anakris 03.06.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Ida nie wiedziałam, że Ty to Ty Justynko przepraszam za prywatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.06.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Venuska śpisz już??? Taka cisza u Ciebie Ale jesteś zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Jakieś fotki były rozsyłane Venusko proszę o rozpatrzenie mojej skromnej kandydatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.06.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dziewczyny co wy z tymi kompleksami? ja tam co niektóre elementy mogłabym zareklamować w niebie, ale kurde! mogło być gorzej. Cieszę się tym co mam, życie jest jedno i bez sensu je tracić na myślenie o kompleksach. Ja kompleksów nie mam, powiem wam skromnie Venus, zawsze miałam wrażenie, że właśnie takie masz podejście do życia (i do swojej osoby przede wszystkim), za co Cię podziwiam . Ja kiedyś miałam kompleksy (byłam młoda, głupia, skupiona na swoim wyglądzie), ale z tego się chyba wyrasta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 03.06.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 od wczoraj dumam i wydmuać nie mogę brać auto w leasing czy nie... ehhhhhhhhhh Madzia hejka sister ja idę od tego m-ca w zaparte - i odkładam na autko, a właściwie już odlożyłam - ciekawe czy dotrwam do końca miecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.06.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dziewczynki ciągnąć jeszcze temat tych kompleksów;),chcę tylko napisać że u mnie to nie chodzi tylko o wygląd;) Nie chcę tu nudzić i się zbyt uzewnętrzniać, ale skoro już poruszyłam ten mój problem to coś wyjaśnię... U mnie to objawia się tez inaczej niż tylko myślenie czy mam krótkie czy zbyt krzywe nogi itd Ja często myślę, że nie jestem np. zbyt fajna, ciekawa, że są lepsi ide mnie;) Często mając to samo co inni, ich wydaje mi się lepsze, bo nie moje- nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi ;) Staram się z tym walczyć,choć nieraz nie wychodzi Pokażę ten post, ale czuję że chyba go jutro skasuję bo się będę wstydzić sama swoich myśli :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.06.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Dziewczynki ciągnąć jeszcze temat tych kompleksów;),chcę tylko napisać że u mnie to nie chodzi tylko o wygląd;) Nie chcę tu nudzić i się zbyt uzewnętrzniać, ale skoro już poruszyłam ten mój problem to coś wyjaśnię... U mnie to objawia się tez inaczej niż tylko myślenie czy mam krótkie czy zbyt krzywe nogi itd Ja często myślę, że nie jestem np. zbyt fajna, ciekawa, że są lepsi ide mnie;) Często mając to samo co inni, ich wydaje mi się lepsze, bo nie moje- nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi ;) Staram się z tym walczyć,choć nieraz nie wychodzi Pokażę ten post, ale czuję że chyba go jutro skasuję bo się będę wstydzić sama swoich myśli :P Magdzińska musisz popracować nad sobą bo ewidentnie masz za niskie poczucie własnej wartości. Szkoda życia na takie porównywanie się do innych. To tylko doprowadza do większej frustracji... Każda z dziewczyn wypowiedziała się o Tobie w wielu ciepłych słowach, więc czas wziąć te słowa sobie do serca Ja też mam kompleksy chociaż już tak bardzo mi one mi nie przeszkadzają Na pewne rzeczy nie mamy wpływu a trzeba doceniać to jakim się jest i starać się zmienić to co się da (mój rogaty charakterek )Tak jak napisała Ilona Agata - z pewnych rzeczy się wyrasta Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.06.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 To co napisałam zabrzmiało dramatycznie :rolleyes: Może nie zawsze tak się czuję, po prostu miewam gorsze dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.06.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 To co napisałam zabrzmiało dramatycznie :rolleyes: Może nie zawsze tak się czuję, po prostu miewam gorsze dni Głowa do góry Jak będziesz miała gorsze dni to wejdź na forum i poczytaj opinie o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dzięki dziewczynki:hug: Oczywiście są dni kiedy czuję się zarąbista i jedyna, ale nieraz bywa gorzej (może stąd mój post;)) Jestem bardzo humorzasta i zmienna, dlatego cieszę się że mój chłop ze mną wytrzymuje :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.06.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Kurcze- niech ta strona się już skończy, żeby jak najmniej ludzi widziało ten mój dziwny post :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.06.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Kurcze- niech ta strona się już skończy, żeby jak najmniej ludzi widziało ten mój dziwny post :lol2: Madzia nie bredź nie ma ludzi idealnych A ty jesteś super babeczka i bardzo dobrze sobie poradziłaś Wszystkie dziewczyny odebrały cię bardzo pozytywnie także zacznij myśleć o sobie tyko pozytywnie:wiggle: każdy czasem miewa gorsze dni to normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Tosia gdzie fotka for me???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.06.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 To już czuję się postawiona do pionu :lol2: Koniec z mazgajstwem Słuchacie- chce się dostać do grupy muratora na Facebooku. Kto mnie zaprosi, bo to chyba zaproszenie potrzebne, a jak nie to jak tam się dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.06.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 A Ty to możliwe że mnie na żywo zobaczysz, bo chyba pojadę w lipcu do Wrocka. Cudownieeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.06.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Tosia - to może krzyczymy razem....KTO NAS ZAPROSI ? KTO NAS ZAPROSI ?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.06.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 hi hi A Ty zakładaj profil na face nawet tylko taki dla nas, tam jest większość forumek- ja też. Ja jestem przeciwnikiem face Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.06.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Oj tam oj tam! Ja go też nie kocham, bo zakładałam tylko dlatego, że moje siostrzenice jak były na wakacjach w USA to zdjęcia wrzucały, ale możesz taki tylko dla nas nawet pod pseudonimem forumowym zrób;) OK zrobiłam to speszial for ju Jak mam Cię namierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.06.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 W nazie adresu e-mail masz dane tylko przez ł Masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.06.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Tosiak ale z Ciebie fajna babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts