anakris 04.06.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aga fenk ju:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Czy ktoś z tu obecnych wie kiedy przestanie padać ten cholerny deszcz:cry: Tosiu podobno nie prędko, u mnie tej trawy nigdy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 z buta se poszłam nieźle jesteś oblatana w szołbiznesie umieram ze śmiechu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.06.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Moja babcia mówi, że ona wierzy w powiedzenia, niby jak pada na Medarda - a to wypada w sobotę, to potem 40 dni leje. Oby się to nie sprawdziło, bo ja u siebie nawet tej trawy nie zasieję !!!!! Tosia pytałam Cie wcześniej skąd konkretnie jesteś, ale pewnie nie zauważyłaś, bo ja tez podkarpackiego podobnie jak ty - chyba dobrze doczytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 04.06.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ana a Wy juz siealiście tą trawę czy jeszcze nie?? U nas chyba nic nie zejdzie Paranienormalani są świetni!!! W zeszłym roku byli u nas Kupiłam bilety w tajemnicy przed M., a 3 dni Przed(występem) teściowa mi niespodziankę zespuła Ale i tak występ ich był Rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.06.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dziewczyny posiadające już trawniki jaką trawę w ogóle kupić ????? Matko ja nie wiedziałam , że nawet nasiona tyle kosztują !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ida nie nie zdązyliśmy, jak ja dostałam wytyczne od Tosi to i tak raczej to się przesunie w czasie, ale deszcz mnie już osłabia, nic nie można zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Migotko: - gotujemy makaron (jaki lubisz, ja lubię zbożowy) - na drugiej dużej patelni wrzucasz pociapanego łososia na dosyć drobne farfocle + łyżka oliwy z oliwek (polecam szczególnie wędzonego, świeży też dobrze pasuje) - można dodać na drobno posiekaną niedużą cebulkę - podsmażamy, łosoś aby nie był surowy a cebulka jeżeli jest ma się zeszklić - zalewamy dużym opakowaniem śmietany 30% niaaaaaaaaam (ja używam Piątnicy) - dodajemy 1,5 łyżeczki zielonego marynowanego pieprzu (może być łyżeczka) - gotujemy sos łososiowy do czasu aż będzie dobry makaron - doprawiamy sos solą (ziołową) i pieprzem ( u mnie mieszanka pikantnych) Sos powinien lekko zgęstnieć, w to wrzucamy makaron i gotowe danie w 15 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.06.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Milena ja mam trawę barenbruga odmiana sahara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ja wczoraj robiłam, ale wyszedł straaasznie słony, to chyba wina łososia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 04.06.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Venuska robię coś podobnego z makaronem, tylko z boczkiem i jajkami Milena,Pasie też mamy saharę tyle, że chyba inny producent Odmiana na suchę glebę, a tu tydzień lejeeeee :(:( Ana co to za wytyczne od Tosi otrzymałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Anakris to musiałaś przesolić mój na pewno słony nie jest. Sahara to moja ulubiona kebabownia więc jak słyszę sahara to leci mi ślinkaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Justynko ale ja nic nie soliłam, no chyba że makaronu w ogóle się nie soli, cioo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ida długo by opowiadać nie bedę tu zaśmiecać wątku, jak chcesz to wieczorkiem Ci opiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.06.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nazwę trawy zapisuję bo na dnaich muszę zakupić. Venus Ty masz skojarzenia , a z tym przepisem w środku dnia to przegięcie, ja łososia uwielbiam, szczęście, że jestem w miarę pojedzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 04.06.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ida długo by opowiadać nie bedę tu zaśmiecać wątku, jak chcesz to wieczorkiem Ci opiszę ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 04.06.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dziewczyny, my miesiąc temu sialiśmy trawę. Niestety okazało się że w przywiezionej ziemi znajdowały się nasiona komosy/lebiody. Dosłownie rosła tylko lebioda, trawa wyłaziła tylko miejscami, mąż o mały włos zawału nie dostał, zresztą wykonawca też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 04.06.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 jest tu jakaś ogrodniczka co potwierdzi, że komosa to jednoroczne g... i od koszenia zdechnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Anakris a widzisz tu może być pies pogrzebany, bo ja makaron to solę tak odrobinkę, jak moja mama posoli to od razu czuję Złożyłam zamówienie w kafe na 78 bonów w Piotrze i Pawle (jak to my określamy w Gawle lub PiPie), od lipca jemy na mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 04.06.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 To chyba taka bardziej carbonara- ale bym wszumała raz robiłam sama ale mi jajecznica wyszła Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts