Fra 04.06.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Hej dziewczęta. melduje, że dostałam fotki od gospodyni i myslę , że żadna z Was nie ma powodu do rozpaczy ( no przynajmniej z powodu wyglądu;) na pewno nie ) Venuska- Twoj sposób myslenia bardzo przypadł mi do gustu.. tez taki mam , aczkolwiek to sie u mnie zmieniło wraz z wiekiem, bo kiedys przejmowałam sie każda pierdoła, każdym centymetrem gzie nie trzeba itd ..ale jak to napisala ktoras z dziewczyn ,, z tego się wyrasta". Także widzisz jaka jesteś mądra dziecino:P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.06.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Magdzińska dokładnie, odwagi i urody nikt Tobie nie odmówi :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.06.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Justynko kochana proszę wyślij mi zaproszenie na fb do forum muratora :P Bosze, chyba że już tam jestem, bo chyba mogę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 no nie wiem P.S. Nie umniem Magdzińska pieronku jesteś już w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.06.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 no nie wiem P.S. Nie umniem Magdzińska pieronku jesteś już w grupie Teraz to wiem:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Magdzinska ślicznego masz synka Po mamusi oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 04.06.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Magdzińska ja specjalnie jeszcze raz oglądam Twoje fotki i potwierdzam, że tylko kobiecie o tak delikatnej urodzie jaką Ty masz, pasuje fryzurka na Bolka i Lolka:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.06.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Venus, a to u mnie odwrotnie z kozakami - wszystkie są tak szerokie, że pewnie i dwie łydki bym w nich zmieściła. Co śmieszniejsze, straszne kompleksy miałam na tym punkcie, bo mi się wiele lat wydawało, że mam grube kostki , a tak naprawdę są normalne, tylko proporcje trochę zaburzone, w każdym razie - widząc laskę z okrągłą łydką i wąziutką kosteczką - wzdycham z zazdrością do dzisiaj... Magdzińska, nie będę cytować, bo chciałaś, żeby strona szybko przeleciała, ale myślę, że wielu ludzi myśli o innych podobnie . Dlatego dobrze sobie znaleźć jakąś odskocznię od codzienności, coś, w czym może nie będziesz najlepsza na świecie, ale dobra, czemu poświęcisz swój wolny czas (kilka godzin w tygodniu wykorzystując męża do opieki nad dzieckiem), jakieś hobby, dzięki któremu, myśląc np., że tamta kobieta ma zajebiste życie, od razu pojawi Ci się automatycznie w głowie: "Ale na pewno nie umie lepić statków tak jak ja" . Ważne, żeby ta czynność sprawiała Ci przyjemność i w jakiś sposób Cię rozwijała, chodzi mi pasje, bo jak się ma pasje, to się pojawia radość i zadowolenie z własnego życia, a jak się ma same obowiązki, to człowiek gaśnie. Można być niesamowitą mamą, gospodynią domową, żoną, pracownicą, ale to wszystko jest dla innych, a co dla siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ja zawsze miałam kompleksy z powodu wzrostu- dlatego głównie chodzę na obcasach. Ile ja bym dała za chociaż 5 cm... A to, że ktoś ma lepiej...no cóż. Nie mam na co narzekać- mam cudowne dziecko, bardzo dobrego męża no i piękny nowy domek-nie chcę nic więcej :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 04.06.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nesska ja też miałam kompleksy z powodu wzrostu... tyle, że ja zawsze chciałam być niższa:rolleyes: Teraz mi to tito, bo znam wyższe od siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Nesska ja uważam tak samo, tylko nie mam dziecka, ale mam swoje wymarzone koty Podsumowując jest się z czego cieszyć Jak widzę ile brakuje do finiszu w domu to mam dół ale za chwilę myślę ile w ostatnim czasie zrobiliśmy w domu i już mi duuużo lepiej i znowu cieszę się szmatkami w oknie P.S. od kilku dni nieprzerwanie jestem w euforii na myśl o brązowych, klasycznych drzwiach wewnętrznych nie wiem co mi się stało Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Mnie też trochę zaczyna przytłaczać ta budowa, tyle jeszcze pracy i pieniędzy Ale i tak już bliżej niż dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Paranienormalnym lubię z buta pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.06.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 no nie wiem P.S. Nie umniem Magdzińska pieronku jesteś już w grupie No dobra Venuska, gdzie ta grupa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dziewczyny musicie to zobaczyć , bardzo dużo wiedzy zyskacie na tematy urodowe i nie tylko :lol2: Ryczę ze śmiechu http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiejsie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 z buta se poszłam nieźle jesteś oblatana w szołbiznesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No dobra Venuska, gdzie ta grupa? No ja też bym kciała ale chyba mnie nie kcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.06.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Teraz to wiem:P:P Ależ nie ma za co Odnośnie kompleksów to temat rzeka, więc się nie wypowiem. I tak się mocno na zlocie uzewnętrzniłam Pocieszające jest to, że z wiekiem mijają. A o tym, że pojawiają się nowe lepiej nie pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.06.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Asia dodałam Cię - sprawdź doberek ja bym tylko chciała usłyszeć o walce Magdzińskiej z potworem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.06.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Venus czy to Ty zachwalałas makaron z łososiem i śmietaną? Jesli tak poproszę o link lub przepis bo mi sporo lososia po sushi zostało i muszę jakoś dobrze/smacznie spożytkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts