duś1719506024 04.06.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 smaka mi robicie (jak zwykle zresztą hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 04.06.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Tosia jak chcesz podeślę CI przepis na moją Oczywiście ze śmietanką - 30-tką Edytowane 4 Czerwca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.06.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) dobra W sumie mój brzuch to gigant, więc nawet jak utyję kilo w godzinę po poisłku będzie na ciąże;-) Edytowane 4 Czerwca 2013 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Migotko no właśnie kiedy wystrzał? Ja też poproszę przepis na carbonarę, zwłaszcza że jest tam śmietana 30% - będzie usprawiedliwienie że trzeba nowy przepis wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Słuchajcie mamy w tę sobotę wesele z dj...para młoda uwielbia trance - z czym to się jje? co ja mam białe rękawiczki i okulary założyć? mogli by modern talking puścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Tosia weź mnie nie strasz mam nadzieję, że chociaż dobrze nakarmią skoro się nie wyszaleję na parkiecie (dupka stajl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 może masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.06.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 hello Venusko dotarłam moja rockowa laseczko do ciebie:) jestes fajną babką a co ty tanców z dj nie lubisz??????:)będzie super:):):):) obejrzalam domek. cegla boska i to lustro. wiatrolap z laweczką super i gościnny pasiasty bardzo fajny bravo za gousty i stary stól:):):wiggle::wiggle: SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 04.06.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 To zakładał ogrodnik? A trawnik był już koszony? Ja tego nie widziałam, jak to dokładnie wyglądało, ale tak sie nie robi. Komosa zniknie od kosznia, a młody trawnik od oprysku nawet jak nie uschnie to napewno odchoruje- mimo, że to oprysk na chwasty dwuliścienne to jednak chemia i to mocna. Zamiast rosnąć i się zagęszczać będzie się regenerował. Tosiu trawnik zakładała firma, nie wiem czy właściciel ma wykształcenie związane z ogrodnictwem - raczej nie.....Wnioskuję to po tym, że on nie był w stanie powiedzieć co dokładnie na nim rośnie zamaist trawy. A ja lebiodę pamietałam z dzieciństwa i tak jakoś wyszło. Trawnik był już koszony, dziś mąż też go skosił. Rozumiem, że mam już go niczym nie pryskać tylko kosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.06.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wy carbonare robicie ze śmietaną :eek:bleeee. Mi ostatnio mezus na obiadek zrobił, pycha:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.06.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jestem znowu :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.06.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Słuchajcie mamy w tę sobotę wesele z dj...para młoda uwielbia trance - z czym to się jje? co ja mam białe rękawiczki i okulary założyć? mogli by modern talking puścić Ty się nie smiej .Jak miałam 17-20 lat , to było obowiązkowe wyposażenie moich imprez :lol2:A jak słyszę o Manieczkach pod Poznaniem ,to do dziś się uśmiecham Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Ola.U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 04.06.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dziewczyny musicie to zobaczyć , bardzo dużo wiedzy zyskacie na tematy urodowe i nie tylko :lol2: ps Venuska ja tu Ci komplementa prawię o Twej urodzie i mądrości a Ty mi nawet pamachac nie chcesz:P ps.2 komplementa były dziś ale paręstron temu tak klepiecie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.06.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Amsterdam upc upc Lecimy lecimy !! upc upc Ja dalej słucham w samochodzie, tylko mi się strasznie ciężka noga robi od tych dźwięków Dokładnie tak jak mi :rotfl:,bo ja też nadal słucham bum bum:lol2:,chyba nigdy z tego nie wyrosnę :rotfl:.W De jest świetne radio:SUNSHINE i tylko taka muzyka leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.06.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Migotko no właśnie kiedy wystrzał? Ja też poproszę przepis na carbonarę, zwłaszcza że jest tam śmietana 30% - będzie usprawiedliwienie że trzeba nowy przepis wypróbować Planowo około 26 lipca, ale chłopak pcha się na ten świat:-) Venus jeszcze jedna prośba. Jestem na etapie elektryki i nijak nie jestem pewna koncepcji oświetlenia salonu. Ty fascynatka lamp jesteś może mi podpowiesz jakiś fajny link do sklepu z oświetleniem może coś mi zaświta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.06.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) A mają jakąś wersję internetową? Nie wiem ,muszę sprawdzić :lol2: Edit:mają ,proszę http://radio.sunshine-live.de/ Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Ola.U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 04.06.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Hej Tosia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 04.06.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 oj chciałabym powiedzieć, że świetnie, doskonale , slonecznie.. a tu d...- pogoda parszywa , dziecko mam chore co tu dalej mowić.. a może powiem, mam nadzieję , że Venuska wybaczy- ale tu tyle fajnych dziewczyn, często mam .. a ja mam wlasnie dzieciowy problem.. mój syn dostał antybiotyk (infekcja gardla) i w trzeciej dobie jego zazywania zaczęła bardzo boleć go noga ( w lewej pachwinie)... zdarzylo sie to już po raz drugi.. maly ma problemy z chodzeniem ,cierpi..po konsultacji z lekarzem odstawilismy antybiotyk-gdyz z ulotki wyniakała , że jednym ze skutkow ubocznych może byc alergia objawiajaca się zapaleniem stawów i /lub obrzekiem pach/pachwin.. ale nic to nie dało.. byliśmy u chirurga dzieciecego, w rtg stawów biodrowych też nic, jutro robimy badania pod kątem reumatycznym .. (ostatnim razem też nic nie wykazały).. przyznam, że jestem trochę zdołowana,mały nie może chodzić do szkoly, na treningi, jechać na wycieczke etc..może któraś z Was spotkała się z podobną historią? może coś podpowiecie.. Tosiu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.06.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Planowo około 26 lipca, ale chłopak pcha się na ten świat:-) . to dobry termin :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.06.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Fra - mój syn miał dwa takie rzuty bóli właśnie takich jak opisujesz. Raz jak miał 4-5 lat było to na wakacjach , nad morzem go złapało, ból okropny, nie chciał chodzić, mąż nosił go na barana. Było to trochę lat temu, wtedy nie leciałam ze wszystkim do internetu, a teraz tak robię - a potem się zamartwiam. Nasza pediatra po podstawowych badaniach, które wyszły ok stwierdziła, że to bóle wzrostowe. Następny rzut był rok temu - ból od pachwiny aż do kolana. Młody ternował piłkę, wracał z treningów z płaczem. Ja w google zaraz, oczywiście przed lekarzem i prawie całkiem tam osiwiałam po przecztaniu tego wszystkiego. Po badaniach krwi wyszło mu ASO podwyższone ale tak koło 300 się kręciło, czyli niby jakaś infekcja. Ale antybiotyku na to jeszcze wtedy nie dostał. Badanie powtarzałam jeszcze 2 razy i wciąż miał podwyższone, dopiero po 4 razie było ok. Do dziś nie wiem co to. Ból też przeszły. A ile synek ma lat ? Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Milena7770 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts