zizi1978 04.06.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Justyna a jak dieta? Dalej waga Ci spada? Ja rozpoczęłam czerwiec o 8 kg lżejsza:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 u mnie 6 kg się trzyma, ale od miesiąca sobie pozwalam na śmietankę 30% od czasu do czasu i czekoladę najważniejsze że w sobotę wesele a sukienka w której się nie mogłam zapiąć leży idealnie także waga stoi...no i dziś na lunch micha kalafiorowej i lazania na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Następnym razem zastosuje się do Twoich wytycznych, zobaczymy:rolleyes: ale i tak z Anią wszamałyśmy pół patelni, a rano chciała żebym jej na śniadanie odgrzała resztę, to zły chyba nie był tylko pić się po nim chciało jak cholera:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 04.06.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 u mnie 6 kg się trzyma, ale od miesiąca sobie pozwalam na śmietankę 30% od czasu do czasu i czekoladę najważniejsze że w sobotę wesele a sukienka w której się nie mogłam zapiąć leży idealnie także waga stoi...no i dziś na lunch micha kalafiorowej i lazania na bogato no to super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ana ja np nie popijam jak jem, popijam jak już zjem ale kiedyś zamówiłam w restauracji zupę z owoców morza...boska była, ale tak piekielnie ostra że co wzięłam łyżkę zupy to popijałam sokiem pomarańczowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Justyna a jak dieta? Dalej waga Ci spada? Ja rozpoczęłam czerwiec o 8 kg lżejsza:wiggle: Zizi co za dietę stosujesz gadaj tu szybciutko:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ana ja np nie popijam jak jem, popijam jak już zjem ale kiedyś zamówiłam w restauracji zupę z owoców morza...boska była, ale tak piekielnie ostra że co wzięłam łyżkę zupy to popijałam sokiem pomarańczowym Ja też nie popijam ale wczoraj musiałam:jawdrop:, tak generalnie to mi się raczej nie zdarza przesolić, ale to na pewno ten łosoś bo jak go próbowałam to już mi się wydawał mocno słony, a w całości dania nabrał mocy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 04.06.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Tak jednoroczna i bez problemu zdechnie, bo jak będziecie kosić to ona nie da rady wytworzyć nasion i w końcu znikinie. Taki problem to nie problem Tosiu dzięki:) Niestety oprócz lebiody też inne paskudztwa rosną , ale i tak jest lepiej niż na początku. Dobrze że wykonawca poczuł się współodpowiedzialny za lebiodę i wykonał już jeden oprysk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.06.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Mam wędzonego łosia;-) a ta śmietana musi być aż 30?? Dzięki za przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Migotko jak dla mnie musi sos powinien być dosyć lejący, więc jak dopadniesz rzadką 18 to proszę bardzo...tylko ta z kolei jest kwaśna a 30% słodka ajajaj teraz tylko o tej śmietanie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.06.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Venuska Ty mi się zawsze z 30 -tką będziesz kojarzyć !!!!!! Ale masz rację całe życie sobie żałować. A propos diety, mi by się przydało z 5 kg zrzucić. 2 lata temu po operacji miałam dietę i tak mi się spodobało, waga spadała, po 1,5 roku poluzowałam i znów troszkę do przodu. I teraz za chiny już nie mam silnej woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 04.06.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Zizi co za dietę stosujesz gadaj tu szybciutko:eek: Anakris to nie dieta a bardziej racjonalne odżywianie. Staram się jeść to samo co do tej pory, tylko regularnie- w moim przypadku co 3-3,5 godziny. Zaczęłam tak się odżywiać się z początkiem marca i tak jak pisałam obecnie jestem o 8 kg lżejsza:) I najważniejsze zaczynam dzień od śniadania:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.06.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Mniam, śmietana . Jak byłam mała, często chorowałam na gardło i zamiast lodów dostawałam rurki z kremem albo gofry z bitą śmietaną. Efekt jest taki, że lodów nie znoszę (z wycięciem okresu ciąży ), a na myśl o śmietanie ślinka mi cieknie - dodaję zawsze i wszędzie , co wieczorami widać niestety w mojej talii , ale pracuję nad tym , natomiast nie wyobrażam sobie zastąpić śmietany 30% jogurtem, toż to inny smak zupełnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 04.06.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jaki oprysk?? Czym?? Młodego trawnika się nie pryska- można robić oprysk na trawniku dwuletnim Tosiu nie wiem czym pryskał, ale na pewno było pryskane, ponieważ lebioda zrobiła się taka zdechła.....Wiem, że chciał jeszcze raz opryskać, ale na razie przeszkadza temu pogoda. Mam nie pozwolić na kolejny oprysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Zizi gratuluję, ja ostatnio odstawiłam pieczywko i słodycze, nie ważę się ale zobaczymy za kilka miesięcy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.06.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dziewczyny ja to jestem dziecko komuny pełną gebą, mój mąż jeszcze bardzie,j bo starszy parę lat i wtedy w sklepach słodycze były od święta, to nam babcie dawały kromę chleba ze śmietaną - nie wiem ilu % bo gęsta była prawie jak masło ( swojska) i to posypane cukrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 04.06.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Zizi gratuluję, ja ostatnio odstawiłam pieczywko i słodycze, nie ważę się ale zobaczymy za kilka miesięcy:) Ana ja też nie jem od jakiegoś m-ca pieczywa. Niestety słodycze były moja zmorą od dawien dawna, po prostu kochałam je:rolleyes: Odstawiłam w zeszłym roku batoniki, żelki, cukiereczki itp. Ciasta sobie czasami nie odmawiam, lodów też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 04.06.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Trawnik jest załozony w tym roku?? Jeżeli tak to nie wolno go pryskać- chwasty można wyrwać ręcznie, jednoroczne się poprostu kosi, a wieloletnie pryska się preparatmi selektywnymi, ale dopiero w następonych latach. Tosu tak, trawnik założony jest w tym roku. Niestety ręczne wyrywanie odpada, mamy działkę 1600m2:bash: Naprawdę tej komosy było tak dużo, że jak wykonawca to zobaczył to sam się załamał. na razie zauważyłam, że na komosę oprysk zadziałał i więdnie a trawka trzyma się dzielnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.06.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 To ta śmietana to taka gęsta 30? Ja myslałam o takiej lejacej UHT, wtedy można miecnawet słodką 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Migotko z Piątnicy 30 jest rzadka i słodkaaaaaaaaaaaa i co ja mam teraz zrobić? jak moje myśli wokół śmietany 30% krążą :rotfl: Ilonka aj law ju af korz że to inny smak, nie do zaakceptowania !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts