pnna migotka 04.06.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 oj chciałabym powiedzieć, że świetnie, doskonale , slonecznie.. a tu d...- pogoda parszywa , dziecko mam chore co tu dalej mowić.. a może powiem, mam nadzieję , że Venuska wybaczy- ale tu tyle fajnych dziewczyn, często mam .. a ja mam wlasnie dzieciowy problem.. mój syn dostał antybiotyk (infekcja gardla) i w trzeciej dobie jego zazywania zaczęła bardzo boleć go noga ( w lewej pachwinie)... zdarzylo sie to już po raz drugi.. maly ma problemy z chodzeniem ,cierpi..po konsultacji z lekarzem odstawilismy antybiotyk-gdyz z ulotki wyniakała , że jednym ze skutkow ubocznych może byc alergia objawiajaca się zapaleniem stawów i /lub obrzekiem pach/pachwin.. ale nic to nie dało.. byliśmy u chirurga dzieciecego, w rtg stawów biodrowych też nic, jutro robimy badania pod kątem reumatycznym .. (ostatnim razem też nic nie wykazały).. przyznam, że jestem trochę zdołowana,mały nie może chodzić do szkoly, na treningi, jechać na wycieczke etc..może któraś z Was spotkała się z podobną historią? może coś podpowiecie.. Tosiu:hug: Trzyletni synek znajomych miał takie samo powikłanie po antybiotyku. Przeszło, ale lekarz ich uprzedził, że problem może powrócić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 04.06.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Milena- moj synek jest nieco starszy ma 9 lat, też trenuje pilkę myslalam też, że to może bole wzrostowe, bo faktycznie on bardzo szybko rośnie i wogole jest wysoki.. tylko wydawalo mi sie, że bole wzrostowe to raczej uda , piszczele, kostki a nie pachwina i to w dodatku tylko jedna?? ale może.. oby tak bylo.. tak jak napisalam badanie laboratoryjne bedizemy robic jutro.. ale ostatnim razem (ok rok temu) wszystko bylo ok tj ASO,CRP,OB i inne.. a czy w przypadku Twojego syna te bole tż nakladaly sie z jakąś infekcją? wiem, że np paciorkowce , ktore wywolują angine moga tez zaatakować stawy, no ale moj maly byl przeciez pod oslona antybiotykowa, a poza tym niby stawy ok.. Milena:hug:dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 04.06.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Trzyletni synek znajomych miał takie samo powikłanie po antybiotyku. Przeszło, ale lekarz ich uprzedził, że problem może powrócić.... dzieki dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.06.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No właśnie, że młody nie miał wtedy żadnej infekcij, często jest tak że infekcja nie wychodzi na zewnątrz, tylko coś się tłucze po organiźmie i tez może to powodować. Mój w tej chwili to ma już 13 lat. :rolleyes:Może być u Was to faktycznie działanie uboczne antybiotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 04.06.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No właśnie, że młody nie miał wtedy żadnej infekcij, często jest tak że infekcja nie wychodzi na zewnątrz, tylko coś się tłucze po organiźmie i tez może to powodować. Mój w tej chwili to ma już 13 lat. :rolleyes:Może być u Was to faktycznie działanie uboczne antybiotyku. dziękuję raz jeszcze za wsparcie:) mam nadzieje, że u nas tez wszystko będzie w porządku, pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Franczesko ja również mam nadzieję, że bóle szybko ustąpią koniecznie melduj nam jak się miewacie Dziewczyny jeżeli nie skomentowałam czegoś to znaczy, że nawet ja we własnym wątku nie nadążam ale to dobrze dzięki że jesteście!! umc umc Amsterdam wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Monia landryneczko :hug:cenk ju cenk ju :************** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Venusko Dziękuję za sweet focie Odwdzięczę się Ale nagadałyście stron, ledwo nadrobiłam Słuchajcie ale miałam paskudny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.06.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 umc umc Amsterdam wtf? :rotfl:,nie wiem czy ja taka stara jestem ,czy Ty taka młoda :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.06.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Venusko Dziękuję za sweet focie Odwdzięczę się Ale nagadałyście stron, ledwo nadrobiłam Słuchajcie ale miałam paskudny dzień a co się stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) a co się stało ? Naderwałam przedni zderzak EDIT: I nikt mi nie współczuje Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 :rotfl:,nie wiem czy ja taka stara jestem ,czy Ty taka młoda :lol2: Ja też nie wiem o co chodzi a my chyba w podobnym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Tosia dołek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No ja ci współczyję bidulko Bardzo rozwaliłaś? Dziękuję Tosiaczku Przynajmniej Ty Sporo odstaje Jutro będę musiała podjechać do jakiegoś "magika" W najgorszym wypadku czeka mnie wymiana całego zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wenezuelko ojej Ola sama nie wiem ja tam od radio sunshine wolę radio vox fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.06.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Łosoś z kluchami już się trawią mąż i dziecię zadowoleni. Ja bym jednak prosiła o odpowiedź na moje pytanie z poprzedniej strony. A za przepis jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Może nie będzie tak źle- zapytaj czy się nie da skleić, teraz super kleją plastiki. A malować trzeba? Zobaczymy. Zderzak wypadł z zatrzasków ale od wew. połamała się jedna część, więc możliwe że jak przymocują ponownie te zatrzaski to nie będzie konieczne klejenie. Malować na szczęście nie trzeba. Uffff Wenezuelko ojej Ale mi nakleiłyście etykietkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.06.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dokładnie tak jak mi :rotfl:,bo ja też nadal słucham bum bum:lol2:,chyba nigdy z tego nie wyrosnę :rotfl:.W De jest świetne radio:SUNSHINE i tylko taka muzyka leci ums,ums Amsterdam Dziękuję Te inne ta tej stronce też są świetne. Właśnie lecą jakieś hity sprzed lat, odrazu się mordka cieszy u nas jest na tvstars tvstare przeboje lecą - super Monia landryneczko :hug:cenk ju cenk ju :************** :bye: :rotfl:,nie wiem czy ja taka stara jestem ,czy Ty taka młoda :lol2:chyba młoda raczej;) Tosia dołek !!ja współczuję . Oli u podpytaj , ona jest ekspertką Wenezuelko ojej Ola sama nie wiem ja tam od radio sunshine wolę radio vox fm a ja eska i rmf max:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 04.06.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Tosiu dziękuję za" trawnikowe" rady:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Migotko ja jestem wiernym fanem allegro i grafiki google jest też fajny sklep http://www.lampyesklep.pl Wiesz chociaż czego szukasz? albo do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts