przy codziennym użytkowaniu z 2 dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.09.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Mi też jakoś ta kanapa do Ciebie nie pasuje. W ogóle kanapa jak kanapa - wszystko robia poduchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 08.09.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Zdjęcia super, szczególnie to w plenerze.Oj jak załuje,że dawniej (10lat+)nie było mody na zdjęcia w plenerze.Mam pytanie odnosnie storczyka-gdzie kupowałaś-przez internet? Wygląda naturalnie-ja szukam -tylko mniejszego,do łazienki,bez okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.09.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Madzikma ja storczyka kupiłam na allegro. Szukałam jakoś pod nazwami ekskluzywne sztuczne kwiaty coś takiego. Koszt mojego 75 zł. Bardzo ładne ma też a-zdecor.com lub azdecor.com jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts